lorellay, uite aici http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/ardei-umpluti-cu-varza-4.html o reteta de ardei umpluti cu varza pe care am sa o fac si eu saptamana viitoare.
Imi poate spune cinve ade ce se pun castravetii in apa macar 12 ore inainte de a se pune la otet?
Va rog frumos,ma poate lamuri cineva si pe mine?
de ce se tin castravetii in apa rece cu 12 ore inainte de a-i pune in borcane?Mor de curiozitate sa stiu si eu!
Please!!!!
mai fetelor eu nu ii tin niciodata in apa rece 12 ore si totusi im ies niste castraveti super buni,raman si tari si gustosi,sunt preferatii mei,si niciodata nu am dar gres si plus de asta au rezistat si 2-3 ani in stare f buna.
POZE
Va rog sa-mi spuneti si mie cat timp trebuie fiert compotul de struguri pentru iarna?
Dupa ce da in primul clocot ,cat timp trebuie sa mai tin borcanele la fiert la foc mic?
Multumesc!
azi am reusit sa fac si eu 2 portii de bulion de gogosari. e f gustos la tocanite iarna
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 14+
*mamica unui fluturas*
Am cautat in ultimul capitol(merge forumul ingrozitor si nu pot umbla la primele partzi)dar poate ma poate ajuta acineva!
Vreau sa pun conopida la otzet!Cind eram in tzara puneam amestecatzi gogsari si conopida,dar nu mai tzin minte exact cantitatzile de otzet,apa,sare etc!
ma poate ajuta cineva!Cum conservatzi conopida ?
Daca nu stie nimeni poate macar la saramura?
Multzumesc anticipat!
Dana