Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Amonar spune:
Cami, ce fete frumoase ai!!! Sabian seaman mult cu tine si Sofia cu tati...asa-i? Ce frumoas e sa ai doi si sa vezi diferentele. Ma bucur ca merge asa de bine cu Sabina si cu surioara.
Arleena, tu ai intrebat despre inot. Nu am mai mers cu Kailan fiindca mie nu-mi place sa intru in apa iar sotul nu a mai avut timp. Ii place foarte mult apa, am fost cu el o data la Marea Nordului si nu a mai vrut sa iasa din apa.
dalina2x2 spune:
Arleena, multumim frumos de complimente si multumim tuturor inca o data pentru primirea calduroasa!! 
Am fost cu Anita la stomatolog si a spus ca nu e cazul sa-mi fac probleme, ca nu e nimic serios. Va puteti da seama ce usurata am rasuflat!!
E doar un pic ciublit iar faza cu cariile nu vine de la asa ceva, ci de la dulciuri si mai ales de la stat cu tetina biberonului cu sucuri dulci in gurita toata ziua, ceea ce nu e cazul nostru.![]()
Suntem cam ocupate zilele astea, mai cu serviciul, mai cu treaba prin casa, dar mai ales cu plecatul la ai mei care stau (la socrii) pentru inca doua saptamani. Nu stiu daca v-am spus, eu sunt din Turnu Severin, casatorita in Arad si abia ii vad pe ai mei cand vin.. ca noi nu prea ajungem pe-acasa mai mult de o data pe an!
asa ca acuma aproape in fiecare zi mergem pe la ei sau vin ei pe la noi. Iar seara... franta de oboseala!
tuturor mamicilor de ciresici si capsunici!
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
CamiM spune:
Ramona merci mult
. esti prima persoana care zice ca Sabina seamana cu mine..
Mie mi se pare ca Sofia seamana mult cu mama mea iar Sabina cu sotul meu( cand era mic.
).
Ce mai face Kailan? Ati inceput gradinita?
Dalina ce bine ca nu e ceva grav cu dintisorul. la faza cu vazutul celor dragi te inteleg.. eu nu i-am vazut pe ai mei de....hmmm... cativa anisori..![]()
avem poze aici
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
abibrinza spune:
Cami, tare frumusele fetele tale!Te invidiez ca ai pe cine sa gatesti.
Arleena, Alex inoata super.Si el pare mult mai mare ca varsta.
Mikiion, fain se balaceste Marc.La vorbit si noi tot cam asa suntem.
Nu imi vine sa cred ca dorm amandoi in acelasi timp.Sper sa mai dureze un pic.Victor e bine, a inceput sa foloseasca cu incredere olita, doar afara mai poarta scutec.Ma ameteste cu bobby car-ul prin casa si abia astept sa-i vina trotineta sa iasa cu ea pe afara.Cel mic e cumintel cu exceptia partidelor de plans de seara.
Pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
andruskandu spune:

Bine te-am regasit, Livada!
Am lipsit, motivat, pentru ca ne-am mutat din Bucuresti la Campina!
Treaba s-a petrecut pe 24 iunie, si de-abia acum am instalat internet la noua adresa...
In fine, acum sutem OK, sanatosi, fara probleme deosebite de adaptare.
Pe Andreiut l-am dat deja la cresa, ii merge bine. Plange saracutul, cand il duc si-l las acolo, dar mi-au spus ingrijitoarele ca s-a adaptat, doarme, mananca si comunica cu ceilalti copilasi.
Cand ma duc sa-l iau, in general ila gasesc linistit, dar cand ma vede, e direct in brate la mine, se lipeste strans: "a venit mama, i ma ia acata, acuma meghem acata, ia taty, meghem ia dodogam ".
Uneori il gasesc plangand, si vorbeste singurel " acuma ine mama i ma ia acata, acuma ine mama, acuma...", vai, imi rupe sufeltul...
Dar femeile mi-au spus ca face asa, cand vede alt parinte ca isi ia copilasul acasa, sau cand isi aduce aminte...
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Are mama un baiat vorbaret, si-a dat drumul bine la vorba, ca spune cam de toate. Povesteste cam tot ce face, explica si mai si gesticuleaza uneori... dar vorbeste pocit, nu-l spune pe s, decat rar de tot, pe v, cateodata nici pe t, sau le inlocuieste cu alte litere...eu il inteleg, dar cei din jur, nu prea...
Poezii, spunem, cu ajutor, destule, si vreo doua cantecele...
Imi arata pe strada, ce vede si-i place: mama, iata matima (masina), iata caii (calul), caiutul (calutul), si se intoarce la mine in carut, sa vada, ma uit si eu?
A inceput perioada cu "nu". Il intreb: vrei sa facem baita? El - nuuu, chiar daca, de fapt vrea acel lucru. Apoi spune: mama, hai iacem baitu...
Vaai, a inceput si cu "i-a meu"! Acum ia o jucarie in mana, o strange la piept si spune "i-a meu, nu-i a tau, i-a meu"
E haios tare...
Andreea
lui
andruskandu spune:
Aaaa, Ajutooor!
Cine stie cantecelul asta, din care cunosc cateva versuri, dar imi place tare, pentru Andrei:
Bate vantul frunzele,
----------------------
Mama-ntinde la placinte,
Tata trage la rindea,
Iar eu bat din palme-asa...
-----------------------
Si e insotit de gesticulari explicative la actiunea respectiva.
Cunosc doar franturi din el....
Pliiizzz...
Andreea
lui
abibrinza spune:
Andreea, uite aici cantecele:
http://www.andantino.ro/MP3/
Bate vantul frunzele,se-nvartesc moristile, randunica pe sus zboara, iar eu trag zmeul de sfoara.
Mama la placinte coace, bunicuta lana toarce, tata taie la rindea, iar eu bat din palme asa.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
neda spune:
Cami-vazut pozele.Frumoase fete ai.Am remarcat ca si Sabina are ochii mari si frumosi ca si ai surioarei.
Andreea-ne palce si noua cintecelul.e asa cum ti la scris Arabela, dar noi avem si continuarea:"mosul taie lemnele, eu adun surcelele, o fetita da la pui,iar eu in copac ma sui".Partea cu fetita ii place cel mai mult la Mihai si e suna atit de frumos cum cinta el..
Vai ce o sa ma astepte si pe mine cu gradinita.Mi-l si imaginez pe al tau cum te asteapta sa il iei.Parca vad ca si Mihai va face la fel.Ofof...v-a fi asa de greu.Mai e unpic pina in Septembrie si om vedea...
Arlenavazut cele doua cirese prietene.Ce mari si frumosi s-au facut amindoi.I-am aratat sotului filmuletul si nu crede ca alex e de o virsta cu Mihai.Imi spune ca e copil de 5 ani.
Vreau sa il duc si eu pe mihai la inot, dar e atit de fricos si eu la fel.Nu stiu cum ai avut curaj sa il lasi pe alex sa inoate singur, sa sara in piscina...Cred ca eu sunt prea protectoare.Trebe sa ma autoeduc nitel .Am sa vad daca vrea simbata sa intre in piscina.Oricum-te admir si pe tine si pe pusti.Amindoi tare curajosi.
neda
CamiM spune:
Neda multumim frumos
. Da..
are mama doua ochioase... acum se pun pariuri in familie daca ii raman sau nu ochii albastri Sabinei.![]()
cat priveste inotul mie (cand am intrebat pentru Sofia) mi-au zis sa astept pana face trei ani. E drept ca si eu sunt mai fricoasa asa ca pentru mine e mai bine asa.
Hehe.... bate vantul, frunzele.. ce o mai innebuneam pe mama cu cantecelul asta..
Andruska felicitari pentru mutare si pentru vorbaret..![]()

![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008