Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Naty, nu era vb de contrazicere. Pur si simplu am crezut ca intereseaza si pe alte fete ce este cu apa. Nu doar pt tine am pus linkurile. Tu faci cum crezi si eu la fel.
Dar despre asta este vb aici, despre copii...si eu cred ca daca citesc ceva ce cred eu ca e interesant scriu si aici,,,,cum facem toate de altfel.
De unde ai scos-o cu contrazicerea?
si tocmai am citit ca si luny a primit acelasi sfta in legatura cu apa...or stii medici astia ceva...normal ca daca ii dau apa acum el va bea, ca doar nu are de unde sa stie ca nu e bine sa bea pana la 6 luni.
.
proba: creia o pauzasc
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Elara, multumesc de raspuns. Eu vad ca buricutul ei e putin murdar..., deci pot sa-l curat cu crema de galbenele? Se ia asa? Caci nu-mi vine sa apas pe acolo si vad ca de la sapunelul din fiecare seara nu se ia. Off, poate nu uit sa-i spun pediatrei despre asta...
De vitamina E, nu stiu ce sa-ti spun, habar n-am daca influenteaza cu ceva...
Mercic inca o data! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
si eu sunt scorpion![]()
si eu ii dau cand apa,cand ceai![]()
si eu am leganut,dar degeaba![]()
Elara,eu i-am dat lui David o perioada Zymaflour,pt ca are deficienta de smalt
!si ii dadeam seara inainte de culcare,nu mai avea voie sa bea sau sa pape nimic!dar i-am dat de la 1 an si,nicidecum bebe!si legat de san,daca uiti,fa-ti un semn cu carioaca din aia ce se duce daca se spala cu apa,eu am de la David si sa nu radeti ca asa fac![]()
Simo-Mimo,multi
..poate o fi soarele de ieri de vina!anul trecut mi-a facut si David al meu o insolatie de toata frumusetea...il durea capul si avea febra,atat!i-a trecut cu antibiotic si multe lichide!
Naty,Clau,Deea
Luny,
pt Mufarin
Maria,lasa ca uita repede
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Mey, cum scrieti voi cu pauzasc asta, de iese asa?
Ursu, Luny alapteaza, aia e ca eu stiam (si Kya la fel) ca in cazul alaptarii nu e nevoie de hidratare dar la formula da. Sigur ca facem fiecare cum credem, uite mie nu-mi place ceaiul (si nici fetei) dar apa da!
Am plasat cupilu in leagan, chiar daca nu se misca si e f fericita, studiaza cu mare interes jucarioarele atarnate si e prima oara cand o vad incercand sa intinda mana la ele, asa timid 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Oana,am pierdut link-ul
cu retetele alea faine de creme!si as mai vrea sa mai fac cate ceva....imi mai dai te rog,inca o data ???

edit:Bravo IULIA
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Luny, ai vazut ca Mufa e bine? 
Simo 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
mimo imi pare rau pt puiutzul tau bolnavior!
sa-i treaca repede!
clau si eu am aceeasi problema cu buricutzul Amirei, stiu ca a vazut-o dr luni cand i-am facut rotarix dar nu a zis nimic!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
salut!
Am vazut ca
v-a facut naty de dimineata! a fost buna?
Sunt numa' draci!
aseara am scris ditamai cerasaful si cand sa-l trimit a murit forumul, acuma la fel!
Citesc de la 3 juma si tot scriu si cand sa pun mesajul....a murit si l-am pierdut!

Si cate comentasem, of!
Ideea e ca am vazut toate pozele, piscine, botezuri, hlizeli, sunci, bulane, burice nespalate!![]()
Clau, Seb are un buric ca un labirint, se aduna tot ce vrei si nu vrei acolo, eu il curat cu spirt si btul de urechi, fara mila, ca nu-i fac gaura!
Raportez vreo 10 lingurite de lapte cu cereale, ma rog, n-as putea aproxima procentul inghitit in mod real, oricum a fost mai bine ca ieri, deci suntem pe drumul cel bun!
Ar trebui sa ies afara dar sunt asa de obosita si n-am chef!
Trimit repede si mai revin cu comentarii!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Mimonix, sper ca Vladutz e mai bine deja!
despre diversificare eu am mai tot zis, chiar nu sunt de acord cu fructele ca prim aliment, si nici cu cartoful ca prima leguma! Insa e adevarat ca nu sunt pediatru!
la copilul meu o sa fac cum o sa consider eu, dar voi faceti cum va zic doctorii vostri!
realitatea ca indiferent de cum si cu ce incepem, ei cam tot acolo ajung! esential e sa nu ii indopam, sa nu facem din ei niste obezi de mici!
restul sa stiti ca e doar chinul nostru, de la prepararea mancarii, la scaunele puturoase, hainele patate, durerile de burta si ce-o mai fi!
asa cum nu exista barbat perfect, nu exista nici schema ideala de diversificare!
Si despre gluma cu moldovenii, pot sa ma supar??? stau eu la Bucuresti, dar tot de-acolo sunt!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
salut!
Am vazut cav-a facut naty de dimineata! a fost buna?
Sunt numa' draci!
aseara am scris ditamai cerasaful si cand sa-l trimit a murit forumul, acuma la fel!
Ideea e ca am vazut toate pozele, piscine, botezuri, hlizeli, sunci, bulane, burice nespalate!

Aha, de-aia n-o mai fi scris nimeni de atata timp, ca a murit forumu?
Tuchi, sa nu ma uiti cu ce te-am intrebat, pls!

Nimic n-am facut azi! Decat ca am asamblat leaganul, ceea ce nu-i usor lucru, ce-i drept!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea