INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor , sunt in zi 5 de la inseminare shi mi-am luat temp bazala acum dupa ce m-am intors de la servici. Este 37,8 . E oare semn de sarcina?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cipcirip , du-te la 13-14 zile de la IA si faci un bhcg la urgenta . Nu te mai incurca cu testele de urina...
Nu te mai gandi deocamdata nici la simptome...
Eu cam pe 20 trebe sa fac testul de sange .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Anaconda mai e un car de vreme pana in zi 13-14. O sa fac testul ala at dar vreu sa shtiu dc atzi mai auzit de temp asta mare la vreo gravidutza.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetele , care deschide capitol nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkko spune:

Buna,tuturor!

Indemnul meu este sa perseverati si sa va intoarceti cu fata spre Dumnezeu! Dupa multe investigatii si timp pierdut la Bucuresti (la Gynera, dr. Dracea, 2 inseminari nereusite, monitorizare necorespunzatoare, ceva de genul "neeext"), am ajuns la Sibiu, la clinica Polisano. Va spun din tot sufletul ca echipa de acolo este foarte profesionista si merita sa incercati. Erau cupluri venite din toata tara- Iasi,Bacau,Cluj,Tg.Mures,Bucuresti! Au o rata destul de mare a reusitelor- IA si FIV. Pretul pentru IA este 1080 Ron, mai costa tratamentul de stimulare (eu am facut Gonal F), iar pt FIV ajunge cu totul cam 1200 RON. Pe mine m-au vazut dr. Chicea Radu (seful departamentului de reproducere asistata) si dr. Ispasoiu Florin. Mai cititi pe site despre Polisano Sibiu, gasiti toate detaliile. Mult succes si sa va ajute Dumnezeu!

P.S. Sunt insarcinata in 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Am deschis un nou capitol:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126483

nikkko- felicitari pentru sarcina
cipcirip- mult succes- sa fie cu ochisori

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikkko

Buna,tuturor!

Indemnul meu este sa perseverati si sa va intoarceti cu fata spre Dumnezeu! Dupa multe investigatii si timp pierdut la Bucuresti (la Gynera, dr. Dracea, 2 inseminari nereusite, monitorizare necorespunzatoare, ceva de genul "neeext"), am ajuns la Sibiu, la clinica Polisano. Va spun din tot sufletul ca echipa de acolo este foarte profesionista si merita sa incercati. Erau cupluri venite din toata tara- Iasi,Bacau,Cluj,Tg.Mures,Bucuresti! Au o rata destul de mare a reusitelor- IA si FIV. Pretul pentru IA este 1080 Ron, mai costa tratamentul de stimulare (eu am facut Gonal F), iar pt FIV ajunge cu totul cam 1200 RON. Pe mine m-au vazut dr. Chicea Radu (seful departamentului de reproducere asistata) si dr. Ispasoiu Florin. Mai cititi pe site despre Polisano Sibiu, gasiti toate detaliile. Mult succes si sa va ajute Dumnezeu!

P.S. Sunt insarcinata in 7 saptamani!

felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos!

lasa-mi,te rog, o adresa de a ta de mail sau mess.Numai bine !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput