IASI - mandra cetate (75)
Raspunsuri - Pagina 19
ralnied1 spune:
Si de la mine, tot cu intarziere si mii de scuze:
LA MULTI ANI, ADRIANA! Sanatate, bucurii, fericire si implinire langa cei dragi ai tai!

adi69 spune:
Multumesc frumos.
Acum va pot servi cu ceva desert.Si bineinteles
.Si daca cautati in albumul cu mancaruri gasiti si ceva aperitive.:)
V-am pupat.
alic spune:
Adriana..iti doresc multa, multa fericire si noroc!
LA MULTI ANI!
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
mariussimiuc spune:
Adi,albumele sunt publice?Nu reusesc sa le vad.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adi69 spune:
aperitive si praji
Nu sant publice de cand mi-am gasit poze prin revistele gastronomice..dar daca dau link se pot rasfoi.
Multumesc Alic.
Miha ,sa-mi spui daca le vezi.As avea o intrebare la tine,ce smantana mai folosesti ptr frisca? Eu am luat acum de la Strunga si n-a fost buna deloc.s-a batut ea cumva dar s-a lasat imediat ce am amestecat-o cu fructe sau alte chestii.Fleasca se facu.
Nu mai stiu ce sa cumpar,cu frisca vegetala nu ne place,cu totate ca ,recunosc,se bate tapan si ies frumos prajiturile...insa gustul...
alic spune:
Adriana...am rasfoit un pic si eu...ce-i aia Humus si falafel? din ce-s facute? a...inca ceva: combinatia de papene galben cu sunculita merge sau e doar de design?
asta-i deocamdata....dar sigur mai vin cu intrebari![]()
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
buli spune:
asa .... in ton cu bucatele Adrianei 
intrebare (sau idee de afaceri
):
stiti vreo sala de gym care sa aiba atasat loc de joaca pt copii?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui adi69
aperitive si praji
Ma duc sa mananc ceva ca mi se facu foame.
Smantana folosesc tot de la Strunga,dar la chestii cu gelatina,altfel vorba ta,se lasa.
Mai folosesc si Hulala,dar numai in combinatie cu altceva care sa-i imbunatateasca gustul de E-uri.
Foarte buna mi s-a parut cea UHT de la Milli,dar e cam scumpoasa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adi69 spune:
Am folosit o singura data de la Mili si mi-a parut ca are un gust.De alea de 200 ml.
Anca,nu stiu sala cu loc ptr copii,insa este sala de langa Mag Moldova si-l poti lasa la locul de joaca de la Moldova.
Alice,humus e o pasta din naut,la consistenta ca fasolea batuta,se mananca cu ulei de susan(daca e),falafel sant niste parjolute din naut,retete gasesti la bucatarie la subiectul "ce mai gatim de ramadam"parca.Noi mancam la restaurantele arabesti si libaneze,ne-a placut si am facut si acasa.
Cat despre sunculita...trebuia sa fie prosciuto care merge cu pepene galben,insa nu m-am indurat sa dau 100 de mii pe 75/100 grame,pepenele-l luasem..asa ca s-a mancat cu branza feta(pepenele) si merge super.
l_carmen2003 spune:
Bine v-am gasit!
Adriana eu acum ma repet cu urarile!!! - dar imi face placere! - La multi ani! si acum dupa ziua ta! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita! Si tot ce iti doresti tu sa devina realitate!
Noi ne-am intors acasa si de azi sunt si la birou. Am inca un somn de 10 oameni! si as mai fi stat pe langa Alex si azi dar trebuia sa vin la birou.
Am stat 12 zile la mare, am fost la bulgari, la Nisipuri si anul asta insa de data asta nu am mai mers la all inclusive. Impresii? a fost ok, am avut vreme buna si conditii. Un pic contrariat ca la ei se poate si la noi de ce nu? Am vazut destui romani de care mi-a fost jena dar la fel destui rusi si ucrainieni... - ma rog acolo fiind UE... veneau in vest si aratau asta... ca element distinctiv, pentru romani indeosebi, lanturile groase de aur... pentru ceilalti... nu e frumos sa barfim... dar era destul de clar fiecare de unde erau...
In mare o vacanta reusita. Dar cum nu am ajuns la munte sunt franta inca si am sa imi revin probabil in inca o saptamana. Dar va fi bine.Ma apuc de treaba acum si va urez - de marti
!! - o saptamana super!![]()