Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

noi azi am facut o mica intalnire DC la Montreal
Uitati www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-07-19/10:39:38" target="_blank">aici poze cu copii Monicutzei.
Si cu Marc logic

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miki, multumesc de poze
Ce mare a crescut Ailin

Andruskandu, multumesc ca mi-ai adus aminte de cantecel, le cantam primilor doi, aici m-am prostit, cant Rain, rain, go away si altele in engl...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna, Livada!

Bate rau vantul pe aicea, zau asa....

Arabela, Neda, multumesc pt cantecel si pentru link. Deja il cantam prin casa, ca si la cresa il canta ingrijitoarele.

Ce sa spun, cand ajungem la poarta cresei, Andrei deja incepe sa planga. Il las acolo si cand trebuie sa plec, se agata de mine si plangeee...plec cu inima stransa.

Dar cand il iau, vad ca nu-l mai gasesc asa disperat, plangand.

In rest, vad ca e bine sanatos, mananca si doarme bine, acasa e vesel, pus pe sotii...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ma bucur ca v-a placut de alex cum inoata....va dati seama ce incantata sunt eu....dar si instructoarea lui care ii spune lui alex "viitorul campion"....

neda, poate e curaj, poate inconstienta...de cand l-am dus prima data pe alex la piscina a fost super incantat....imi zicea sa-l las singur, ca inoata el....e ca un peste in apa...acum e naspa ca nu am mai mers la piscina de vreo 2 sapt...ca la bazinul acoperit e inchis, ca se renoveaza nus'ce p-acolo...si afara e nasol cu vremea astazici ca a trecut vara deja....mor de ciuda ca sunt tot ploi....eu am invatat sa inot pe la 2 ani si ceva de aceea am vrut sa-l duc si pe alex, mie mi-a placut de mica si se pare ca e in sange

andreea la saracutzu andrei....mi s-a rupt sufletul cand am citit ce scriai, faza aia ca vine mama si ma ia acasa.....noi mai avem o luna si cateva zile pana o sa incepem sa trecem prin asta

camiM sa-ti traiasca fetele .....imi plac pozele cu micutele...sophia pare tare grijulie

miki voi ca intalniti mai des sau asa cand si cand?? chiar ce a crescut aylin....ce trece timpul....ahhh, mi- aplacut filmuletul cu balta....si noi avem unul asemanator...doar ca nu e balta asa mare

cred ca tre sa-l operez pe alex de polipi....cam de 2 luni numai pe gura respira, de abia mananca pt ca nu-i ajunge aerul, sforaie cumplit...offf....sapt viitoare sper sa ajungem la inca un orl-ist...

m-am ingrasat luna asta 2.2 kg.....nu stiu cum naiba....
va pupam si weekend placut

p.s. ce slabuta activitate

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut livada!!
mai da chiar pustietate pe aici... bate vantul ca in Sahara!!!

Arleena merci si micul campion!!!- speram sa nu fie nevie de operatie si daca trebuie sa se termine totul cu bine!!

Miki super pozele de la intalnire!!! salutari Monicai si pentru strumfi. Marc merge acum la gradi sau e in vacanta?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Arleena fetele se intalnesc de 2-3 ori pe an. Sunt destule romance din canada pe forum. Dar suntem raspandite la mii de km distanta.
Pt. mine a fost prima intalnire, iar pe monicutza nu o cunoasteam perosonal..... Ma mai intalnisem doar cu miti2004 cand mai era ea aici.
Si de balta. Cauta un teren de fotbal......In fata portii. Ca noi acolo gasim balti adevarate. Aici sunt multe terenuri ale primariei, pe care oricine poate veni sa se joace. Nu sunt ingradite.
Si noi avem echipament special pt. aceasta ocazie. Cizmulite de cauciuc, pantaloni de fas impermeabili..... Aici copii sunt lasati sa se joace in bali fara probleme..... Si cizmulitele pt. ei sunt asa de simpatice. Ale lui Marc au ochi si gura si coada de dinozaur....
Cand eram eu mica, nu intram in balti. Nu aveam voie...... Asta e copil de oras.... Sa vezi bunicile romance venite pe aici , ce sar in sus cand intra marc in cate o balta......Inclusiv mama mea...
Carmendin pacate Marc merge la timp plin acum. Mai mult decat in timpul scolii , pt. ca lucrez la timp plin acum. Din octombrie o sa-l las doar 4 zile......Ca ma intorc la scoala.
Azi de ex. nu vroia sa plece spre masina. El vroia in parc cu mama. Toata dimineata numai legat de mine statea.... A plans cand l-am pus in scaunul de masina.....
Noroc ca atunci cand am ajuns la gradi se calmase. Si a intrat zambind acolo. Ca altfel nu il duceam astazi....
Are ghinion. Vremea e oribila si stau cam mult in interior. Daca era cald, cum ar fi fost normal pt. iulie, ar fi avut piscine micute la dispozitie. In zilele cu piscinute( apa e de 10 cm acolo.....) e foarte fericit..

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Ce liniste-i aici!. Cred ca ciresele sunt inca in vacanta.

Ne-am intors de cateva zile, nu ne-am revenit deloc. Dormim ziua si noaptea bantuim. O fi si din cauza caldurii, dar nu pot deloc sa functionez normal.

Vacanta a fost ok. S-a terminat prea repede. Am vizitat si facut cam tot ce ne-am propus. Luana s-a acomodat cu toata familia. In ultima saptamana a dormit la buni, fara sa intrebe de noi.A facut progrese mari in limba romana, insa aici nu mai vrea sa vorbeasca ca-n romania. In 2 zile, a inceput iar sa vorbeasca engleza si mai nou repeta tot ce aude in koreana. Nu-mi mai fac griji, romana si engleza va vorbi cu siguranta.
I-am cumparat un geamantat cu carti in limba romana. Vom avea cu ce sa ne umplem timpul.

Arleena - sunt uimita de cum inoata Alex. E deja pasiune la el. Si noi suntem fun stat in apa, dar nici vorba sa-i ajunga apa pe fata.
Bravo lui, e un curajos.
La noi s-a instalat teama, in special de masini. Cum aude un motor, e deja in gatul meu. Daca se apropie de un caine, fie el cat de mic, ma intreba " asta musca?". Daca-i spun nu, in secunda doi il pupa-n bot, daca-i spun sa stea putin mai la distanta, imi spune" hai sa mergem, asta musca".

A fost fascinata de metroul din Bucuresti, si acum spune " Atentie, se inchid usile"
A ramas cu amintiri de peste tot. Le-a povestit bunicilor ce-a vizitat in Paris, cum a urcat ea sus in turnul Eiffel. Inca mai povesteste de Big Ben. Imi sunea ieri: " Mami! Big Ben nu e la Constanta, da, stiu, e la Londra" si multe altele.

Cu mancatul stam la fel de prost. Nu i-a placut nimic in mod deosebit acasa. Tot laptele a ramas alimentul de baza.

De doua zile suntem in training cu buda si mergem bine. Nu i-am pus pampers decat noaptea, ziua face numai la WC. Se pare ca scapam de pampers.

Cami - ti-am vazut printesele. Ce mare s-a facut si Sabina. Ai cam scapat de griji

Mihaela - faine pozele de la intalnire. Tu vad ca te-ai apucat serios de munca. Bravo tie.

Gata ma intorc la impachetat. Saptamana viitoare ne mutam intr-o alta casa. Asta are peretii si usile desenate, ca doar nu puteam sa-i interzic ceva copilului.

Va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi bine ai revenit!!
iar va mutati si voi?.. hihi eu asa de obisnuita sunt sa ma mut des ca a trebuit sa schimb ceva prin casa anul asta ca nu mai aveam stare..
Cat priveste grijile.. de unde!!!!! pe masura ce creste si Sabina parca e din ce in ce mai greu.. ca nu mai doarme asa mult si vrea si ea atentie, si Sofia are din ce in ce mai mult nevoie sa povestim si parca acum face ceva mai multe prostioare dacat cand era mai mititica..- face cate ceva (ce stie ca nu e voie) si se uita la mine sa vada ce fac..... eh... dar si cand ma ia de dupa cap si imi spune: I o you mami...pot eu sa mai zic ceva...

Vrem poze!!poze!!poze!! din vacanta!!!-

Miki cam frig la voi la Montreal.. cumnata-mea (vin la noi saptamana viitoare) - abia asteapta caldura excesiva..
Ce baiat intelegator ai!!!- si a propos de poze.. seamana grozav de tare cu tine!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Virgibine ai revenit. Imi era dor de voi..E asa pustiu pe aici.... Noroc ca e activitate pe la canadience si mai stau pe acolo

Camiseamana cu mine, dar eu eram asa de cuminte......
Vreme urata. Si ce ma enerveaza ca e foarte instabila. Adica nu ma pot departa de casa ca mereu e advertisment de furtuna violenta....
Tot vrem sa mergem la gradina zoologica care e la vreo 60 km de casa si nu e vremea favorabila. Ieri a fost prima zi de vara adevarata de la inceputul lui iunie.
Cum mai vorbeste Sofia?
Marc a invatat f. multe cuvinte, animale in special , in romana mai ales. Stie sa deosebeasca un peste de o balena si de un rechin....Are inclinatie spre asta, ca eu cred ca mult mai tarziu invatasem toate animalele.Camioanele sunt bune doar sa puna animalele in ele. si parca devine tot mai fascinat de trenuri.
Lucrez si eu mult cu el si se vede. Si e mult mai deschis spre invatat cuvinte si spre comunicare decat acum cateva luni.Cand nu-i puteam atrage atentia asa de mult timp. Insa inca e la faza in care era Luana lui Virgi prin noiembrie anul trecut. Mai grupeaza si doua cuvinte , dar nu in mod regulat. Si parca l-am auzit zicand si verbe de genul uite sau regarde in franceza. Dar si asta e rar cand se intampla. Oricum eu stau f. putin cu el, cam 3-4 ore zilnic, insa cand stau, stau pe capul lui ii acord mai multa atentie si e si el mai atent la mine. Pt. ca ii lipsesc , se vede asta.
anduskandu multa bafta cu gradinita. Te inteleg foarte bine, anul trecut am trecut prin aceleasi faze.
arleena nu am admirat puiutul tau inotator , pt. ca eu la servici nu am acces la site-uri care gazduiesc poze sau filme. Si acasa uit mereu sa ma uit.

Sper ca sunteti toti bine, si nu sunteti afectati de inundatii. Si ca sunteti toti sanatosi. Si doar ocupati cu serviciul si de asta nu mai dati pe aici.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Mi-am revenit. Prima zi in care m-am trezit normal, adica la 8.Se pare ca mi-am intrat in ritm. Ma chinui s-o regelez si pe domnisoara. E greu tare, dar actionam cu forta.

Cami - da, ne mutam, vorba copilului. "Casa asta este stricata, o aruncam la gunoi, da, sigur, si ne mutam intr-o alta mare si frumoasa" Stie ea ce zice! Orice poveste trebuie sa bage si un " da, sigur". Vorbeste foarte convingator.
'Da, sigur sunt fetita mere, merg in brate foarte putin" " pe mami, o doare spatele sigur, eu merg si putin pe jos".

Si uite asa ne invarte cum vrea ea.

Te cred ca nu ti-e usor, dar stai linistita ca foarte curand o sa primesti ajutor din partea Soficului, nu-i asa?

Poze am facut cateva mii, am reusit sa descarc pe site cateva din Paris, sper sa le rezolv si pe cele din romania si londra in cel mai scurt timp.

Si pentru fetele care nu-s din Romania, sa stiti ca am gasit un pediatru care mi-a placut in Bucuresti. Dr. Giosanu C-tin la Medlife. Un tip tinerel, destul de bine pregatit. M-a ascultat cu atentie si mi-a raspuns la toate intrebarile in stilul lui Choy. Am discutat pe tema alimentatiei, vitaminelor, analizelor etc. Adica nu trebuie
Oricum m-am simtit bine ca l-am gasit imediat dupa ce-am aterizat, "eram in mare urgenta", ne-am dus direct unde ne-a directionat servicul de informatii.
Noi am plecat din korea cu o laringita, care pe avion, s-a agravat si am avut de alergat pe la medici. Din pacate, in Buc am stat foarte putin, si complicatiile au aparut la Galati ( febra, tuse urata). La Galati numai probleme, medici a caror sfat nu l-am putut urma. Unul a vrut s-o opereze de polipi, noroc ca nu m-am pierdut cu firea si l-am intrebat " daca ar fi copilul dvs, l-ati opera". Ei, mi-a raspus, "nu".
Si noroc ca a doua zi urma sa plecam in Paris, unde dupa ce ne-am cazat am plecat direct la spital. Asta sa nu credeti ca tot concediul a fost roz. O doamna doctor draguta care intelega engleza dar vorbea doar franceza, insa ne-am inteles in cele din urma. Cu un sirop a rezolvat problema. In 2 ore nu mai avea nimic. Si de atunci suntem sanatosi si sper pana la toamna sa nu mai experimentam nimic.

Ieri am fost la plaja, eu m-am ars ingrozitor pe umeri, singurii ramasi descoperiti, ca de altfel nu m-am dezbracat, insa copilul s-a distrat frumos cu inca 3 colegi de gradi.

Mihaela - imi pare rau ca vremea nu tine cu voi. Pot sa ne-o trimiti noua, sunt doar 28 de grade insa umiditatea este peste 80%, simt ca ma sufoc.
Referitor la vorbit. Am intalnit la mare in romania, copii de varsta Luanei, care aveau un vocabular foarte restans si ala doar din cuvinte. O mamica chiar m-a intrebat daca Luana are 3 ani. Nu m-a crezut cand i-am spus ca are doar 2. S-a cam dat si ea in spectacol, ce-i drept, le-a cantat in engleza, a vorbit non stop. A prins-o intr-o pasa buna, ca de regula nu e tot timpul asa.
Vroiam sa-ti mai spun, ca mediul de acasa, a influentat-o mult. A auzit pe toata lumea vorbind o singura limba. Ceva a incurajat-o sa-si dea drumul la vorbit asa. Eu sunt la faza la care o implor sa taca. Am momente cand ma doare rau capul. Si cand are chef de vorba si de pus intrebari, ma termina. " De ce este oachi verde si nu este rosu", " de ce nu mai mergem la muzeu, da sigur, mergem imediat" ( a intreaba, ea raspunde), timp in care ma impinge sa ma imbrac. Ieri m-a intrebat," de ce s-a lasat seara", eu plictisita ii spun ca-i noapte si trebuie sa mearga la culcare. Ea " ah, stai sa vezi, imediat vine ziua". Si uite asa o tine.
Daca ai putea sa-l duci pe Marc in Romania cateva saptamani, l-ar ajuta mult.

Adriana, Lyly si restul fetelor or ce mai faceti.
Lyly - n-ai mai scris de mult pe aici.

Mergi la inceput