Fetele din Austria (24)
Capitolul 23
- Adinag(21.07.1975) - Adina
de
Jasmina(24.07.2004) si
Floris(23.12.2007) - Adriana_78(10.09.1978) - Adriana
de
Lara(22.06.2005) si
Annika(10.05.2008) - babee(15.12.1977) - Gabriela
de
Phillip Damian(06.02.2004),
Rebecca Maria(27.07.2006) si
Luca Stefan(17.02.2008) - bebeluc (14.06.1968) - Simona
de
Alex(17.01.1988)si
Luca (18.10.2004) - danat (22.04.1969) - Dana
de
Radu Stefan(17.09.2003) - hany (16.02.1978) - Rorig Hanelore
de
Dominik Florian(20.06.2008) - Flaflo(26.06.1974) - Flavia
de
Bianca Alexandra(10.01.2005) - marimar() - Adina
de
Matei(2000)
Romana(2004) si
Mircea(2008) - miha13gina(13.12.1974) - Gina
de
Thomas Antonio(21.02.2008) - Violeta Nicolae(11.08.1977)-Violeta
de
Stefan(03.05.1998),
Maira-Rebecca(14.10.2004),
Allessandra-Victoria(26.07.2006) si
David Constantin(09.07.2008)
Raspunsuri
miha13gina spune:
Buna seara fetelor,
Adriana-felicitari pt listuta!!ca incepatoare ai facut o treaba super!
Gabriela-sper ca nu nu e nimik grav!
Celalalte fete mai vor sa mearga?
Gina&Thomas
Flaflo spune:
Adriana, multumim pentru noul capitol
! Am ramas doar 8 care sintem active, dintr-o lista cu 38 de "fete din Austria".... Trist
.
Deci se pare ca sintem tot mai putine...... azi vorbeam cu Marimar ca ne vom intilni doar noi doua daca nu mai sint amatoare
!
Dana, Gina, voi ramineti pe pozitie?
Bianca a facut azi insolatie, Florin a uitat sa-i lase palariuta de soare la gradinita. I-au dat o palariuta de-a lor pe care nu a vrut sa o tina pe cap, iar cind am luat-o de la gradinita era foarte rosie la fata, cu toate ca nu a stat nici o ora afara. A vomitat, a plins, a avut frisoane si pe la 18 a adormit. Sa vedem cum se prezinta dimineata. Cam cit dureaza insolatia asta?
Asa ca la concert nu am ajuns, Bianca e maestra in a-mi strica planurile, anul trecut ne-a dat peste cap 2 concedii
. Traiesc cu frica in sin ca nu voi putea pleca la Roma, ar fi deazmagirea anului.....
Ca a venit vorba de concedii....cineva intreba de un kinderhotel, nu mai retin cine. Uitati-va www.amiamo.at" target="_blank">aici.
adinag spune:
Adriana, multumesc de capitol si listuta!
Si multumesc ca m-ai intinerit cu vreo 3 ani, ce n-as da eu :-)))
Dar eu sunt nascuta pe 21.07.1975
Si sper ca am voie sa corectez si in cazul lui Babee, carei nascuta in 1977 si nu 1975. In rest cred ca e totul ok, dar nu sunt sigura :-))
Azi a fost serbarea Jasminei, adica au cantat vreo 2 cantece, unul pe engleza, si apoi la joaca si picknik. Am ajuns tare obosita acasa, nu stiu de ce... Asa ca va doresc noapte buna si ne mai auzim!
marimar spune:
Am fost la concertul Adrianei Paler, foarte frumos, ma bucur ca am reusit sa ajung desi ma apucase o oboseala dupa masa...
Flavia, deci e insolatie pina la urma??? Sa speram ca o sa fie bine miine.
Gabi, ce ai patit? Tocmai tu, organizatoarea dezertezi? Pai asa raminem si mai putine....
Violeta, pai atunci hai cu toti !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
adinag spune:
Offf, Flavia, imi pare rau!!! Dar educatoarea nu a insistat sa poarte palariuta? Ca a noastra e tare vehementa in privinta asta! Si e bine asa...
Oricum, eu va doresc sa fie fain dumineca, sa mancati bine!
Si inca ceva, special pentru Violeta 

miha13gina spune:
Flavia-imi pare rau de Bia,sa speram ca-i trece cat mai repede!
Eu raman pe pozitie,ne vedem la ora 12 duminica!
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
Adriana felicitari pt listuta,la noi datele corespund,numai ca fetele au cate 2 nume,dar nu trebuie sa modifici ca si asa la noi ai cel mai mult de munca!
Maira-Rebecca si Alessandra-Victoria!
Flavia,sanatate la Bianca,din cate stiu pana maine ar trebui sa-i treaca!Treaba e sa doarma bine in noaptea asta!
Marimar,daca sunt bine, venim,si eventual il rog pe sot sa vina sa ia copiii in cazul in care se plictisesc!
Adinag,merci!
Gina mie mi-a parut rau ca nu ne-am calificat,chiar m-am "ofticat"!
Gabriela,spune-ne ca esti bine!
va pup si va urez o noapte frumoasa!
Violeta
,Alessandra
,Maira
,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Babee spune:
Adriana multumim de listuta
Rectificari
-cum a zis si Adina eu sunt in 1977 nascuta, iar la Luca te rog adauga si Stefan(ca sa fie ambele nume).
Eu am decis sa stam in familie duminica, si-asa am declarat-o de mult ziua noastra cand suntem toti acasa.Noi oricum ne putem intalni si alta data,pana acum intalnirile au fost sambata.Asa ca data viitoare o sa vin si n-o sa mai deranjez cu propuneri pentru duminica.
Marimar ce frumos ca ai ajuns la concertul Adrianei eu am terminat cam tarziu si n-am mai ajuns
Sa povestesti tot!
Violeta 

iti tinem pumnisorii 
marimar spune:
Fetelor,
mie mi-e pofta de un gratar la iarba verde, cu familiile !!
Asta ar fi fain intr-o duminica,nu? Ca doar tot activitate de famile e. In plus, simbata fiind deschise toate magazinele lumea isi face probabil program de cumparaturi...
Eu nu stiu locuri pt gratar, ziceti voi !
Adina, tu stai parca in 7, nu? Ce parcuri frecventati? S-a deschis unul nou pe Burgasse cam la nr 80, e nou nout dar uneori e cam aglomerat, dar de fapt am vazut ca toate sint acum...
eu vreau la apa, strand....
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !