Carmen Harra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ce era cu titlul ala de aseara de la emisiunea lui Dan Diaconescu, anume: Carmen Harra n-a gasit-o pe Elodia la Brasov.
Adica a luat-o procurorul Iacob de mana pe Harra si a dus-o la Brasov sa-i arate locul ( cu brazi) unde zace ingropata Elodia, infasurata intr-o folie neagra, asa cum a zis ea in emisiunea lui Marutza?
Ce sa zic, am vazut-o la Happy Hour si m-a impresionat sa vad ca a aparut pe coperta la Time.Numai ca...surpriza...cand cauti pe saitul revistei Time, la coperti, nu apare...
Facatura nu cred totusi sa fie iar exemplul ei despre cum i-a ghicit lui Jennifer Lopez ca se va iubi cu Ben Affleck m-a lasat masca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mAllinna spune:

Mindy am intra pe site oficial ei(Carmen Harra) oficialdar la contacts din pakate nu am vazut niciun e mail deal ei,eshti sigur?

Mergi la inceput

aaa...gata am reushitam gasit emailul l' carmen harra:))yuhuuu

Mergi la inceput

Carmen Harra nici nu a fost la Brasov,nici vorba sa no gaseaska pe ELODIA,ea a fost la Ramniku Vylcea,paremise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinuzza spune:

La Ramnicu Valcea?! De unde stii? Ce facea acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Pai, a zis la Maruta (Happy hour), ca s-a dus la Manastirea Horezu si la niste prieteni pe care ii are acolo...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hai mey, ca ma supar... Mindy, am dat click la adresa ei de e-mail, m-am inscris acolo... dar, nu pot scrie ! Deci, ce fac acum?!?

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siculica spune:

Va rog trimiteti-mi si mie adresa de email a Doamnei Carmen.
Adresa mea de email este : siculica@yahoo.com.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Siculica, adresa ei de e-mail este CarmenHarra@aol.com ... dar, are casuta deja arhiplina ! Mie mi s-a intors mesajul inapoi... asa ca, nu stiu cum se mai poate lua altfel legatura cu ea... Ca, preturile la telefon sunt exagerate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Hai ca tanti asta a dat-o in bara! A zis ca la meciul Rusia-Spania bate Rusia! Si au luat aia o bataie!!! Nu mai cred in prostiile alea pe care le indruga!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput