Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am aparut si eu!

sunteti tot la intalneala???

a aparut si delphin, imi era dor de tine !

butucica e in butoi...!

bubu e suparata pe randunoi...

fii-mea se maraie, incercand sa adoarma si cred ca se cam enerveaza ca nu-si gaseste degetul preferat!

fetele care ati inceput diversificarea...ati mai trecut la alta etapa sau tot la sucul de morcovei sunteti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, uite aici despre cum se pastreaza laptele muls:

http://www.kellymom.com/bf/pumping/milkstorage.html

Stela, ai dreptate, este bun Nutrinatalul. Cunosc si eu doua mamici care au renuntat la Galactogil in favoarea Nutrinatalului, pe motiv de pret, care sustin ca efectele sunt comparabile! Succes si sanatate multe Teodorei mici .

Elara !

Delph, nu mai stiu, cat ramai tu singura cu piticii? Nasoala treaba cu dentistul...nu poti grabi un pic? Presupun ca nu, pentru ca sunt niste programari ce trebuie respectate...Si io cred ca tu poti pune deja poze cu "after/after" ca e acelasi lucru cu "before", stiu io .

Simo, spune-mi si mie, te rog! Preotul ne-a chemat la 40 de zile de la botez, cu lumanarea dupa noi, pentru impartasanie ( zic bine!? ). Trebuie sa vina si nasii? E o slujba mai speciala, sau e ok sa ma duc doar eu cu copilul? Si are ceva daca nu ajung la fix 40 de zile? Multam mult!

Giani, sejur cat mai mic in butoi iti doresc! Repet, nu dispera cu bona, e greu de gasit, dar se poate, deci nu face din asta un motiv de sarit in butoi, pliz. Iar cu randunoiul..se rezolva, cu putina bunavointa...pupam!

Bubule, explica-i detaliat cat de mult te-a deranjat ce s-a intamplat aseara, cu cuvinte multe si fara prea multe reprosuri, doar descrie-i ce ai simtit, si accentueaza cat de trista te-a facut! Si pe urma nu mai vorbi cu el , pana nu esti convinsa ca a inteles ca nu se face treaba cu lasatul cu ochii in soare ( Luny ).

Ioana, Graco rulz!!! Imi plac la nebunie carucioarele alea, dar sa stii ca nici ele nu sunt foarte usoare . Cel mai usor este Brevi Grillo, e foarte practic si comod si cum vrei tu, si la pret excelent!

Nu mai stiu! A! Tuchi, io m-am suparat ca nu m-ai bagat in seama ( as pune emoticonul ala care se da peste cap de ras, da' nu imi mai apare linkul catre toata lista de mutre ). Sa iti fie de bine si freaza si Breaza , e de vis acolo!

Mimo, te doare in motzul de la basca, ai numarul bonei de la Bitzu'.... Succes si tie, sa fie ce va doriti ( si voi, si bona! ) Pana cand trebuie sa ii tinem pumnii stransi lu' Teo a ta?

Am reusit sa "pap" bonurile primite de Sophie cadou de 1 Iunie la noi la serviciu, i-am luat tricouri, doua salopete cu cracii goi , niste body-uri...si mi-am luat mie doua eclere . Unul l-am mancat, la al doilea ma uit cu jind, da' parca i l-as lasa lu' Radu, ca asa-s io, generoasa ( pe naiba, i-l las ca sa nu imi mai scoatza ochii ca mananc dulciuri multe cand ma vaicaresc ca-s grasa )

Asteptam pozeee de la intalneala si strig: Corryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!!! Elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Provinciaaaaaaa!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

ajutati-ma si pe mine va rog cu ceva: l-am acceptat pe un prost pe lista de mess si nu gasesc cum sa-i dau ignore sa scap de el si ma dispera! scuze de off topic!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxana, intri in Preferences, de acolo la Ignore List si adaugi acolo ID-ului nesuferit !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

olgutzika mercic frumos! gata am scapat de el!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Nu dati cu parul!!!..desi aveti motive.
Mi-a fost cam greu sa ma obisnuiesc cu doi opii care au cam aceleasi ore de masa si somn..deci va dati seama ce e aici la pranz si seara (noroc cu ajutoarele, ca altfel ma auncam de la etaj!!!). Abia astept sa vina toamna sa mearga Alex la gradi.
Azi facem 6 saptamani, avem 4,200 kg si 53 cm, si suntem blonda cu ochi albastri!!!..avem si dovezi:::
http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Iunie2008/photo#5212841372070006370
Eu ma omor iar cu firele, exact ca la Alex..pana acum am eliminat 2, sa vedem mai departe ce va fi.Si cred ca din cauza oboselii nu prea mai am asa mult lapte, deci seara Bia papa lapte praf, si s-a vazut imediat diferenta.
Vreau sa urez felicitari tuturor prichindeilor ce au inceput diversificarea si nervi de fier mamicilor!!! Nu am apucat sa citesc prea mult din urma..sa vad cat voi reusi sa recuperez. Macar de acum inainte sa fiu pe linia de plutire...
V pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am intrat putin,ca si eu sunt in butoi-Giani da-te mai incolo sa incap si eu-pe motiv de urlete noaptea ca nu era laptic,sculat sotul si trimis urgent sa ia praf ...si uite ,lapticul meu e putinsi nu se mai satura si ii dau si praf!asta este!nu am de gand sa ma lamentez.....desi numai eu stiu cat am plans
asa,ziceam ca am intrat putin sa ii zic Olgai,ca nu e nevoie sa vina si nasii,cred ca ii face imbisericirea Ioanei,daca nu are copilul la botez 40 de zile nu se face imbisericirea,adica se inchina fetita la icoanele cu Maica Domnului si Mantuitorul si se impartaseste,iar daca e baiat se duce si in altar si se inchina la Sfanta Masa!asa stiu eu....tesi o apasat si pe Cuscra mea draga

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

SALUT! am o zi de kko, intrucat mi-a venit CM . nici nu pot sa stau in picioare, daramite sa ma stramb in fel si chip cum pofteste fii-miu...

vad ca sunteti la intalneala...sa va distrati si sa veniti sa povestiti!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

amira, olgutza...

Apai raman singura cu copii, teoretic pana la 1 august...practic pana o vrea biroul administrativ.Incerc in viteza sa gasesc loc lui Seb la centrul de vacantza under merge sa se joace, iar pt. David...ma mai depaneaza fosta bona a lui Seb. Cel mai critic va fii pe 3 iulie cand trebuie sa merg la cabinetul particular al dr caci are aparatura mai buna, cabinet ce se gaseste la 90km distantza, in munti...eu am rendez-vous la 10, Seb trebuie sa fie laa gradi la 9 si eu am 1h40 de drum....Merci Gianii de umar...numai cand ma gandesc ma apuca disperarea, dar stiu ca o voi scoate la capat

Am inceput si noi diversificarea cu asta:

http://www.e-leclerc-valreas.com/modules/produit2/fiche-bledi-dej%20miel%20xml,3041090000270.php

am incercat un mic iaurtzel aromat de la nestle, pt. 4 luni si nu prea stie cu linguritza. Da cu limbutza ca un pisic...si azi mi-a lins marul meu

gata trimit mesajul ca ma chinui rau!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Simo, te inteleg...
Luny, vroiam sa te intreb tie in cat timp ti-a venit comanda de la Laredoute? Sa stiu ce marime iau pt fie-mea ...multam.

Mergi la inceput