Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
madybulancea spune:
offf acum am citit pe net si sunt pareri diferite...k e fiziologic pana la 4 ani,k nu stiu ce,dar acum ce sa fac????
cred k il ascult pe ortoped!!asta e!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
BiancaM spune:
Buna dimineata!!!!!!!!
Salutari la toata lumea! Sanatate bolnaviorilor si rabdare si putere parintilor!!
Eliana sa ai parte de multi ani frumosi alaturi de sotul tau drag, si de copilasii tai scumpi! La multi ani, pentru cei 4 ani de la nunta! (stiu ca e azi, ca suntem amandoua in aceeasi zi
)![]()
In rest, Amalia e bine, creste, inca nu prea spune multe, mama,tata,papa, baba(apa), pa, da, nu, face ca animalele, dar stalcit...
In schimb umbla toata ziua se catara peste tot, intelege tot ce ii zicem, stie unde nu are voie sa puna mana, si ne face semn cu degetu ca nu, si dupa se baga cu mana... inca nu am reusit sa o dezvat de biberon, de olita nu mai zic, urla daca ma vede cu olita langa ea, suzeta e prietena ei , dar numai noaptea, ziua nu ii trebuie... La baie e calvar, nu ii place apa deloc, urla de zici ca o tai, si apogeul e la spalat pe cap. Am reusit sa o obisnuim cu nisipul de la ocean, si acum se joaca frumos cand mergem. A, si la Biserica la impartasit, la fel ca la baie, cand ne apropiem de usa sa intram, gata scandalul...
Acu ma duc sa ma uit si eu la un film, ca in restul zilei nu am timp de nimic...
Pupam toate albinutele si toti bondareii!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
BiancaM, "ma bucur" sa aud ca nu suntem singurii cu show-uri la baie. Si Alexia urla cat o tin plamanii iar eu mai am putin si ajung la limita rabdarii. Amalia a fost asa dintotdeauna? Noi pana la 1 an n-am avut probleme, dupa aceea, deodata, a inceput sa faca scandal.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
tzuna spune:
MADY- imi pare rau pentru Razvanel dar bine ca ai descoperit la timp. Vezi ca era cineva pe acest site care oferea gratuit ghetute timp de doi ani unui copilas.Poate va ajuta si pe voi sau va face macar o reducere ceva.
REBIANA- daca ai pasaport cel mai ieftin e sa treci copilul pe pasaportul tau. Costa numai vreo 9 lei. La mine nu s-a putut ca ma puneau sa ma duc la sediul din centrul capitalei unde am inteles ca e f aglomerat si se sta mult.... Dc treci copilul pe pasaportul tau ii faci poze la fotograf, platesti taxa si completezi hartiile alea de la ei ( iti tb pasaportul tau, certif de nastere copil, certif casatorie- nu-i obligatoriu dar sa nu faci un drum acasa)si sotul din dotare care sa declare ca e de acord sa treci copilul pe pasaportul tau. pasaportul tb sa aiba termen de valabilitate mai mare >6 luni.
Pentru pasaport bebe taxa de 90 si ceva de lei la cec( stiu aia exact cat este) si cu chitanta, poze (sau copilul din dotare si-i fac poze la politie), sotul, actele de mai sus va prezentati la politie. Pasaportul e gata in 7 zile lucratoare. La urgenta in 2 zile dar taxa e de inca 100 lei parca.
Apoi aveti nevoie de cardurile europene de asigurat sau asigurari medicale de turisti care le faci la orice companie de asigurari sau la o agentie de turism si declaratia notariala a sotului ca este de acord sa scoti copilul din tara fara el. aveti grija la asta ca e mai greu de obtinut. Adica sunt notari care vor sa fie ambii parinti, altii care ti-o dau dupa vreo 2 zile desi nu inteleg fenomenul... Sotul a gasit unul mai ok care o facea pe loc si vroia sa fie numai el prezent fara mine si copil dar daca nu i-a cerut toate datele si unde aterizam, si unde voi locui acolo cu copilul. Sunt trecute totate pe declaratie.
Concediu placut!
MAMI_ALEXIA si BIANCAM- nu stiu cum de sunt copiii astia asa de diferiti. Voi va plangeti ca cei mici nu vor sa faca baie, pe mine m-a inebuni Maria ca se duce la cada si se smiorcaie ca o mata apa-apa toata ziua. Si daca ii fac baie (un dus mic la pranz cand venim din parc si baie seara) trebuie sa se joace suficient altfel plange rau cand o scot. Nu va mai spun ca-si pune dusul pe fata, se baga cu nasul in apa sa bea apa din cada.... Iar la mare nu a fost chip s ao tin pe plaja. ea a stat numai in apa si sa manance i-am dat tot acolo altfel nu aveam nici o sansa.
Cred ca trebuie sa vedeti de ce anume nu le place (temperatura apei, nu s esimt in siguranta) si sa rezolvati incet incet problema. Sa incercati sa le bagati in cada cu apa dar si cu spumant sau bile de alea de baie sa fie inconjurate de ceva si sa nu vada numai apa daca intr-adevar le e frica. Nu stiu ce sa spun.... pupici.
ELIANA- felicitari pentru cei 4 ani de casnicie. Multi inainte si sa fiti intotdeauna fericiti impreuna. Sunteti o familie minunata.
elyanne spune:
Acriu repede pana nu i se incing creierii calculatorului, sa se blocheze... Vad ca numai pe net face de-astea... tot e bine ca pot lucra... cred ca l-a defectat soata ca sa nu mai stau pe dc 
Multumesc mult pentru urari 
Bianca la multi ani fericiti, impreuna! 
Ieri am sarbatorit 9 ani de cand suntem impreuna ![]()
Sanatate multa bolnaviorilor...
Andreiu meu face febra de aseara... nu-mi dau seama de la ce... gat sau masele... sa vad ce are de gand astazi. E vioi, nu-l supara nimic... numai ca aseara mi s-a parut ceva mai cald... si avea 39 (luata rectal)... cam mult totusi... Dar mai poa sa fie de la deshidratare... ca n-a vrut apa ieri... cum se mai raceste un pic afara, gata cu apa... nu mai este buna...
Ni s-au intros finii de peste mari si tari... si astept sa ia pozele de la fotograf... cica in 2 sapt. de la nunta... nu mai e mult...
Despre buba mea... probabil pe 10 ma internez... ramane de vazut... sa sun si doctorul atunci aproape... sper sa ma poata opera in aceiasi zi, ca la san... sa plec acasa repede...
Va dau raportu oricum... nu scapati de mine asa usor ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica