Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mandy, mergem departe de tot, la vreo 2 zile de mers de noi. Nu stiu daca in drum vom pune cortul, dar sigur vom sta la destinatia finala cam o saptamina. Cu olita nu e problema pt. ca vom fi linga apa si probabil ca va sta deszbracata si oricum vom avea olita cu noi. Singura problema este ca ea inca mai are accidente, mai ales daca nu sintem in casa, si va trebui sa spal cam des. Sintem f. limitati cu spatiul in masina, asa ca va trebui sa iau extrem de putine tzoale.
Dar nu vreau cu nici un chip sa-i pun scutecul la loc, acum dupa ce a facut asa progrese.

Lavi, mi-am adus aminte ca tu erai cea care a mai fost cu cortul. Ce probleme sau lucruri de care sa tin seama imi poti spune?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by anda77

camelia, poti sa pleci dis de dimineata la serviciu. in 2 ore esti acolo. eu asa as face. gandeste-te ca sunt oameni in state care fac asta zilnic. plus niste oameni autohtoni care lucreaza la noul sediu petrom si locuiesc in bucuresti.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda, asa ma gandeam si eu, dar nu ma incumet inca sa intru "by miself" cu masina in Bucuresti... oricum seara asta am ratat-o , din cauza ca nu am fost in stare sa ma organizez! As fi putut sa-mi iau o zi libera , dar trebuia sa fi vorbit si eu de luni, dar nu m-am gandit!
Acuma, ca faptul e consumat, poate mai organizam o intalnire si ma orientez si eu din timp, ca oricum i-am promis Mirelei!
Asa ca... va rog eu "din tot sufletul meu de mama de copil!" sa luati in calcul inca o potentiala intalnire pana in august !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai facem marea intalneala a luni iulie ca io azi la ora 9 eram in metro si fi-mio se juca in ikea, asa ca am ratat cu totul intalneala. in plus saptamana asta o am si pe fetita sora-mii, asa, ca sa vad cum e cu 3 copii.
eu fac in continuu bagaje, liste, indicatii, liste cu "instructiuni de folosire copii/ dat cu crema/ stat sub umbrela/ urmarit/ tort de sf petru/ cadouri" - ca-i las cu tot cu gigi-bona la mare la bunicii paterni cat ma car eu in spania-franta.
si am numeroase situatii cu if, deja am scris mult prea mult si oricum cred ca o sa faca tot precum ii taie capul pe ei (pe bunici)
veste buna: andrei a reinceput sa doarma la pranz. ma rog, el adoarme cand ana se trezeste, dar eu sunt f multumita. si e incantat ca merge din toamna la gradinita.
si a cerut pt prima oara sa faca pisu. s-a dus iute la bideu ca acolo i-a placut. noaptea nu mai face deloc in pampers asa ca as putea sa incep despamparsarea (tot de la madam dolto citire, ca tot am lecturi comune cu lavi )

idei de cadouri n-am. cele mai tari cadori pe care le-am adus din germania au fost o gramada de lopatele de nisip identice, ca sa nu se bata pe ele. ce-i drept, era plastic facut in elvetia sa ma laud si io ca am ceva elvetian. de fapt credeam ca are china exclusivitatea cu materialele plastice, asa ca mi-au cazut plombele cand am vazut unde-s facute lopatelele

noapte buna si racoroasa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Absorbita de toceala,bagaje, drumuri , nu prea am reusit sa citesc mare lucru. Noi plecam azi la mama si maine la mare.Mi-e o groaza de druuum.Cred ca il impart totusi di dormim pe undeva ca-s 1000 de kilometri si prea il chinui pe Tudor. Domnul meu a cam facut kk tot la doua zile de cind cu tratamentul asta.Tare dar nu masline.Si f gros.Iar intru la idei.Sper sa n-avem probleme in vacanta.
Meems am cautat cu infrigurare pozele tale ca ma indragostisem de rochie. ai fost fff frumoasa.Bine ca nu ai fost domnisoara de onoare ca rochitele lor nu erau asa reusite.
Ina vezi ce faci cit sint plecata...nici nu stiu ce sa-ti urez,sa vina pufo...sa nu vina...In fond sa fie cum vrei tu. In plus un gind bun bun, cu drag de la noi, pentru ca intilnirea sa va fie cu liniste si in sanatate.
Cami nu vrei "by yourself", ha? Da io cum m-am aruncat in jungla aia "incurajata" de voi? Daca io care nu cunosc deloc Bucurestiul m-am descurcat, prost ce-i drept, te descurci si tu.Doar ca-i cam mare trambaleala.Sper sa ne vedem in Buzau.

Are sens sa iau medicamente cu mine la mare? Ca pe toate zice ca se pastreaza pina la 25 de grade.Iar in masina o sa fie 100 avind in vdr ca n-am aer conditionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ah, uitai. Aseara l-am dus pe T la un centru d-ala de joaca si l-am lasat acolo .Ca sa ma duc la epilat si m-am gindit ca reusesc sa mai string din bagaje fara sa ma tine el de fusta ori sa mi le scoata din genti dupa ce le asez. Si m-au sunat dupa vreo ora jumate sa ma duc dupa el ca nu vrea sa mai strea.M-am mirat io ,ca el e amator. Cind am ajuns, nici n-am intrat in incinta ca un tip a inceput sa-mi spuna ca s-a lovit copilul la ochi un pic. Era un pic mai tare lovit ca i se umflase tot ochiul si era vinat ca naiba.Cica s-a lovit in capul altui copil in timp ce cobora pe tobogan.Ufff, ca-mi venea sa-i scot viscerele aluia.L-am moralizat io,in dragalasenia mea, insa copilu' tot umflat e.Cica a plins putin si i-au pus comprese.Da ce folos.Acu o sa-mi fie vinat 2 saptamini.No, ce pot sa-i fac?I-am pus gheata si troxevasin,dar degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor, gata cu complimentele ca mi se urca la cap Va multumesc tuturor.

Ca tot vorbiti de intalniri... Daca programati ceva pe la sfarsitul lui iulie - inceputul lui august... Mai ca m-as baga si eu. Nu promit nimic, ca Bucurestiul mi-e "peste mana" mai ales ca anul asta stau putin in tara. Dar daca se baga si Pumba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A fost mistocut la intalnire, le-am cunoscut si eu pe miri & mihaelutat, le-am reintalnit pe Feli & Anda pe care nu le mai vazusem de 100 de ani, am stat pana dupa 12... Drept pt care sunt chiauna again la servici.

mandy felicitari ca v-ati incumetat cu cortul!

Bic nu uita o trusa medicala la tine. Revin cu detalii.

anda asa care va sa zica, da' pe cand cautam prin arhive astrograme vechi nu radeai de mine, huh?
Eu nu ma dau in laturi de la voluntariat cand e pt cineva drag si daca nu mi-e greu sau imi face placere... In cazul lui Noki s-au intrunit astea toate 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
Si eu sunt la fel de chiauna ca si Lavi, ca eu si cu Anda am ramas sa inchidem terasa si sa spalam pahare pana la 1 noaptea.
Ca de obicei intalnirea a fost faina insa din cauza de ploaie am ratat mersul la tobogane in parc, asa cum planuisem. Anda luase si aparatul sa imortaliza dar nu a fost sa fie de data asta, speram data viitoare.
Anda cadou de 2 ani de gradina recomand castel gonflabil cu tot cu tobogan, de la Happy Baby, pe Dacia, vis-a vis de lic. Cantemir. Au de la 800 la 2000 de Ron, de diverse marimi si forme, cu compresor propriu, arata ca alea din parcuri pe care sareau copii, dar mai mici. I-am luat eu nepoata-mi, succes garantat la toate grupele de varsta, de la 1,5 ani la 8 ani, rezistent, mare consumator de energie de copil nu termica sau electrica, ingradit, cu plase de protectie sa nu cada plodul la exterior, foarte sigur. Dupa 2-3 ore in ala au cazut toti copii ca mustele la soare, fi-miu a a dormit in dus iar nepoata-mea, mare huhureaza, adica nu doarme, pe scari in drum spre camera. Eu am luat unul de 1200, in care au incaput cam 6 copii o data.
Hai sa ii uram cu toate in cor BAFTA lui Noki, este examenul vietii ei si daca nu ia 10, minim 9, o sa am zile grele in parc sau se duce la toamna la marire si iar stau singura cu copilul meu prin parc. Deci va rog sa spuneti o rugaciune si sa tineti pumnii stransi.
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna fetele!
Tare frumos a fost aseara, dar pliz, poate data viitoare puneti intalnirea mai devreme, ca sa prind si eu ultimul metrou

Noki bafta mlta la examenul de azi! Tare astept sa ne mai vedem, mai ales ca am n intrebari sa-ti pun despre Botanik.

Discutie azi cu ilinca:
eu: Ilinca, ma iubesti?
Ili: te-am mai iubit deja!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna ziua,
da, dupa cum spune mihaelutza, am ratat, din cauza udaturii dupa ploita ce-a fost, iesirea nocturna la tobogane (ca erau aproape). am vrut sa ne dam la miezul noptii pe ele cu hainili buni si cu papuci de seara, vorba lu'fiu-meu, ca sa ne facem poze tembele dar haioase. data viitoare tot ne dam, asa, simt ca in felul asta voi razbuna virtual zilele intregi petrecute tintuita langa un tobogan, in ultiii 2 ani si jumatate.

mihaeluta, super idee cu gonflabilul! merci, ma duc acolo, stiu care e, mag. fte.mare cu casute multe si alte chestii outdoor pt copii, nu?

pai programati va rog iesirea mare din iulie ca sa stie toata lumea ce si cum. sa fie vineri sa vina si camelia si sa fie la sf lui iulie ca presimt ca o vad si io pe meems (data trecuta am venit dupa 2 minute dupa ce a plecat ea, din vina mea)

meems, da, superba a fost rochia, iti statea si bine rau culoarea la par, ten etc si modelul te avantaja. mie mi-a mai placut din poze o rochie rosie care semana putin cu a ta in sensul ca era tot vaporoasa in jos, tot cu esarfa la brau din saten sau ceva mai lucitor decat restul rochiei, numai ca era pana la genunchi, nu lunga. da la nunta n-ati dansat? ca poze cu dans n-am vazut.

fiu-meu nu vrea sa faca nimic la olita, in continuare.

hai mai lavi, normal ca esti de apreciat, glumeam si io...

corap, pe unde veti merge in concediu, detaliaza-ne putin sa plecam si noi cu inchipuirea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput