Puiuti de randunici 2008! (39)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Da Tuchi, asa e...ce sa fac, parca mi se rupe sufletul, dar asta e...azi imi curgeau lacrimile in barba, imi curgeau sanii si el manca din bibe 
Stai ca imi dau lacrimile si acum si nu mai vad ce scriu...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Luny, a; meu nu face decat clatite! Bestiale, ce-i drept!
ma duc in patut!
va urez noapte buna. fara nici un planset!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
si eu ma culc! noapte buna!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ma intreb si eu: oare laptele matern din ziua de azi n-o mai fi ce era? Poate ca acel lapte perfect de care vorbesc toate cartile si toti atoatestiutorii e deja istorie, in lumea de azi plina de lucruri toxice, de stres nemaintalnit si de suprastimulare nervoasa (a mamelor). Iar laptele praf pe de alta parte devine tot mai aproape de nevoile copilului. Nu dati cu pietre ca zic asta...dar de ce atatia copii agitati si cu probleme care brusc se cumintesc si cresc bine cand primesc (si) lapte praf?...
Mimo, nu ma supar...Tuchi ti-a raspuns intr-un fel...Nu fa greseala sa ne bagi pe toti medicii in aceeasi oala...Ca NU e aceeasi! Oricum, in cazul respectiv ai dreptate dar am zis, am vazut ce suma e abia cand ma pregateam sa plec acasa. Si n-am cheltuit banii ![]()
Fetelor, sunt certata rau cu randunoiul din cauza statului meu pe forum...asa incat o sa intru mai rar si numai cand nu e el aici pt ca asta e, nu sunt omul care sa-mi scrantesc casnicia doar ca sa ma tin eu batoasa ca am dreptate cand partial...n-am...
Va pup pe toate si va zic noapte buna!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ramo_cata spune:
buna mamici
naty-am vazut ca ai leagan ca al nostru....zi-mi si mie al tau cum merge ca al meu cred ca e defect...cand il pun pe andrei in el si nu numai...merge f incet chiar si la viteza cea mai mare si se aude ca si cum ar fi bateriile terminate ...bateriile le-am schimbat de 2 ori...eu il legan cu mana ca altfel nu merge...
am tot citit de cum alaptati sau ca nu sug bebeii...vreau sa va zic ca andrei suge cum are el chef...mai mult noaptea...ziua cand ii bag tatza in gura zici ca-i dau otrava...eu ma mulg de cand l-am nascut si ii dau cu biberonul...am tzatza dreapta f productiva...daca s-a nascut mai mic nu prea putea sa suga asa ca hotomanul a devenit lenes si acum nu vrea sa suga la tzitile lui mami...mie imi este f usor cu mulsul...traiasca pompa chicco...si nu e electrica...
acum va las si va pupacesc...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
Simo27 spune:
Naty,mare dreptate ai cu laptele praf!si mama zicea ca mamicile nu mai au ca de mult lapte satios si bun incat sa se sature copii...cred ca e de vina mancarea ,modul nesanatos de a manca,stresul...
Al meu inca nu a comentat cu forumul..dar el nu prea e pe acasa,si nu ma vede
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Am terminat si eu de citit, dar nu mai am puterea sa mai scriu...mi-e somn si mai sunt si in butoi...
Eu asa am patit si la Vlad, identic, doar sunt copiii mei, nu? insa mai tarziu cu o luna, adica pe la 3 luni i-am bagat completare.
Ramo, eu tot de la chicco am pompita manuala si sunt tare multumita de ea.
Naty, ai dreptate, ce sa facem...
Chiar ca abia astept sa vorbim despre diversificare ca ma apuca depresia cu alaptatul...of, of- mai, mai!
Hai la nani, noapte buna!
PeSe: Eu nu mai am timp ziua de forumeala, nu stiu cum aveti voi si mi-e tare greu seara sa citesc si sa va raspund...si-mi pare rau...va iubeee 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
quote:
Originally posted by elaraquote:
Originally posted by mstela
tuchi?Nici eu nu vroiam,dar parca mi-ati facut pofta,nu stiu.Mai poti?Sau chiar ai adormit in brate la bb??Eu nu vad nicio schimbare in listuta.Ce ziceai ca ai schimbat?Si cred ca ar fi bine sa scriem si ora nasterii la toata lumea..
eu eram aceea care am zis ca o sa adorm cu capul pe un pampers![]()
si tot eu si cu listuta.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei meleHai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Da,elara,tu erai,nu m-am prostit,dar am numit-o pe tuchi in intrebarea cum se procedeaza cu bb la mare pt ca ea a fost cu bb mic la mare.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) Pozici

Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
PIDANA spune:
neatza!
Azi dau eu cafeaua
ca m-am trezit prima.
Ori cine prefera un nescafe-frape, ca eu la asta am scapat si ieri desi n-am voie cafea 
M-a trezit fimea pe la 5 care probabil ca isi sugea o manuta ori buzele,dar de plans pauza. culmea e ca de cateva zile am dormit ca ursu, doar mama se trezea sa ii faca bibe. Abia am reusit sa deschid bine ochii sa vad cata apa ii pun, iar masurile le-am numarat cu voce tare sa nu uit. 
Ma duc sa pun masina la treaba ca ieri ne-a venit salteaua cea noua pt patut si am scos si aparatorile, tot din el.
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO
natynic spune:
Neata!
Randunoiul doarme ![]()
Dana, multumim de cafea, eu o iau ceva mai tarziu, ma duc sa ma mai intind. E un chin masa asta de dimineata devreme, Iulia e asa agitata...Si saracuta o gasesc in ultimele zile f transpirata, desi acum de pilda era imbracata in body cu maneca scurta si pantalonasi scurti. Pai cum sa o ma imbrac, doar in pampersi? ![]()
Da, mai, eu asa cred cu laptele. Ca nu mai e ce era si toata teoria care ii mananca zilele lui Alice (si nu numai) era facuta pentru alt fel de lapte, al unor vremuri mai putin nocive si zbuciumate...Pentru ca, nu stiu...uitati-va, intr-un grup totusi mic cate probleme exista...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea