Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hop si eu-am restanta de la pagina 3,dar am lipsit motivat:ne-au venit niste prieteni de la bucuresti,ce au 3 copii...din 4 in 4 ani facuti,ultimul are 1 an ..zau,mi-a pierit orice chef sa mai fac inca un bebe!Doamne ,saracii-le plang de mila ,pe cuvant!citesc,daca mai am resurse,ca ma astepata si maldarul de vase la bucatarie si bibele de sterilizat si vreau sa fac si baie..offfffffffffffffff

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

se uita cineva pe pro tv?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

e un film,"john q"...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vazut mai demult, Mimo..super filmul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

sa stii ca nu am apucat sa-mi dau cu oja, mai rau, am scos samburii de la visine ( a facut iub prajitura), si mi s-au patat unghiile de la maini de zici ca am zgarmat in mina!!..maine tre sa le tai ff scurt!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello dragutelor!
Am intrat si noi in focuri cu botezul, este duminica viitoare. Am fost azi la restaurant sa facem meniul, sa aranjam mesele, am comandat tortul si lumanarea de botez(o facem noi cum vrem si o plateste nasul ).
Stefanut a fost azi taaaaaare frichinit!!! n-a dormit aproape deloc toata ziua , era rupt de somn, atipea 15 min si se trezea...si daca nu m-a frecat...pe toate partile...dupa-masa sotul s-a dus cu Vlad la Selgros sa faca o lista cu preturile la bauturi si eu am ramas cu bebe acasa. 5 ore m-a frecat!!!!

De cand ii completez cu lapte praf sa stiti ca mi se pare super linistit si nu mai urla cum urla inainte. Tind sa cred ca urla de foame Azi noapte a dormit 5 ore legate dupa baita iar ziua mananca la 3-4 ore
Si nu va zic ce sentiment am cand ii dau sa suga...suge putin de tot apoi se pune pe urlat...si eu trebuie sa ma mulg, ca mi se umplu sanii...si a facut azi kk la greu, el care facea la 3 zile(mi-a explicat asistenta ca nu avea ce sa digere sa faca kk...). Of, ce greu e...dar asta e!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimonix, tocmai am terminat de spalat, alimentat, culcat copiii si am dat drumul la PRO! dar de ce plango? Ca eu vad doar publicitate!
In alta ordine de idei, creste pipota in mine cand imi dati dreptate, pe de alta parte stiu ca astea sunt lucruri de care trebuie sa va convingeti singure, ca pana la urma nici nu ma cunoasteti si n-aveti de ce sa asculatati sfaturile unei fete de pe forum!
Recunosc ca am citit ceva pana am luat decizia cum sa fac si mi-a mers bine!
Un mare adevar e si vorba prietenei care a zis ca va manca ce i-o placea!
capraru ramane cartea de capatai, recunosc ca nici n-am deschis Dr. Spock! de cand a zis Naty ca a trimis-o pe mail incerc sa-mi bag nasul, dar n-apuc!
Maine incerc sa bag un morcov si un dovlecel la sterilizattor la abur!
Daca se fac cred ca ma apuc sa-i dau, ca pe asta il iau si la mare!
daca nu, mai astept o saptamana!
Sebul cam tipa cand ii dau cerealele! azi a bobinat vreo 10 lingurite mici de tot, dar il luase un tipat de nervi ca nu mai venea lapticul!
Alice, ma bucuresc sa te revad pe-aici!
spaga inapoi de la o asistenta nu cred ca o sa vezi!
Am o prietena care odata a patit un accident ca al Nataliei cu 100 euro!I-a dat repede inapoi pacientului!
in alta ordine de idei, ce spagi mari iau unii!
cat despre chestia aia cu sa nu iei spaga, nu vreau sa starnesc polemici, mai ales ca nu e locul, dar crede-ma cand ai 10 mil salariu( ata am si e foarte mare!- acum un an aveam 6 mil!) te cam bucuri la 100 de mii! Din pacate asta e situatia, am lucrat un an in spital cu un dr, nu zic numele ca e foarte cunoscut, care pentru ca avea enorm de multi bani acasa, nu primea niciodata absolut nimic! rar de tot florile! asta implica insa ca in saloanele dansei veneau toti amaratii care n-aveau bani sa dea la alti pretentiosi din spital, deci nici eu nu primeam nimic, insa nu-mi pasa ca de la ea pot zice ca am invatat cel mai mult in rezidentiat!
gata cu asta!
LYVY, chiar ma gandeam la tine sa-ti dau o strigare!
vezi ce faci cu norutza la botez, sa nu mi-o sifoneze in cristelnita!
pupici si asteptam poze!
Naty, recunosc ca eu m-as fi capsat rau daca randunoiul facea asa o faza! Bine ca ai intelepciunea sa treci peste momentul critic si sa te bucuri de cel frumos!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

stiam ca am ceva sa zic Olgutzei_ ca am vazut minunea care-si suge buza( cum gasesc ei solutii daca nu primesc suzeta sau degetele!) si ma intreb dac seamana cu tine sau nu?
Bubule, mai demult am mai povestit si eu ca Ilinca nu facea kk deloc, urla( eu credeam ca de la burta!) si apoi am constata ca in luna respectiva( de la 3 la 4 luni era asta!) a luat 300g! Iar eu eram convinsa ca am sanii plini de lapte si ca ea e alintata!
la 4 luni am inceput sa-i dau mancare si completare cu lapte praf si s-a transformat intr-un copil model! ( care facea kk every day!)
Luny, randunoiul tau face prajitura cu visine???

poze

Mergi la inceput

ooo, dar face o gramada de praji, eu nu prea le am cu dulciurile, il asist!..urmatoarea va fi o placinta cu mere!:)

Mergi la inceput

Va uitati toate la film?
N-am mai vazut un film intreg de la Revelion!
si nici nu am sanse sa mai vad unul prea curand!

poze

Mergi la inceput