Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
Luny, tinem pumnii stransi la doctor!
Ursulica, cica politica de companie a celor de la Hipp este ca daca lotul de mere de exemplu nu este 1/3 viermanos, inseamna ca au fost tratate chimic si se respinge!
A inebunit lupu nene!
Olgutzauitasem ...ce-am mai ras de motul de la basca
Poate ajungi si tu o data si odata la intalnire cu noi ca mi-ar place sa te vad, mai ales ca sunt destul de inaltuta si eu si cred ca pot sa te zaresc cumva acolo la inaltime unde esti tu
Cica pe 27 se dau rezultatele la liceu, asa ca ...pumnii stransi in continuare da?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
elara spune:
quote:
Originally posted by natynic
Elara, e clar, iar am starnit indignare
Nu stiu de unde ai tras aceasta concluzie. Eu cred ca am explicat cu mult calm si in detaliu ca nu m-am suparat si doar am o opinie diferita de a ta.
Ti-am spus si pe mess, ti-am spus si pe forum: nu ma supar eu asa usor. Am acordat timp si atentie acestei discutii cu tine fiindca doresc sa ma fac inteleasa si sa nu existe animozitati intre noi. quote:
Dupa mine, PM-ul este pt comunicarea intre DOUA persoane, folosit atunci cand e vorba de lucruri personale, mai intime sau cand chestiunea priveste strict pe cele doua persoane si nu are rost sa incarci forumul cu ea.
Ai dreptate. Si nu cred ca doar in opinia ta. Ba chiar cred ca acesta este si scopul pentru care a fost creat PM-ul. Eu insa, am ales sa il folosesc impropriu scopului sau
Totusi... nu am comis nici o infractiune.
quote:
Daca tu pe forum ai rugat pe toata lumea sa-si spuna parerea legat de pozele tale, mie mi s-a parut normal sa ti se raspunda tot pe forum. Pe principiul ca timpul tuturor e limitat, nu numai al tau.
Pai, nu puteam sa trimit nspe mii de PM-uri...
Ca nu am timp
Si as mai fi fost si raportata ca SPAM Acum, lasand gluma deoparte, dupa cum am mai spus, e opinia ta. Tu nu faci si nu ai face niciodata asa ceva. Acum imi e clar. Si chiar si mie mi se pare mai firesc asa cum spui tu. Asta nu inseamna ca nu exista si alte optiuni, mai putin corecte. Si nu intotdeauna in viata alegem prima optiune, care e mai fireasca. Eu am ales sa procedez altfel decat ai face-o tu. Am cerut aceasata favoare.....si nu am intentionat sa jignesc pe nimeni. Regret si va rog frumos sa ma scuzati daca am facut-o.
quote:
Vad insa ca Olgutza ti-a oferit o floare si in vreo 3 cearceafuri in care a raspuns absolut tuturor, mie nu mi-a adresat nici o vorba. Inseamna deci ca eu gresesc.
Nu stiu de ce ai tras aceasta concluzie. Motivul putea fi altul, asa cum, de altfel, Olgutza ti-a si explicat.
quote:
Fara suparare!
Pai asta am zis si eu de prima data.

Cred ca am analizat destul acest subiect. Tu nu crezi? Dupa cum spuneam, nu am comis nici o infractiune.
EDIT: Si cu asta consider ca am deranjat destul randunelele cu acest subiect off topic, asa ca nu am sa mai revin asupra lui, decat daca doresti tu si doar pe mess ori pe PM.
O zi buna tuturor.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
nicol_conte spune:
Hai ca azi aveam planuri mari, sa pun aspiratorul , sa calc...in loc sa ma apuc de treaba stau la palavre..si mai zice si Simo-Mimo ca e in greva chiar ca-mi trece tot cheful
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
..da fug sa pun aspiratorul cat o plimba mama soacra pe Antonia prin curte..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
mimonix spune:
Nicol
treci la treaba, ca eu fac greva pentru ca ieri m-am spetit! Si ma rog, asta zic eu deocamdata.Dar parca ma vad peste vreo ora iar cu sortu' de gat!
Sa va zic pe ce am scris schema de diversificare? Pe verso la extrasul de la banca!
O fi vreo legatura intre cele doua sau e simpla coincidenta?
Si ca veni vorba, am aflat si eu ieri cat costa un tub de Bepanthen ca pina acum n-am fost eu la cumparaturi...nene
, o sa fiu mai atenta cu tubul ala,sa-l storc bine inainte sa-l arunc!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
asa simo-mimo, nu mai arunca tubul juma'plin ca ramai fara bani de inghetata
...ce buna a fost...eu mi-am mai luat 4 cupe ![]()
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Bine , vad ca iar am
show!Plimbati-va ce va pasa....
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mimonix spune:
si eu te vad, mey!
Ma gandeam la faza cu Bepanthenul...ca are dreptate Teo sa-si iau jocuri de 250 lei daca fraxo se sterge la
cu 100/luna cel putin
Nuu? Dar noi suntem
? Suuunteeem!Bine ca fac eu economie, nu ma mai creia o pauzasc, nu ma mai parfumez, nu-mi mai iau haine ....toate se compenseaza pe lumea asta!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mimonix spune:
nu ma mai CREia o pauzaSC trebuia sa scrie acolo
De unde o fi iesit PAUZESC nu stiu...cre ca tre sa iau o pauza!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze