Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, multumesc mult! Maine ar fi cele 40 de zile, ma duc eu cu copilul si cu lumanarea, sa vad daca reusesc sa fac ce trebuie facut. Despre lapticul tau: mie mi-a venit de doua ori pana acum, si nu am simtit nici o diferenta nici in ceea ce priveste cantitatea de lapte, si nici in atitudinea copilului. Nu e nici o tragedie ca i-ai dat formula, continua insa sa il pui pe Barosan la san. Mulge-te cand nu suge el, sa fortzezi un pic productia. Vezi ca starea ta psihica are foarte mare influenta atat asupra lactatiei, cat si asupra lu' Sam ( aviz Giani... ), deci nu doar de foame este agitat...In plus, nu uita ca pompa nu este atat de eficienta ca bebe, deci este posibil ca el sa reuseasca sa scoata ceva din san...si oricum ar fi, iesi din butoi ca nu asa rezolvi problema. Mai spunea Adriuta de fenomenul de " slow letdown": http://www.kellymom.com/bf/supply/letdown.html

Deci: inveseleala, ca nu e tragic, cu perseverenta se rezolva! Pupam!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci Olgutza.Numai bine si voua!La fel si eu,am plecat sa cumpar Galactogil si am dat de Nutrinatal,care mi s-a parut f interesant privind ingredientele + pretul.Si chiar sunt multumita-il recomand.erci de link-interesant,am salvat.
Bine ai revenit,Deea.Felicitari pt cele 6 sapt!Am vazut dolofanik in poze!
Cuscra mea dragaimi pare rau de situatie,dar nu dispera,laptele poate reveni.Ia si baga berici la greu (fara alcool),baga ceiut mult (eu beau 2 l numai ceai intr-o zi +alte lichide)si ia pastilutele astea minune de la plafar,ca ti le recomand,sunt minunate.
Stii ca si eu i-am dat mai mult de 1 luna praf in completare ca nu mai aveam laptic mult??Fara eforturi enorme,doar cu stimulentii astia naturali,uite ca a revenit lapticul bun si am renuntat la praf.Deci,se poate.Bafta si no stress!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

simo douazeci si...ceva, cu placere te-as primi dar tu ai 2 copii deci ca si delphina nu ai voie ca altefl , in plus la cata grasime am crezi ca mai e loc. hai lasa ca nu e o tragedie ca nu mai e lapte , important este ca ti-ai dat seama si nu ai subnutrit barosanelul de tot. ( stiu perfect cum te simti) . la mine ce sa facdaca este lapte kkalau maria a dar e apa chioara sau sa fiu inginera sa zic hash2o cu ochelari( formula chimica la apa chioara).te si hai fruntea sus.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Delph,sa va fie de bine diversificarea!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Deea, bine ai revenit! Cat de mica e, deja a mea e uriasa pe langa prichindutza ta !!!

Delph,nu il poate duce fosta bona pe Seb la gradi, astfel incat sa poti tu pleca mai devreme la dentist? De extrema urgenta, asa...sau il lasi pe David cu bona, si il iei pe Seb cu tine la dentist...e greu, stiu! O sa pleci singura cu ei pe avion sau vine soatza sa te ia? Trece repede perioada asta, ca maine te bronzezi sub soare african!

Mama, dar stau fetele-astea la intalneala!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by deeapui

Simo, te inteleg...
Luny, vroiam sa te intreb tie in cat timp ti-a venit comanda de la Laredoute? Sa stiu ce marime iau pt fie-mea ...multam.

Deea,mami de Alex si Bia

cam in 2 saptamni sau putin mai mult! am vazut pozele, sunteti niste frumosi toti 4!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Stela, tu de ce nu esti la intalnire? Nu te lua Kya?

Luny, et toi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Uf ce cald este afara, asa as pleca si eu la mare! Giani daca nu o primesti in butoi pe Simo 27-28 ma primesti pe mine, nu de alta dar imi vine sa-mi iau lumea in cap si nu prea am unde Fii-mea doarme de la 13.00 neintoarsa pe burta, si eu ma duc din 5 in 5 min la ea, de frica sa nu pateasca ceva, dar ce sa fac daca nu a vrut sa se culce in alta pozitie? Oare cum o fi fost la intilneala, vad ca nici-o fata nu a zis nimic pina acum...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

am fost cu fetele in parc, tare frumos a fost!ne-am plimbat, eu si Clau am alimentat copii pe iarba, pe malul apei, mi-a placut tare mult..vantul adia, niste ratuste inotau prin fata noastra... dragut! eu am plecat pe la ora 14, ele au mai ramas, le-am lasat la o terasa!..
am spalta rufe, acum fac ceva de mancare si apoi mergem la control cu Mufa!...

Mergi la inceput

simo, giani, cleme si restul care sunteti prin butoaie, iesiti afara!! sa treaca!

Mergi la inceput