va place ceea ce munciti???
Raspunsuri - Pagina 2
mihaelk spune:
Imi place ceea ce muncesc, si cel mai mult imi place ca nu stau degeaba(nu suport deloc!). Am terminat asistenta sociala, dar momentan sunt operator calculator. Din pacate, am dioptrii destul de mari si tare ma tem ca nu voi mai putea sta atat de mult timp atatea ore cu ochii in computer
larimica spune:
nu-mi place ce muncesc, dar momentan nu am ce face. poate peste 1 an doi... o sa schimb serviciul asta
BeLucci spune:
Eu sunt design-er de meserie dar nu-mi pot practica meseria ....inca. Imi este dor sa desenez si sa petrec timp la sevaletul meu dar peste 2 ani probabil ca mi se va implinii visul. Acum sunt mama si...asta imi ocupa tot timpul.
Yvi spune:
Mie imi place ceea ce fac ... pot sa spun ca pentru mine totul a inceput cu un hobby ... muzica... mi-am dorit sa fiu dj, si nu m-am lasat pana ce nu mi-am atins visul . Atingand acest lucru...a tot urmats a mai vreau ceva...sa mai fac ceva..si tot asa , pana intr-o zi cand am luat si eu primii banuti pentru munca mea.
De atunci pt mine e munca + hobby
Eu zic ca sunt destul de realista , ma gandesc ca trebuie mai incolo sa imi cresc copii si pt ca sa le pot da tot ce isi doresc , am nevoie de bani . Nu am de gand sa raman djitza pana la sf vietii mele :))) pentru ca e imposibil , dar momentan pot sa zic ca asta e jobul meu , si ma incanta ceea ce fac .
OanaP spune:
Eu ma gandesc cu groaza, cum ar fi sa lucrezi intr-un domeniu care u iti place? Poate as lucra doar temporar intr-un astfel de job, intre timp cautandu-mi ceva care sa ii placa. Norocul meu e ca totusi am multe lucruri care imi plac.
grodear spune:
Imi place la nebunie, este un serviciu sigur, bun si bine platit.
Ralu- mamica de fetita superba!!!