Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

mihutaintr-o vreme mergeam destul de des in buzau (2 surori ale mamei stau acolo). N-am mai fost dinainte de a se naste Vlad. Imi place Crangul... si orasul e curat, nu ca-n Bucuresti... si Vadu Pasii imi place, (acolo sta una din cele 2...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Aralia, imi place de draguta ta, face flotari!!!! Cand o sa vad si eu asa ceva la sunculitza de Vlad . Cred ca niciodata la cat de grasun e!
Pussi, ti-am raspuns deja (da-mi adresa sa trimit dvd-urile ziceam)
Offf, iar umplu pagini de una singura, nu-i frumos din partea mea!!!!

Hai ca ma duc la culcare, da' sa va zic inainte de asta ce-am vazut frumos in Auchan: o cutie cu 100 de mingiute de genul celor de la McDonald's la toboganele de joaca.Mi s-a parut putin pt 100 mingiute. Sper sa mai gasesc peste un an cand ste sa se joace cu ele... ca imi vine sa le iau de acum... daca nu vor mai fii la anu'?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Noi stam de obicei in tarc sau pe jos, dar acum era si o fetita la noi si am zis sa-i punem la un loc ca sa le facem poze. Si uite asa noua tranta

Eu vreo 2 zile sau 3 lipsesc. Vine tatal meu sa ne vopseasca caloriferele si se face un miros de nu se poate sta cu copilul, asa ca ma stramut la mama acasa in aceste zile. Acolo nu am net.

Voi recupera eu, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ank83

salutare... Acum am intrat si noi in casa ca a inceput ploaia ..
Ne-am schimbat si noi in sfarsit pediatrul..si surpriza...pe fisa apar facute toate cele 3 vaccinase.. de 2-4 si 6 luni fiecare la termen...si tzeapa...ca noi la 4 nu l-am fcaut si l-am amanat pana la 6 ..iar cel de 6 e restanta...trebuia facut acum la 8..si nu stiu cum sa o scot la capat cand proasta aia a notat in fisa ca sunt facute toate ...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg ..iar in 16 cand chiar am fost la control avea 9.5 kg

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Dar ce mananca frate??????
Scria in fisa daca a fost in armata?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiii.... sunt intr-o zi proasta sper sa-mi revin...
azi le-am dat kiwi cu branzica.. Ana a papat cam 180 gr. Elena cu circ 4 lingurite pe care le-a vomitat ulterior...

ancuta d si noi am udat caruciorul.. c-am avut ideea sa le pun sa faca plaja in el, si l-am frecat cu Vanish carpet de m-am spart!

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

kiwi poate este totusi prea mult ,auzisem ca asta da alergii urate.
eu am scos husa si am spalat-o ca altfel nu o scoteam la caapat.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Neata
Sunt si eu la zi cu cititul
Noi acum ne-am trezit si ne imbracam sa dam o tura pe afara si sa mancam iaurtelul la aer.
Pup si vb mai incolo

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo..eu am nascut in cj, nicidecum la Elias..dar si aici au lasat multe de dorit..mai ales la capitolul lasat gravida pe masa de nasteri..personalul plecat lelea si cate juma de ora..

m-am saturat de ploaie..ploaie..fac si eu ca petro..bai da e deja a doua saptamana in care ploua ZILNIC!..dar vad ca weatheru zice ca gata., de maine se face si la noi caldut si NU mai ploua..vreau sa va zic ca noi tot in bluza cu maneca lunga si pant lungi suntem..ca e racoare..:(

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
La multi ani celor sarbatoriti azi!!!

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by logam
Am stiut la examene! 3 am avut azi. Mai am 1 si gata pt sesiunea asta!

Si de baut cand bem?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

De baut, la sfarsit. Nu iti face griji ca dau de baut. IN 24 e ultimul.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza! o cafea, ceva? Hmmm...uite aici !
Multumesc tuturor de complimentele adresate Alexiei......le merita, doar e Super Piu!
Lumi, imediat trec si iepurasul tau daca nu-i trecut.

Mai vroiam sa zic ceva dar am o urgenta..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by ellis

ALESSIA nuse ridica singura in fundulet/picioruse, mai sunt si alti bebei, sau am ramas in urma?

Alexiei mele nu-i place in fundulet...o pun si se arunca pe spate...stie dar nu vrea
Si se impinge in picioare daca o tin, dar nu se ridica singura
Uite de aici incolo ce incearca ea sa faca...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

ELLIS nici ale mele nu se ridica nici in fundulet nici in picioare!
aralia Elenei nu-i place in fund...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput