Carmen Harra

Carmen Harra | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ati vazut-o pe tipa asta la Marutza? Mie mi s-a parut extraordinara! Parca ma bate gandul sa imi schimb si eu numele, poate da noroku' peste mine...Ma bucur ca a zis ca oamenii care au cifra 4 a datei de nastere-adica aduni cifrele din toata data nasterii pana ajungi la un nr. de o cifra- ajung oameni bogati!!! Voi ati vazut-o? Cum vi s-a parut?

"sky is the limit!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

si eu am vrut sa deschid subiectu asta:) eu sunt curioasa cat din ce a zis ea este adevarat! adica sunt curioasa ce au zis persoanele la care le-a raspuns! oricum am un lucru in comun cu carmen harra, suntem nascute in 25 martie:) eu nu am trimis sms cu data nasterii mele! voi ati trimis??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

a spus de cazul elodia! asta mi sa parut....!sunt curioasa daca chiar vor apela politistii la ea sa o gaseasca, pt ca a zis ca stie locul unde este ingropata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Si mie mi-a placut de ea. Am auzit ca o consultatie prin telefon de juma' de ora costa 200 de dolari
Aici sunt filmulete din emisiunea lui Maruta: www.youtube.com/results?search_query=carmen harra&search_type=&aq=-1&oq=" target="_blank">http://www.youtube.com/results?search_query=carmen harra&search_type=&aq=-1&oq=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by BeLucci
eu sunt curioasa cat din ce a zis ea este adevarat! adica sunt curioasa ce au zis persoanele la care le-a raspuns!

Aceiasi curiozitate o am si eu!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

M-am uitat un pic pe situl ei oficial.
http://www.carmenharra.com/index.html
Are citeva preziceri la activ.. Ce seamana cu Oprah in poza de pe situl ei.
Cred ca face bani frumosi din toata munca asta (vinde cartile scrise de ea, CD-uri cu muzica ei, munca de psiholog de la cabinet, predictii etc ).
Bravo ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Imi amintesc de Carmen Harra, in anii 70-80 facea parte dintr-un trio la noi "Trio Express". Vi le mai amintiti? Cintau melodiile ABBA.Ea era bruneta din mijloc, Carmen Muresan.

Theiuta

http://www.trilulilu.ro/ABBAfan/4b9c1cfcd87409

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mey, si eu as vrea sa iau legatura cu ea... probleme personale... adica, vreau sa vad daca sunt "dila" su nu... am si eu ceva perceptii senzoriale... si vroiam sa stiu daca sunt adevarate su nu... Dar... nu cred ca voi afla vreodata lucrul asta ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Pai Crina, pe situl ei oficial la contact apare mai jos adresa ei de e-mail.
Scrie-i si poate iti raspunde, nu ai nimic de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mda... am vazut si preturile... asa ca, momentan, ma abtin ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Imi amintesc de Carmen Harra, in anii 70-80 facea parte dintr-un trio la noi "Trio Express". Vi le mai amintiti? Cintau melodiile ABBA.Ea era bruneta din mijloc, Carmen Muresan.

Theiuta

http://www.trilulilu.ro/ABBAfan/4b9c1cfcd87409

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Ooo,si eu mi-o amintesc f bine pe Carmen Muresan,cinta in trioul Express si tatalui meu ii placea ff mult .

Ce ziceti ca e,prezicatoare?
Vai-vai!

Alina

Mergi la inceput