IASI - mandra cetate (75)
Raspunsuri - Pagina 20
l_carmen2003 spune:
Aaaa... dau un expresso cu lapte in loc de apa!
Adriana eu folosesc smantana dulce de la Dorna sar e adevarat ca in ultimul timp a fost necesar sa adaug si un varf de intaritor... Mie cea de la Strunga nu imi place...
adi69 spune:
CArmen,multumesc inca o data oricum ai fost prima care m-a felicitat anul acesta..:))
Sa va fi de bine concediul ,cat despre odihna,poate ajungeti cateva zile la munte..
adi69 spune:
Carmen,si eu foloseam smantana de la Dorna,insa in ultima vreme s-au cam prostit si ei.O data era acra,alta data era ..ciudata la gust,o data m-i s-a branzit cand am incalzit-o ,de aceea am luat acum de la Strunga insa nici asta nu e buna.
miki68 spune:
Fetelor, am trecut sa va salut si sa va spun ca am facut oarece modificari in lista de pe prima pagina, dupa indicatiile primite pe pm. Nu mi-a iesit culoarea pentru numele fetitelor (de fapt, am scris cu violet pt. ca asta stiam eu ca e "purple", insa se pare ca purple pe DC e un roz
). Nu am mai modificat pt. ca, sincer, nu mai aveam dispozitie sa ma chinui. PC-ul meu se misca cu viteza melcului turbat.
Eniuei, de azi de la orele 16,30 sunt in concediuuuu!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
Cristina (Miki), te rog frumos sa ma stergi de pe listuta de la inceputul capitolului. Multumesc.
palmyrah2002 spune:
Adi,ultimele torturi nu le-am vazut!
Mneaaaaa.....bune si frumoase rau.
Am facut si eu kinder-ul si e excelent.Si florile ti-au iesit superbe ! Pupici !
miki68 spune:
Buna dimineata! Ma uit in fiecare zi si nu stiu ce sa cred: o fi vacanta, o fi capitolul deschis de mine cu ghinion... Parca cu ceva timp in urma subiectul era mai des vizitat. In plus, Raluca cere s-o scot din lista
Fara sa stiu de ce (te-am suparat cu ceva?), am dat curs solicitarii. Pentru ca suntem la pg.20, am sa deschid capitol nou. Sper ca, de data asta, sa fie cu noroc si sa "dati" mai des pe-aici.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 In plus, Raluca cere s-o scot din lista |
Nu. Si nici nu cred ca e nevoie sa dau explicatii. E alegerea mea. Uneori, la mine totul are o limita. Unele limite pot fi depasite, altele nu. Unele merita sa fie depasite, altele nu. Doar atat. Asta am simtit acum (ma rog, de mai mult timp, dar acum am considerat ca e propice sa si spun!).
Multumesc ca ai sters.