Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Pai Silviuta are parul drept si nu cred ca ii da mami ei voie sa se increteasca la par. Dar mataluta pe unde umblasi toata ziulica de fusasi idle?
Raportez maaare victorie, peste 150 ml de piure de legume papat cu pofta. M-am oprit eu, ca ma gandeam sa nu vomite. Acum se delecteaza cu ambalajul de la servetelele umede.
quote:
Originally posted by cristi07

Petro, e dulcica foc Nasturica ta...si Adra...ce ii faceti baiatului meu il bulverasti (Eva si Nasturica gemene)...cand nu vrea una iese cealalata la intilnire cu Raducu

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

am plecat dimineata pe la 9:30-10:00 cu treburi si am ajun si in herastrau cu lixa...

m-am linistit cu silviuts...mi-era teama ca imi joaca fetele baiatul meu pe degete (sunt soacra, nu-i asa/?

felicitari evei...saracuta..si o chinuiai cu fructele.

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

miha,

m-am scotocit prin calculator...si...mai aveti 4 voturi de la noi

acu sunteti pe primul loc!

Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

LA MULTI ANI ALESSIA si tuturor sarbatoritilor de azi

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

multumesc Anca pentru listuta

Ellis, parca si la tine retin o poza cu frumusica ta band din cana, sper ca nu este vorba de altcineva, daca am gresit scuze....si nici tu nu esti gabarit depasit

am luat iaurt cu fructe si cereale de la Nestle, peste 6 luni, da nu e incantata, parca mai mult i-a placut ala de la Humana numai cu fructe.

weekend fain tuturor si La multi ani sarbatoritilo / sarbatoritelor ca am uitat sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

multumesc Anca pentru listuta

Ellis, parca si la tine retin o poza cu frumusica ta band din cana, sper ca nu este vorba de altcineva, daca am gresit scuze....si nici tu nu esti gabarit depasit

am luat iaurt cu fructe si cereale de la Nestle, peste 6 luni, da nu e incantata, parca mai mult i-a placut ala de la Humana numai cu fructe.

weekend fain tuturor si La multi ani sarbatoritilo / sarbatoritelor ca am uitat sa zic.

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

bafta la bac...si succes la mancarica!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

MULTUMIM DE URARI!
Am fost la miniblu si nu merita, reduceri doar la hainute orchestra care sunt f scumpe si mai vroiau sa-mi dea si teapa, am luat o rochita si mi-a cerut pretul intreg 70, a scos bonul, cica tre sa iau de 100 ron, i-am mai luat un tricou de 35 si am platit in final 55 ron; vroiau sa ma faca, fetele!

BB si noi mergem pe jos in parc, nu mult, ca e prea devreme si o deranjeaza incaltarile!

Anca, tu cumva esti singurica, de stai atai pe forum?

Sorina - cred ca nici pe mine nu m-ai vazut!

Mie dr mia zis o linguritza de carne mixata, pana la 8 luni, nu mai mult.
Azi iar mi-afacut figuri cu papica!
Eu am gatit acus ciorbita de vitel si tuslama, cine doreste?
noi va oferim

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

ellis pussi si anca mersi de raspuns!

eu ii impart un piept de pui in 5-6 buc si ii pasez una pt 2 zile...deci se potriveste cred cu ce a a zis dr ta ellis...iar cu totul , piureul ii dau 160-170 grame....

va tot intrebam de cirese fetelor ca azi i-am dat nectarina caise si banana si l-a durut burta si a facut kk de 3 ori moale iar ieri i-am dat mango para si mar si iar la durut burt...si a facut si mai moale....deci eu chiar nu inteleg cum sa ii mai amestec fructele

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Am ajuns si eu de la intalnirea din Herastrau... adra, pai nu-i problema cu o ora fixa vinerea viitoare, tu sa vii in herastrau ca ne gasim noi, nu tre sa si ajungem in acelasi timp Cristina, veniti si voi la intalnirea cu nora, nu? Sau il bagi pe Cata la inaintare?

Ank, tot voiam sa-ti zic cu datele alea eroante din fisa voastra si tot uitam.. Medicii de familie sunt platit la nr de puncte, care se aduna din: pacienti inscrisi si consultatii facute. La bebei se strang foarte multe puncte mai ales in primul an, pentru ca sunt consultatiile lunare + vaccinurile, care valoareaza f mult

ramonica, pacat ca n-ai ajuns Dar mai vorbim si reusim noi sa ne vedem

Alina, ce mai faceti voi? A trecut Maria de perioada de "detentie"? Tu cand poti sa vii la o intalneala?

Miha[, ce bine arata checul ala de cioco.. care e reteta? Iar pentru * cu mere, preferabil placinta, dar poti sa-mi dai si celelalte varinate (budinca sau ce mai ziceai tu ), sa fac o surpriza sotului

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Ca tot vorbim de homeopate...am sa merg sa iau un tratament pentru nastere...Am auzit ca homeopatele fac adevarate minuni in timpul travaliului si al nasterii... Poate scap si nu mai fac epi....
Multumesc de tratatmentul pt raceala...Eli... Lui Raul i-am dat deja oscillococcinum... ca mai aveam 2 doze...dar le-am pastrat pt el eu ma bag pe Formula 16...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Eu am luat un tratament homeopat pentru relaxarea musculara + ceai de zmeura... nu stiu daca de la asta a fost, dar nasterea a fost surprinzator de usoara, fara dureri prea mari (fara epidurala)... in 3 impingeri a iesit bb. Daca vrei, iti pot da combinatia de pilule

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

Ank am vazut pozele de la piscina: cat costa? e pe abomanent? sau e plateste de fiecare data cand mergi? Nu mai stiu pe cine auzisem ca ar costa vre 150 de eur, da' mi se pare cam mult...
Si am mai vazut la cineva poze de la piscina, dar nu mai retin la cine...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

La noi ai vazut, cred Si nu e 150, ci 160
Din pacate, la noi nu e o optiune piscina, desi am avea loc (cu indulgenta) in curte.. noi nu avem canalizare, ci fosa septica, si e mai complicat cu schimbarea apei din piscina

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

adra, felicitari pentru succesul cu diversificarea! Si pentru gurita deschisa si pentru legume

Alina, si nu ne-o arati si noua pe micuta cataratoare in actiune?

Aralia, gimnasta. Am vazut prin poze ca si voi sunteti fani Ikea - noi mergem in fiecare sambata dimineata sa luam micul dejun, si, evident, sa ne mai imbogatim colectia de produse Ikea (de obicei chestii mici, asa ca pentru buget restrans)

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput