Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bebele meu a facut acum atata diareea, prima data!..muuult rau, a iesit din scutec, apos si arata pastos...de ce oare????...am mancat o piersica, prima pe anul asta, nu i-a priit?...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dar a mai varsat, Luny? O fi de la caldura? Daca nu se mai repeta, o fi piersica...si sper sa nu se mai repete.
Mie dupa 4 zile de patat chilotii de ma scotea din minti, mi-au venit rusii, in parc!
Deci de diseara incep Exluton-ul. Tuchi, ai idee, o fi ceva daca il iau la aceeasi ora cu Levemir-ul? Ca mi-e mai simplu sa le iau la ora fixa pe amandoua! Te intreb pt ca idioata de la farmacie mi-a pus in punguta numai folia de Exluton, fara prospect, oi avea fata de proasta si s-a gandit ca nu am nevoie sa citesc instructiuni

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,Cuscra,Giani,Vio,Deea,Tuchi-
Da,nu disper...poate trece perioada asta in care nu mai produc la fel de mult lapte!ori Samuel a devenit mai mancacios...una din doua,cert e ca nu se satura cu ce am!si nu o sa infometez copilu doar din orgoliu!
Nu aveti poze de la Intalneala???ma bucur ca v-ati simtit bine!
Luny,se poate sa faca diaree de la piersica...ar tb sa urmaresti acum daca se mai repeta,si de cate ori...grav devine doar daca face dupa fiecare alaptat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu a mai varsat ca de dimineata, a regurgitat acum , f putin, dupa ce a papat..mersi pt sfaturi, o sa urmaresc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Simo, sa nu fii supi pe mine ca nu ti-am raspuns nimic legat de problema ta...Tot am tendinta sa ma bag in discutiile voastre despre alaptat dar m-am hotarat ca mai bine nu o mai fac, pt ca nici nu stiu despre ce vorbesc si nici obiectiva nu pot fi. Pe de o parte, daca spun "Nu renunta la alaptat" 1) cine-s eu, care n-am alaptat o zi, sa dau sfaturi? si 2) ma intreb daca e corect sa dai astfel de sfaturi unei femei care poate nu mai are lapte si se chinuie, ea si copilul deopotriva. Pe de alta parte, daca spun "crede-ma, un copil poate creste foarte bine si cu lapte praf" imediat ma intreb daca nu e scuza mea pt faptul ca-mi hranesc copilul cu lapte praf, cand in fond laptele matern e tot ce-i poti da mai bun copilului in primele luni.
Problema e, Simo, Cleme, Roxy, Butucico si cine mai are necazuri cu laptele, ca noi discutam asta acum, cand copiii vostri au 3 luni sau mai mult. Am mai zis-o: multumiti lui Dumnezeu ca a fost laptic pana acum; copiii vostri au primit deja multe substante, principii alimentare sau anticorpi valorosi. Daca Dumnezeu mai da de acum excelent, daca nu, nu demonizati laptele praf, CHIAR se poate hrani copilul si la biberon! La naiba, in curand incepem diversificarea si atunci sa vedeti plansete si discutii si frustrari ce vom mai avea!
P. S. Inca ceva: dupa cum vedeti, sunt destule randunici care hranesc mixt, san plus biberon si bebeii sunt f bine. Deci cine mai are lapte sa-l mai dea dar, Dumnezeule, n-as vrea sa mai aud "Am plans ca a trebuit sa-i dau lapte praf"-la naiba fetelor, nu e otrava!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu imediat ce m-am destresat de problema cu laptele ( ca si eu ma gandeam deja ca e mult mai putin! ) a inceput sa curga garla!!! Aveam acum 15 minute sanii beton si am pus-o repede pe Rebecca sa-i pape! Deci, stresul este dusmanul nr 1!!! Fetele mi-au zis la intalneala ca fata arata foarte bine asa si m-am linistit. Si laptele si-a dat drumul imediat...Plus ca am strans si un biberon de 125 ml si am vazut ce gras si consistent este!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Stai linistita,Naty!cum sa ma supar??nici eu nu vad asa de tragic situatia in care sunt...ce sa fac?!daca ar depinde numai de mine,dar uite ca nu....asta este!eu mai am la activ un copil care a crescut de la 2 luni cu lapte praf si e sanatos-multumim lui Dumnezeu,voinic,,frumos!e adevarat ca acum imi doream sa il pot alapta mult mai mult pe Sam,dar ,daca nu am sa il satur,ce sa fac?ma impac cu ideea...si il rog pe Dumnezeu sa il tina sanatos,ca asta e cel mai important!cum ziceam,nu am chef sa ma lamentez!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Naty,eu am plans ca nu mai am suficient laptic sa-mi satur copilul,pentru ca,am trecut prin o mica depresie,disperare...inevitabil cred!dar,acum mi-a trecut si ma impac cu ideea

POZE

Mergi la inceput

Unde ati fugit iar toate??? Caldura ar trebui sa va tina in casa; si doar nu gospodariti! -ca doar exista randunoii!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

strumful iar a adormit si tre sa-i fac baie

naty

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput