Carmen Harra
Raspunsuri - Pagina 4
Tethys spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Pana la urma ati incercat sa ii trimiteti e-mail?
Mihaela
Mihaela, tocmai scrisesem (pe pagina anterioara - nr. 2) ca am incercat sa-i trimit un e-mail... dar, mi s-a intors inapoi, pentru ca are casuta (inbox-ul) plina! Asa ca...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
mihaeladm spune:
Atata timp cat pe site cere sume de bani pt predictii... nu cred ca romanilor ar raspunde pe gratis la mail-uri.
Oricum si pe mine ma convinsese cu Rusia...
Tethys spune:
Hmhhh, sincera sa fiu... la chestia asta cu Rusia nu prea m-a "prins"... nu mi se parea posibil sa castige Rusia... adica, mie nu-mi "suna" asa ceva ...
Mey, eu zic ca, preziceri = ghicit. Adica, a mers la ghici... dar, a spus chestia asta cu putere de convingere ...
Oricum, eu eram doar curioasa... atat...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Natasa spune:
Mie tanti cintareata mi se pare fata desteapta. Nu avea cum sa continue cu cintatul prin America si si-a ales un domeniu in care cantitatea de naivitate a oamenilor este maxima si daca o dai in bara nu te alearga nimeni (decit daca cineva si-o fi vindut casa sa parieze ca va cistiga Rusia).
mAllinna spune:
de ce carmen harra a zis ka Rusia kyshtiga Euro....shi nu a spuso drept...pitty....credeam ka e o tipa ku talent
martie spune:
Vai, nu m-am putut abtine sa nu ma bag si io la acest subiect.
Stiti ce as face eu? M-as prezenta si la Maruta si la fiecare intrebare de-a ei as raspunde invers... Ai avut un necaz...(de ex.) Cine eu? Niciodata... Ai 2 copii. Eu??!? Nici vorba. sunt tare curioasa ce-ar mai face atunci.
Cand are o in fata ei o persoana mai in varsta, indruga intr-una ca tigancile: ai avut o inmormantare, o nunta, un drac, un lac. si are un debit verbal fantastic, pana la urma tot se potriveste ceva. Si, dupa ce a gasit punctul care se potriveste, da-i si lupta. Tese povesti pe acelasi fir. Si ala care a murit.. era asa si il iubeai si etc.etc.
La persoanle tinere, slabe sanse sa le ia cu nunti, inmormantari etc... le prezice viitorul, o sa ai 7 copii, o sa te mariti cu unu' smecher... si alea sunt deja siderate, moooama.. ce tare e asta, ia uite cum si-a dat ea seama ca mie imi plac smecherii..
dearChris spune:
Mai, ea o fi zis ca bate Rusia. poate asa era scris.. dar eu stiam ca destinul se poate schimba.. daca stii cum.....
Deci, s-or fi rugat spaniolii la toti sfintii sa ii bata pe rusi... si io-te ca i-or batut
mAllinna spune:
shtitsi..destinu se poate skimba......a spuso kiar Carmen Harra...ea doar "avertizeaza".....shi..sunt de akord ku Martie la acest subiekt......dar fiindk nu sunt o pers naiva..shi kiar kunosk personal persoane ku talente kiar aveam putina ynkredere yn tipa asta.....shtitsi poate rusia kyshtigaMondialu' kiar dak nu ash fi tare bukuroasa(sekret)
dana d spune:
quote:
citat din mesajul lui CameliaBianca
Voi glumiti, sper. Ce a putut spune atat de interesant de v-a convins ca e atat de capabila? Din ce spuneti a dat-o mai mult in bara.
Protv-ul a terminat cu manelistii si a inceput cu prezicatorii?
Mei, pe manelisti i-a luat Teo cu ea sa vedem daca ghicitoarea pleaca cu Marutza sau pleaca singura cand si-o ghici ca o cauta fiscu sa o intrebe de impozit.
Chiar asa, oare taie factura, sau are casa de marcat ghiceala?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA