Carmen Harra

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
citat din mesajul lui martie

Vai, nu m-am putut abtine sa nu ma bag si io la acest subiect.
Stiti ce as face eu? M-as prezenta si la Maruta si la fiecare intrebare de-a ei as raspunde invers... Ai avut un necaz...(de ex.) Cine eu? Niciodata... Ai 2 copii. Eu??!? Nici vorba. sunt tare curioasa ce-ar mai face atunci.
Cand are o in fata ei o persoana mai in varsta, indruga intr-una ca tigancile: ai avut o inmormantare, o nunta, un drac, un lac. si are un debit verbal fantastic, pana la urma tot se potriveste ceva. Si, dupa ce a gasit punctul care se potriveste, da-i si lupta. Tese povesti pe acelasi fir. Si ala care a murit.. era asa si il iubeai si etc.etc.
La persoanle tinere, slabe sanse sa le ia cu nunti, inmormantari etc... le prezice viitorul, o sa ai 7 copii, o sa te mariti cu unu' smecher... si alea sunt deja siderate, moooama.. ce tare e asta, ia uite cum si-a dat ea seama ca mie imi plac smecherii..

Martie & Bebica & maimuta Sara

ca bine mai spusei, ai dreptate, ai prins smecheria, e chestie psihologica si o tactica binecunoscuta si stapanita de tigancile ghicitoare si prind pentru ca clientul chiar vrea sa creada si vrea sa afle.
Dar scapati din vedere un lucru esential: Nu stiti ca e pacat sa mergeti la ghicitoare? Nu ati vazut ca la spovedanie te intreaba si e un pacat grav sa incerci sa-ti afli viitorul pe care numai Dumnezeu il stie, oricum.
Apoi poate fi si periculos, ce ati face daca v-ar spune o ghicitoare ca intr-o zi de joi va da o masina peste voi sau ca veti descoperi ca aveti cancer? O sa stati toate zilele de joi acasa si o sa va faceti toate analizele posibile in fiecare luna?
Cel mai bine e sa nu stii ce urmeaza sa ti se intampla si sa iei totul la rand cum vine ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate pt fiecare si pana la urma soarta nu o poti schimba.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Am primit un raspuns de la Carmen Harra. Mi-a promis ca imi va scrie cat de curand!!!
Nu imi vine sa cred. Imi luasem gandul. Acum nu stiu cat mai dureaza, dar o sa mai tin la curent.

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Siii... ai reusit ceva Melody? Ti-a mai raspuns? Ati vorbit?

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Meeeeloodyyyyy? Deci???Suntem si noi curioase ce ti-a raspuns Carmen Harra sau macar as dori sa-mi spui ce impresie ti-a lasat!
P.S. Stiu, stiu, curiosii mor repedeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

... inca astep sa imi scrie...cat mai dureaza, nu stiu.
O sa va tin la curent.

Ani

Mergi la inceput