Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
lixa spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Lixa, dau un shot de granini pentru statutul de junior
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Vezi ca te tin minte
Da sa-mi aduci si bluza de schimb, daaaa?Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Roxxym multa sanatate mamei tale !
Eni, fugi de aici cu cele 49 de kg ! Daca suflu mai tare te daram !
Noi am mancat iar ficatel cu dovlecel si cartofel (toate la aburi), si autoservite in stil Lixa, pe canapea in prosop. A fost temeinica in a-si intinde pateutul pe picioare, prosop si canapea si pe faianta de la baie...
Noi avem oficial 4 dintisori, de asta a fost asa nervoasa zilele astea !
Mai aveam o groaza de spus dar ma duc la nani !
mami de Sophia

Ceva poze de la festin?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by cristi07
Lixa, dau un shot de granini pentru statutul de junior
Poze Radu
Vezi ca te tin minteDa sa-mi aduci si bluza de schimb, daaaa?
Filmulete

aduc-aduc...si pt mine... ca ai vazut ca si eu am nevoie...trebuie sa facem reclamatie la astia de la nuk...ca mamicile nu pot bea cum trebuie din capacul de la canitza Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Aralia spune:
Saaalut! ![]()
Azi ne-a aparut primul dintisor! De fapt de abia a spart gingiuta de jos un pic, dar deja musca cu el de lingurita...![]()
De acum gata cu inocenta...ii cresc dintii, se schimba apoi cu cei definitivi, zambeste cu ei la baieti, se marita..pleaca de acasa...
Am fost la socru la curte si pusese piscina si ne-am balacit tareeeee si o sa pun si poze, dar maine dimineata! Alexia a fost foarte incantata si o sa repetam experienta!
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
lixa spune:
quote:
Originally posted by ellis
BRAVO, CATA, BAIATUL VREA PLIMBAT!
Co-rect
Azi a papat de dimineata masa de fructe la Ikea, iar pranzul la masa cu totii si a fost tare bine.
Ce am mai observat in leg cu diversificarea: Cata se pare ca se plictiseste de aceeasi combinatie de legume, adica prima zi e f bun, a doua zi asa si asa, iar a treia abia gusta cateva lingurite daca ii dau aceeasi amestec.
Filmulete
lixa spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Saaalut!
Azi ne-a aparut primul dintisor! De fapt de abia a spart gingiuta de jos un pic, dar deja musca cu el de lingurita...
De acum gata cu inocenta...ii cresc dintii, se schimba apoi cu cei definitivi, zambeste cu ei la baieti, se marita..pleaca de acasa...
Am fost la socru la curte si pusese piscina si ne-am balacit tareeeee si o sa pun si poze, dar maine dimineata! Alexia a fost foarte incantata si o sa repetam experienta!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Felicitari pentru dintisori, gimnasto!

Asteptam pozele de la balaceala
Filmulete
lixa spune:
quote:
Originally posted by rodicamarza
acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please
paula mica(26.12.2007)
Fructele, mai ales cele crude, pot fi surse de dureri de burtica. Incearca ceva anticolici sa vezi daca functioneaza (ceai/sirop)
La noi, daca il dor dintii ii trece (temporar) cu gel de dinti. Daca nu dintii sunt sursa durerii, atunci nu se mai linisteste dupa gel.. cel putin asa face Cata
Filmulete
lixa spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
In legatura cu scosul mesei de noapte, dati cu rosii la mine daca vreti, dar eu cred ca daca puiul se trezeste si vrea papa ii este fomitza, si d-aia nu e multumit cu apa sau ceai. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie, cand va fi pregatit va renunta singur la masa de noapte. Rosiile, va rog!
Rosiile le pastrez pentur salata
Cata, daca se trezeste noaptea, incerc intai sa-l adorm la loc (si cateodata funtioneaza), si daca nu, ii dau tzitzi. El se mai scoala uneori si adoarme singurel la loc.
Apropo de sculat noaptea, de cand am inceput diversificarea, baiatul meu a inceput sa se scoale noaptea, cam o data / noapte... cred ca nu vrea sa renunte la mesele lui de laptic, ce am inlocuit ziua le muta noaptea
- el numai noaptea adoarme asaAlexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
cristi07 spune:
quote:
Saaalut!
Azi ne-a aparut primul dintisor! De fapt de abia a spart gingiuta de jos un pic, dar deja musca cu el de lingurita...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
felicitari! asteptam cu interes pozele

Poze Radu
lixa spune:
quote:
Daca am avea masina, cred ca m-as duce si eu in fiecare sambata...
Oricum, noi avem o "retea" de fani Ikea si vorbim cand se duce cineva si se intreaba: tu ce vrei? Eu mereu vreau o punga de chiftele...
Super tare
Pai in stilul asta cred ca ne-am intalni mai degraba in Ikea decat in parc

Filmulete

please