Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by Victo

ellis, nici al meu nu se ridica nici in fund, nici in picioare si nu are nici dinti ..da ii vine lui randul..sotul imi tot da exemple..pai einstein n-a vorbit pana la 7 ani..eminescu a ramas repetent..sau creanga? scuze..da a trecut mult de cd am terminat liceul si memoria mea e varza..deci..copilul nostru va fi genial ;)

nici eu nu am blenduit azi..spanac cu cartof si galbenus..a fost si usor de pasat cu furculita, ce-i drept

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

foarte bune comparatiile ...maine mergem la neurolog..daca zice ceva am cu ce sa ii dau peste nas

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

bafta! sa-mi zici ce-ti spune ca sunt curioasa...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Fetelor azi sunt deprimata rau de tot. A cazut iarasi Cezar din pat si de data aceasta am auzit eu cum a sunat cand a dat cu capul de parchet. L-am pus langa o fetita de varsta lui pe pat si erau procupati ei sa se uite unul la altul. EU m-am intors sa i-au de pe raft aparatul foto si el dupa mine si uite asa a cazut a doua oara. Deja ma intreb ce mama sunt, nu pot si eu sa am grija sa nu cada? Sunt trista.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

offfff...azi vine la noi o prietena... o astept sa mutam mobila in camera Tustelor, nu stie ce o asteapta.... fac asta ca sa le fac un coltisor pe jos, pun pilota sub ele... ca nu mai pot risca, aseara Elena de doua ori in fata mea a ajuns la marginea canapelei

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

si va dam mancare si bautura azi:

logam felicitari pt. examene si bafta la ultimul!
ancuta D eu am scapat doar cu smotruiala!
rodicamarza cate kg. aveti acum?

v-am zis ca mut fetele pe jos... dar ce fac cu musafirii care nu se descalta??? Am pe cineva care vine des.. de 2-3/sapt., mi-e drag dar nu se descalta

azi papam ficat cu orez!

si cu dintisorii, In afara de unicul Anei de la 2 luni n-a mai crescut nimic

va las...

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by pussi
v-am zis ca mut fetele pe jos... dar ce fac cu musafirii care nu se descalta??? Am pe cineva care vine des.. de 2-3/sapt., mi-e drag dar nu se descalta

Eu propun sa faci un afis sa-l pui la usa: "Ana si Elena va roaga mumos sa va descaltati la intrare..." .
Eu i-as spune foarte frumos: sti, X, de acum fetele merg de-a busilea pe jos... te-as ruga sa te descalti

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by pussi

Eu propun sa faci un afis sa-l pui la usa: "Ana si Elena va roaga mumos sa va descaltati la intrare..." .
Eu i-as spune foarte frumos: sti, X, de acum fetele merg de-a busilea pe jos... te-as ruga sa te descalti

Genii in scutece

m-am gandit si eu la afis ...e greuuu.. mai ales ca stie ca ma adresez lui... ca in rest toti se descalta!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Miha' nici acum n-au ajuns dvd-urile prin posta?

Pussi ok, trimit azi prin Cargus.

Sanduta astept sa-mi dai adresa sa-ti trimit si tie tot asa.

adyana parca tu ziceai ca ne vedem la Dristor sa ti le dau...

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam si noi fetele si bebeii dulci!

vaaai ce m-am saturat de vremea asta urata!!!nu se mai termina odata!!!!

help, cine stie sa-mi spuna: vreau sa ii dau astazi galbenus de ou, spuneti-mi cate minute trebuie fiert oul? trebuie sa fie tare sau mai moale? si cu ce sa-l amestec cand ii dau sa pape?

voi le-ati dat avocado? si daca da, doar asa, crud sau in combinatii cu alte fructe?

mersi! va pupam!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

eladea oul il fierb tare si-l dau amestecat cu cartof/spanac!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Andreea, avocado se consuma crud.Eu l-am amestecat cu piersica la aburi.

Adra, am recunoscut pietrisul de pe insulita din Crang in poze ! Sa inteleg ca exista ceva ce i-ar place si puiuluimeu sa pape si n-am gasit eu ? De fapt manca intr-o vreme fructele bine dar de ceva timp a redus cantitatea si la asta. Cred ca ne ies dintisorii sus, toata noaptea s-a trezit, a fost tare suparata. Mamaliga a gustat-o de la mine din farfurie, cand mancam undeva mamaliguta cu pastrama. A fost tare interesata (pret de doua varfuri de deget de mamaliga). Asa ca probabil a fost malai griat normal (cu gluten).

Ramo, pai hai in vizita la matusi in Buzau !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu' pussi, mihuta!

sper sa le pape...ca deja am ceva presimtiri sumbre..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput