Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
am venit si noi de la cantareala/parc, respectiv Parcul circului, tare dragutz, nuferi, ratuste!
Mufy are 5,750 kg si 60,5 cm!..a luat in 2 sapt 450 g si juma de cm!..ma declar multumita!
Despre roseata de la buricutz, a zis ca nu e nimic (CLAU!), ca i-a 'iesit' chiar un buric ff frumos, dar din cand in cand, poate fi sters cu betadina.
Despre diversificare, ea zice sa incepem pe la 4 luni jumate-5 luni..iar pana la 6 luni cica e exclus sa-i dau apa!!
..cica ew suficient sanul, la 2 ore cum papa el ziua, chiar daca e cald..eventual ceai, baby calm d-ala..voi ce ziceti?..
in rest, totul e bine, bebe minunat crescut, a zis sa nu-mi fac griji, sa beau lichide la greu si Doamne ajuta in continuare!
am raportat, nu am citit din urma, ma duc sa pap, cred ca ma odihensc putin ca am o mare durere de cap, si revin mai incolo!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Mimo imi pare rau de febra lui Vladut. Ca si celelalte randunici, cred ca a facut insolatie. Am patit si eu cu Alexia acum 3 saptamani,am ajuns cu ea la spital cu febra 39.5.Nu avea absolut nimic:nu tuse, nu stranut, nu muci ,nu rosu-n gat. A tinut-o asa aproape 3 zile(pe Vlad sper sa nu-l tina atat)si i-a trecut. Sunt 100%ca a fost insolatie pt ca a stat vreo 2 ore dupa mine in curte de pe la ora 12 la 14 ca plantam eu gazon,iar eu nu mi-am dat seama sa-i pun o palarie. Mai ales ca spui ca ai avut carutul descoperit..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
elara spune:
quote:
Originally posted by natynic
"ala rau" (sa te fereasca Dumnezeu cand incepe asta sa te critice ca o iei la goana)

Asa e, Naty..... Si al meu al feeeeeellll. Dezastru cand critica... Cel mai aiurea e ca deseori critica asa...de nervi sa se racoreasca ca pe urma recunoste ca mare parte nu crede nici el. Si asta ma enerveaza cel mai rau!

Inca ma lupt cu el sa-l fac sa-si tina gura decat sa arunce cu vorbe aiurea! Si eu sunt cam rea de gura cand ma enervez, sunt veninoasa, ca eu sunt Scorpion dar eu nu spun ceva fara sa cred ce spun. Nu am obiceiul sa arunc cu vorbe la intamplare doar ca sa ma descarc...si de aia nu tolerez obiceiul asta al lui.
Si acum, de cand am nascut ma atac si mai rau ca vien cu fraze de genul" de ce faci...asa sau asa...nu vezi ca plange si nu vrea? iti place sa chinui copilul!"

Moooaammmmaaaaaaaaaa si al faza asta ma atac raaaaaau!!!! Pai CINE pe lumea asta o iubeste mai mult decat mine?????
Na! Ca trebuia sa-l si barfesc putin ca prea ii cresteau coarnele...
Mimo, imi pare tare-tare rau pentru micul Vladutz. Te inteleg cat ed rau te simti ca si eu la fel ma simteam cand a facut fat amea febra chiar daca era dupa vaccin si era un efect advers de asteptat.
Uff, Maria, bietul Tudorel. Asa-i ca sentimentele de culpabilitate sunt nasoale rau? Si eu am gresit odata, i-am dat cu tifon in guritza cand era mai mica, cu glicerina cu nistatin ca facea albeatza, candida (acum am scapat) si am zagariat-o cu porcaria aia de tifon.....
ca e aspru si mititica plangea asa rau... da' eu credeam ca plange ca de obicei cum plangea si la picaturile de ochi..ca nu ii placea manevra..dar cand m-am uitat iar in guritza am vazut pe cerul gurii o urma rozalie de sange.....si m-am simtzit INGROZITOR!!!
Cne isi cerea iertare la ea pe urma? Ma topeam de milaaa...si culpabilitate...De atunci nu am mai folosit niciodata degetul ci doar un betzisor invelit in tifion steril.Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
nicol_conte spune:
Luny felicitari pt Mufa in grafic!
Si mie mi-a spus dr sa nu dau apa daca-i dau san.Recunosc ca nici n-am dat buzna..
Mami de
Pozici
Poze noi
clauclau spune:
Luny, bravo mami, felicitari pentru puiul frumos crescut! 

La Rebecca, buricutul mie mi se pare putin murdar, nu stiu cum sa curat acolo! Daca vreti sa va uitati la ultimele poze puse in aceasta dimineata, sunt cateva poze de la baita unde se vede buricul mai negru asa! Poate imi ziceti daca vi se pare bine asa?
Naty, leaganul il tin pe podea, ce daca e jos, n-are nimica! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
Si eu sunt tot Scorpin ,iar randunoiul Geaman. Subscriu la faza cu criticatul
Mami de
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Eu n-am tinut pana acum leganutul jos. Ori pe pat in dormitor, ori pe coltar in bucatarie. Cei drept, cel de la Primii Pasi e ceva mai jos decat cel de la Fisher Price, cam cxu vreo 10 cm sa zic..
Mami de
Pozici
Poze noi
elara spune:
Clau, la fata mea nu se vede asa...eu vad doar niste santulete. dar poate fata ta are cum am eu buricul, cu un puncticel in mijloc si acolo au intrat scame si praf. Eu zic ca il poti curatza cu un betisor de urechi cu crema de galbenele.
Nico,
.
Credeam ca doar fata mea cere asa des la 2 ore..ca acum ceva vreme manca si la 3 si la 4 ore..da' de vreo sapt e mai fomista...cred ca e in puseul de crestre de la 3 luni ca maine implinim cele 3 luni.
Voi le dati pediafluor la copilutzi? Ca mie mi-a dat sa ii dau inca de la 3 sapt dar eu mai mereu uit ca am si citit pe prospect ca sa nu se amestece cu laptic ca ii anihileaza efectul si at mereyu caut sa ii dau cat mai intre mese..si mai am de dat si vigantolul (care ma enerv ca mereu pica mai mult si tr sa numar o sg picatura ca sa fiu sigura ca ii dau doar 2) si ii mai dau si fier cate 5 picaturi de 3 ori pe zi ca la 2 luni i-a facut o hemograma si statea cam rau cu fierul.
Si...cam uit si as renuntza la pedifluor..ca pe vremea nostra nu se dadea nimic si are ta-su o dantura frumoaaasaa...
Aaaa si ma cam enerv ca uit cam rau..memoria de scurta durata vad ca mi se deterioreaza treptat: uit de la ce san i-am dat ultima data..., uit daca am dat medicamentele...uit la ce ora a mancat ultima data...

Ce e safe sa iau pt asta?
si mai intrebasem mai devr daca vit E este periculoasa sau nu in alaptare.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Si eu ma gandeam sa-l pun pe pat, ca pe jos in sufragerie am covor si, nu stiu, chair daca-l aspir, mi-e nu stiu cum...O sa vad. Oricum e cam mare fata de ce-mi imaginam, sa vedeti ce ma va certa Geamanul meu, cu ou si cu otet ma va face, da' daca eu vroiam leagan pt copil, ete na?!
Ursule, dincolo de teorii si de medici mai e si instinctul propriu al mamei-uite, cum a facut Tuchi cu diversificarea Ilincai, altfel decat in orice carte si n-a gresit. Dar cu tine chiar nu ma mai contrazic ca iar te superi si pleci cateva zile de pe crenguta si iar o sa-ti simt lipsa! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
Mimo, ma declar fan 100% al emisiunii tale! Sper ca Vladut nu are nimic serios si-ti doresc curaj si putere sa fii alatur de el, caci doare tare cand ii vezi asa neajutorati!Of!
Si copkii mei manca lapte David asta:http://www.candia.fr/pages_fr/produits/laits_nutritionnels/vitalite.htm si bledidej, de la firma bledina. si Seb asta:http://www.candia.fr/pages_fr/produits/gourmands/ptit_dej.htm
, iar despre diversificare facuta acasa sau "la borcan"...cand se poate de casa cand nu, de borcan. voila, nu am nici o mustrare de constiinza
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj