Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 6
ursuleata spune:
asa e
. ia-le ca ai vazut ca striga la batranete
.
hai ca chiar e chat 
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
elara
. nu ne-ai plictisit.
de ce nu ai venit la intalnire?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:

Frate nu ma lasa sa scriu cuvantul ala urat care e miezul cuvintului pe care eu vreau sa-l scriu , adica cel care se compune din CREMA si UIESC ...in loc de ce ar iesi la mijloc (prostioara) admin forum probabil baga :"ia o pauza"??? Ati inteles ceva ca e ca la cuvinte incrucisate
Bine ca m-am prins, ca deja intrasem la idei...e semn de boala psihica crunta (schizofrenie parca) cand incepi sa scrii aiureli convins fiind ca scrii ceva cu inteles
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Fetelor, m-am trezit cu o durere cumplita de picior drept, asa ca o sciatica dar cu localizare mai rara, durerea se opreste cumva in spatele genunchiului. Dar cumplita, acum e ceva mai bine dar pe la 9.30 cand Iulia plangea de foame si m-am tarat sa-i fac bibe am crezut ca lesin de durere. Sper ca nu fac tromboflebita dupa prima pastila contraceptiva! ![]()
Elara, 

. Ai dreptate, am intors-o prea mult pe toate fetele. Vorba lui Tuchi, suntem prea libere si trebuie sa ne ocupam mintea cu probleme pe care nici nu le avem. Si mai cred ca, in multe privinte, daca as fi gandit la viata mea ca tine, ca nu e prima optiune neaparat cea mai corecta sau mai favorabila altora, ci mie, mi-ar fi mers mai bine. Sincer!
Nicol, comparatia aia bicicleta-masina e corecta pana la un punct...dincolo de care, comparand tot masina si bicicleta cu vacinari multe sau putine, as face observatia ca mergand pe bicicleta faci miscare, in masina creste fundul...Dar nu cred ca e incorect sa i le faci, Doamne fereste.
Stela, omega 3 iau si eu, nu din motiv de alaptare (Humana nemteasca oricum le are) ci pt diabet, sunt mana cereasca. Eu iau niste capsule-gel comercializate de Amway, de la care orice am luat a fost super asa incat cred ca-s bune si astea. Altceva nu stiu sa-ti recomand, noi cardiologii folosim Omacor, dar asta are o concentratie foarte foarte mare si se da pentru anumite patologii cardiace la care e nevoie de doza asta; poate te sfatuieste Tuchi.
Mimo, stai linistita mai, eu am inteles ca era de bine...Se pare ca in halat alb trezesc multa incredere...probabil pt ca vorbesc numai ceea ce stiu sigur, nu-mi dau pareri aiurea ca sa fac pe desteapta cum, iata si la Nicol, ma ingrozesc cand aud ce fac altii. Iar acuzatoare nu sunt niciodata cu pacientii, chiar daca isi fac si singuri mult rau. Asta pt ca nu pot uita ca sunt purtatoarea unei boli pe care nu am ales si nu am facut nimic rau ca sa o am, ci am mostenit-o genetic si numai Bunul stie cu ce scop mi-a dat-o sa o duc.
Ariel, eu nici pe balcon n-am loc sa te tin, ca a facut al meu depozit acolo, pe post de debara 
Iar Mimo:
cumplita schema aia de diversificare. As face si eu ca Ursuleata (mai ales ca si eu am auzit ca-s f bune produsele Hipp) dar daca angajatorul meu nu-mi da 5000 ron ajutor...
. Ca, sa nu uitam o chestie: borcanelul ala daca-l deschizi eu stiu ca nu mai poti da de mai multe ori si trebuie aruncat restul; pe cand daca prepari tu, barem stii cat papa bebe si cat prepari. Zic gresit? In schimb pt calatorii de orice fel CHIAR votez pt borcanele si nu te mai doare capul.
Mai aveam de raspuns la o mie de fete dar ma lasa neuronul de atata durere 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Frate nu ma lasa sa scriu cuvantul ala urat care e miezul cuvintului pe care eu vreau sa-l scriu , adica cel care se compune din CREMA si UIESC ...in loc de ce ar iesi la mijloc (prostioara) admin forum probabil baga :"ia o pauza"??? Ati inteles ceva ca e ca la cuvinte incrucisateBine ca m-am prins, ca deja intrasem la idei...e semn de boala psihica crunta (schizofrenie parca) cand incepi sa scrii aiureli convins fiind ca scrii ceva cu inteles

Cam multa lipsa de umor la adminii astia, dar ce vrei, e preventiv...
Aaa, si cu inghetata ieri, sa va zic fetelor care n-ati fost acolo: s-au inghesuit gagicile ca la urs si se bateau disperate pe inghetata. Eu, fata cuminte si discreta, mi-am luat Iulia si m-am asezat pe o banca rabdatoare sa le astept. Numai Alexuta lui Ariel a venit sa-mi tina companie, sa vorbeasca cu mine, dar explicandu-mi cu lux de amanunte cat de senzationala e inghe cu menta si fructe pe care si-a luat- si din care sorbea cu nesat

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Clau, iar a aparut reclama de kko si nu ma lasa sa-ti dau Reply la PM, asa ca ma folosesc de forum
ca sa te
si-ti multumesc pt informatii. Raspunde tipa la telefon?
Naty
mamica
Iulia mea
natynic spune:

Pai ce sa fac, daca mi-e frica si sa ma mai ridic de pe scaun?...
Cred ca nu eu trebuie sa o duc pe Iulia la kinetoterapie ci ea trebuie sa ma duca pe mine
. In carut! ![]()
![]()
Naty
mamica
Iulia mea
natynic spune:
S-a trezit Iulia si mi-a strigat ca se simte singura asa ca m-am ridicat cu mare greutate (desi e un pic mai bine), m-am dus si am luat-o in brate si am intrebat-o cu toata duiosia de care sunt in stare: "O iubesti pe mami?"; in secunda urmatoare am primit cu toata puterea un cap direct in nas, bine ca nu mi l-a spart 
Naty
mamica
Iulia mea
clauclau spune:
Naty, te-ai colorat altfel sau nu mai vaz eu bine?
Dr. raspunde la telefon intotdeauna si e foarte amabila. Stiu ca e nasol cu PM-ul, abia am reusit si eu sa ma loghez la un moment dat cand a aparut reclama, am inchis-o repede si m-a lasat sa bag ID-ul in sfarsit!
Am fost ocupata cu donsoara pana acum, hranit, jucat, alintat. Sa vedem daca se culca acum.
As vrea si eu sa fac cate ceva prin casa, dar nu stiu ce...Noroc ca hainutele ei le-am spalat aseara ( adica randunoiul bineinteles in timp ce pregatea masa
) Aseara tarziu il boscorodeam cand se trezise Rebecca foarte repede dupa culcare
si mi-a zis ca ma ajuta si el cum poate. Si are dreptate, daca n-ar face de mancare in fiecare seara pentru noi si la 2 zile spala ce e de spalat, mi-ar fi fost mult mai greu. DAr normal ca eu o sa-l bomban in continuare ca doar sunt femeie, nu? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Se pare ca numai eu gandesc ca daca sunt femeie nu trebuie sa bomban ci sa fac eu...Sunt cam demodata!
Nu, Clau, tot mov sunt, MAI mov! ![]()
Naty
mamica
Iulia mea