Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Sunt total de acord cu tine. Matei a renuntat la lapticul aproape de 5 luni. Daca ar mai fi vrut sa bea inca 5 luni de atunci inainte laptic noaptea, eu tot i-as fi dat. Asta e parerea mea!

quote:
Originally posted by adra_bell

Rodica, de cand am inceput diversificare si donsoara mea are dureri de burtica, mai exact de cand am inceput cu legumele. Eu ii dau 10 picaturi de Espumisan
In legatura cu scosul mesei de noapte, dati cu rosii la mine daca vreti, dar eu cred ca daca puiul se trezeste si vrea papa ii este fomitza, si d-aia nu e multumit cu apa sau ceai. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie, cand va fi pregatit va renunta singur la masa de noapte. Rosiile, va rog!
quote:
Originally posted by rodicamarza

acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please

paula mica(26.12.2007)

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..lixa..tare faza cu consultatiile lunare la dr de fam..eu cd i-am zis..ca ne vedem luna viitoare..ea a zis..pai nu, ca peste 2 luni e vaccinul..deci doar la vaccin ne vedem..acum, chipurile, intre 6 luni si un an..totusi, ne-a chemat la 9 luni..bine, ca in prima luna [arca ar trebui sa vina saa se intereseze de bb..si la noi n-a calcat, asta e altceva..:(:(

eni, cum mai e Iulia la capitolul program de somn? ca al meu e tot asa..la 7 e stingerea, ca e frant.si eu sunt super obosita..si de sapt viit.incep si scoala de soferi..iar luni am de la 20-22..iti dai seama ce randament am eu la ora aia...

adra..eu am gasit unt portionat..asa ca la hoteluri, pachetele mici..president..al meu e alta marca, nu stiu cum ii zice.eu pun la o masa jumatate din acel pachetel.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

nu ma certati, da?

fetelor am avut 3 zile de cosmar.
am facut o frumusete de sinuzita maxilara de numa-numa.
de miercuri au inceput sa ma doara dinti, masele, tot ... apoi am inceput sa ma umflu la fata, incat joi dimineata aratam mai rau ca o maimuta din congo (falci umflate, buza care acoperea pana la jumatate nasul ...) - o imagine de cosmar.

si toate astea din cauza ca m-a apucat pe mine harnicia si m-am apucat sa calc ziua - si fiind cald, am deschis geamuri ... restul vi l-am spus mai sus.

va jur ca mi-am dorit zilele astea sa mai nasc o data.
am luat la analgezice si degeaba.

acum iau doua antibiotice si un analgezic tare, am trei gauri in dinti sa se poata drena ... nu prea pot manca (nu ca ar fi asta un lucru rau - dar iau medicamente si stomacul meu face urat) ... pe scurt ... nasol rau.

asa ca zilele astea am stat doar in pat, nici sa ma ridic nu aveam chef.

da' de azi revin cu forte tari ... sa speram.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

corina, sa te faci repede bine! tu alaptezi?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

nu mai alaptez de pe la 4 luni.
laptic nu prea a fost pt fomista mica si m-am si intors la serviciu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karina1976

nu mai alaptez de pe la 4 luni.
laptic nu prea a fost pt fomista mica si m-am si intors la serviciu.

e bine ca poti lua antibitoic fara stres...groznica sinuzita asta

Poze Radu

Mergi la inceput

crize de sinuzite am mai avut, insa niciodata maxilara si la o asemenea intensitate.

niciodata sa nu spui niciodata ...

Mergi la inceput

am facut si eu la un moment dat o sinuzita de mi se umflase partea dreapta a fetei - acum ma distrez...eram desfigurata...puteam sa joc cu succes in filme horror...dar mi-au facut 3 zile la rand punctie in spital...si am scapat de ea!

ai grija de tine!

vezi ce se intimpla daca calci (am glumit!)

Poze Radu

Mergi la inceput

Lixa, dau un shot de granini pentru statutul de junior

Poze Radu

Mergi la inceput