Puiuti de randunici 2008!! (37)
Raspunsuri - Pagina 16
VioletaH spune:
Luny,
Si eu iau omega3 in fiecare zi de la o vreme, ma tin de el, chit ca eu am o mare problema cu inghititul pastilelor, imi raman in gat. De mica mi se trage, ca ma fortau sa iau si eu plangeam ca vreau injectii nu pastile, si mereu vomitam. Si acum prefer injectii, daca e ceva de luat ![]()
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Mai vroiam sa-i spun Ursuleatei ca si eu tot monitor AngelCare am, dar spre rusinea mea, nici in ziua de azi nu i-am pus placa aia cu senzori sub saltea. Cred ca o instalez azi, cand ii schimb asternutul. Oricum, receptoarele astea care recunosc vocea umana sunt foarte bune, sunt foarte multumita.
Vio, mamic fericit
VioletaH spune:
Naty, tu parca importi Humana din Germania, nu? Ce alte variante cu DHA sunt in Ro, ai idee?
Edit: ia uite ce mult am scris azi...copchilul imi doarme in brate, ma duc sa incerc sa-l pun in patut, sa vedem daca imi iese pasenta.
Vio, mamic fericit
luny spune:
vio, cum iei Omega3? eu iau 2 pastile/zi..pe prospect zice 1-3 pastile de 2/zi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Luny, eu iau o singura pastila pe zi, dar are 1 gram. Sotul ia 2 pe zi, ca dr. asa i-a recomandat lui, 2.
vezi ce gramaj are.
Vio, mamic fericit
clauclau spune:
Da, sa zic si eu impresii despre randunicile de la intalneala : Naty, arati foarte bine, nu esti deloc grasa cum ziceai,si-mi place mult stilul tau sport, iti sta foarte bine asa! iar Iulia e o dulceata de fetita, cu mine a ras si s-a veselit!
Luny, te-am gasit in forma, parca ai mai slabit de la ultima intalnire in parc si te prind foarte bine pantalonii scurti, ai craci misto! 
Ariel, esti mult mai frumoasa decat in poze! Si cand o vedeam pe Alexutza zburdand, ma tot gandeam la Razvanel , mi se facuse dor de el. Abia astept sa-l vad sambata. Acum m-am linistit cu o convorbire telefonica...
Mimo, esti frumoasa si haioasa, abia astept sa ne mai vedem.
Ursuleata, sa sti ca si eu am suferit azi de caldura! Esti dulce si tu si ursuletul mic.
Edit ca n-am apucat sa zic de Kya ca este foarte senina si are o fata blanda si dulce! Iar Sanziana a fost super cuminte!
Eh, normal ca ma striga vorbareata mica...
Sper sa revin!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
acum am ajuns acasa....de 15 minute ![]()
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
vio, buba e ca nu scrie gramajul, doar continutul..si sunt americane!..![]()
clau, uff..zici tu ca am slabit, habar n-am, dar daca voi nu va opreati la inghetata, ma opream eu oricum
mie mi-au placut toate fetele, suntem niste veritabile randunici ciripitoare! abia astept urmatoarea intalnire!
ce ziceti de Carol, sa vina si sovi, bitza, cuscra-mea??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny eu in Carol vin oricand si la orice ora, ca mi-e mult mai la indemana!
Clau, 
Vio...nu stiu despre Topfer...din cate stiu eu numai Nan si Humana au. 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Ursule, dupa ce ne-am despartit mi-am facut mustrari de constiinta ca nu v-am luat cu masina, macar sa va las undeva unde-ti era bine...dar acum ma felicit pt ca eu am turbat pana s-a racorit uN PIC masina iar Iulia incepuse sa urle pe strada de cald si de plictiseala si chiar a fost nasol...Bine ca ati ajuns, sper ca e bine ursuletul.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea