Puiuti de Randunici 2008!! (40)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
kya, ce chef mi-ai facut de un Aqua park!!
..si mie imi plac la nebunie, a fost senzational cel din Kusadasi! am fost si in Portugalia intr-unul,ff misto, cu expozitie si show cu pasari exotice, dar nu se compara parca cu asta al turcilor.. enorm, muuulte piscine si tot soiul de tobogane, ce as mai merge acolo inca o data, de fapt e singurul motiv ptr care as mai merge la turci..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Vad ca a adormit in sfarsit si Sanziana, bineinteles cu degetelul in gura.
Apropos de asta - ai vostrii isi sug degetul? Ca fata mea e pasionata de asta de cateva zile. Pana acum era cu pumnul in gura, acum si-a dat seama ca e mai rentabil doar degetul. Suzeta e depasita, nu face fata in fata maretului deget. Mai ales cand e pe care sa adoarma e cu degetelul in gura.
Sa o las asa? Sa o dezvat? Vad ca suptul asta al degetului o linisteste foarte tare.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Kya, cred ca eu te invidiez, pentru ca te duci singura!
nu prea stiu de ce distractie o sa am parte cu 2 copii atarnati de gat!
ma bazez pe faptul ca ilincai o sa-i placa foarte mult in nisip!
vezi ce activitate prestezi, sa nu-i strici noul filtru de oxigen omului!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Kya spune:
Luny
eu in Austria la niste terme am dat in boala copiilor cu distractia asta acvatica... nu-mi venea sa mai ies de acolo toata ziua. Asta de la Mamaia e mititel, dar tot e ceva...
La turci n-am fost inca.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
Kya spune:
quote:
Originally posted by tuchita
vezi ce activitate prestezi, sa nu-i strici noul filtru de oxigen omului!
poze
El o vrea, eu nu am nici o vina. A semnat pe propria raspundere Kya mamica de
Sanziana
micaVarsta bebelinei
luny spune:
eu nici nu am mai intrat in asta de la Mamaia ptr ca am fost in celelalte 2 si asta este fix zero pe langa ele, nu m-a atras nimic acolo, si e si scumpa intrarea ptr ce au ei acolo..nu se prea merita..moaaama, cine stie cand o sa mai vad eu Aquapark meserias..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Olgutzika spune:
quote:
Originally posted by luny
mai, dar care pe care si de ce va suparati?? zau, nu inteleg nimc, eu nu am observat pe nimeni care sa judece, sa arate cu degetul sau sa-si impuna parerea ca fiind adevar absolut...fiecare copil e UNIC, si tot UNIC e si modul in care creste, stim toate asta si ca ce merge la unul, la altul poate nu...nu cred ca a avut vreuna dintre noi intentia de a judeca felul in care alta procedeaza, sunt discutii de principiu, iar eu una, si sunt convinsa ca tot stolul, sufer si incerc sa sustin moral fiecare randunica ce trece prin momente grele, ata cu alaptatul, cat si cu biberonatul!..si mergem inainte, cu bune/rele, grele/usoare...ca ne asteapta diversificarea, si atunci incepe alta mare distractie!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()
Cand am citit mesajul atat de inflamat al lu' Simo27, credeam ca m-a lasat pe mine memoria, ca sa mor de imi aduceam aminte cand si cine a infierat pe cineva in problema alaptarii. Ca nu imi aduceam aminte cand m-am certat cu Mimo, Tuchi sau Delph, sau Alice, sau cand le-am urecheat pe Giani, Clau sau Bubu cand au dat supliment...Imi aduceam aminte ca parca le-am incurajat ( pe Alice chiar ieri, pe Clau azi ). Ajung sa cred ca vehementa nu e in tabara ( daca exista vreuna ) pro-alaptare sau in cea "contra-alaptare" ( care chiar nu stiu din cine e formata!!! ), ci tocmai acolo unde ea nu ar trebui sa existe: la mamicile care inca alapteaza!!! A spus si Naty, laptele praf NU E OTRAVA! De ce atata suparare, mai Simo? Ce s-a intamplat?
Si uite ca am dat pagina si am constatat ca memoria mea e buna, ca nici Luny n-a vazut unde era "infierarea"
.Naty
, mie imi place tare mult sa discut cu tine! Esti sincera si spui ce gandesti, fara ranchiuna, fara resentimente
. Da' la diversificare nu ma mai bag, zau Tuchi, drum bun si distractie placuta! Sa veniti negri!!!
Delph, vazut poze
! Sa va traiasca crestinelul!!! Te intreb: soatza ta nu e francez? Ca io asta gandeam, si pe principiul patriarhatului religios, imi inchipuiam ca botezul va fi catolic
.Simo27, un finut cuminte maine!!!
Gata, ma duc sa ma uit din varful patului la meci! Maine ma duc cu cupilul la biserica dupa alea 40 de zile, care sunt deja 43
( parca v-am povestit cum am salvat un cuplu din varful muntilor, dincolo de Valea Doftanei...le-a inchiriat compania la care lucreaza el - el francez, ea americanca- o ditamai vila in Voluntari, cu nenumarate camere si piscina
in conditiile in care ei sunt numai doi ), asa ca ma duc sa imi curga balele dupa o baie, ca eu suncile nu mi le expun decat cu necunoscuti de fatza Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Nu-mi mai faceti pofta ca eu n-am fost niciodata!
la mamaia nu m-am indurat de bani, iar de cand cu copiii ne ducem numai la bulgari unde n-au de-atea( sau nu le-am cautat eu!)
sper ca la anul sa ma duc la turci, desi ma indoiesc ca vom avea destui bani!
Ma duc sa vad finalul de meci cu randunoiul!
Si al meu ar trebui operat de deviatie de sept, dar n-aveam curaj, timp, bani etc.
Kya, randunoiul tau cati ani are? ca ma tem ca al meu e prea batran pentru asa ceva!( face 35 in august!)
poze
tuchita spune:
Olgutza, distractie placuta la balaceala!
Luny spor la epilat si la gratare!
Ma duc la nani!
noapte buna!
poze
Olgutzika spune:
Kya, si fii-mea isi suge pumnul, ca e mai bun decat suzeta. Tuchi a zis ca e si asta un mod de a-si descoperi manutzele, si ca pana nu va avea un deget preferat, nu il va descuraja pe Seb in a-si baga mainile in gura. Asa ca m-am relaxat cu asta...ii mai scot mana din gura, cand devine prea zgomotos suptul asta, sau cand balele i se intind prea mult pe fata...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE