INSEMINARE (27)
Raspunsuri - Pagina 20
elly_me spune:
Anaconda 

Am vazut ca esti pe baricade si ff optimista
Ma bucur ff mult si te admir
Eu m-am cam desumflat in ultima perioada.
Dupa ce dr.cocei m-a monitorizat vreo 4 luni si mi-a spus ca nu ovulez (nici cu stimulare) m-am dus la dr.endocr.Neamtu care mi-a dar siofor(metformin) deoarece am ovare mpc si opun rezistenta la insulina.
Asa ca de 2 luni fac trat. insa ma simt ff rau- dar il continui.
Ca sa nu ma mai lungesc cu poveste "bebe" - deja au trecut 3 ani mi-am facut programare pe 26.09 la dr Tutunaru.
Sper sa se rezolve toate problemele si sa apara cat mai curand bb.
Ai scris ca ai probleme cu endometrul- si eu am- dar pe timpul stimularii luam estrofem 2 cp/zi din Z6-11 si crestea endometrul- 10-11mm.
Il poti intreba pe dr.- poate ti-l recomanda.
Sau poate iti recomanda alt medicam.
Utrogestenul il iei dupa inseminare si sustine sarcina.
Daca tu nu ai endometru nu se prinde bb.
Multtt succes

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
iaura21 spune:
elly ma bucur ca te vad, am crezut ca ne-ai uitat, probabil umbli mai mult pe la OVARE MICROPOLICHISTICE acum ca ai aflat de ce nu ovulezi, vei vedea ca totul se rezolva ,bine ca ai gasit cauza...sa ne tii la curent 
gabrielaimi pare rau de situatia prin care ai trecut, aici esti bine primita si vei gasi alinare si sfaturi la noi
eu as zice ca nu poti face stimulare pt IA din cauza chistului dar poti incerca pe ciclu natural, oricum cere sfatul unui dr. bun ,probabil ti se va propune o laparo pt aderentesi apoi inseminare dak nu reusesti natural
te pup si sa vi cu vesti bune
eu am facut o progr. la sibiu pe sapt viitoare ,poate sunt mai atenti dr. dak e particular si la pretul asta(dublu) cam asa ar trebui
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
anaconda2 spune:
Elly , i-am spus sa-mi dea ceva ptr endometru , insa mi-a zis ca o sa rezolv cu utrogestan ! O sa incep sa iau de maine . Am avut multi foliculi , ieri am facut IA , si abia acum de dimineata s-a vazut la eco ca s-ar mai fi spart din ei . Deci inca n-am terminat ...de ovulat . Deci de maine incep cu utrogestanul . Bineinteles ca stiu ca nu se poate prinde bb fara endometru . Insa sper ca utrogestanul sa-l ajute sa creasca repede ! As baga cam 4 pe zi , or fi prea multe ..?? Cand am fost gravida , mi-a dat sa pun tot cate 4 ..
anaconda2 spune:
Gabriela , ti-am dat pm . Sunt pacienta lui Tutunaru si iti pot da informatii . Daca vrei , vorbim pe mess , sau aici , imi lasi pm cu intrebarile care te intereseaza .
elly_me spune:
Nu cred ca sunt multe 4/zi.
Mai bine sa previi.
Mult succes si sa se intample minunea.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Gabriela , ti-am dat pm . Sunt pacienta lui Tutunaru si iti pot da informatii . Daca vrei , vorbim pe mess , sau aici , imi lasi pm cu intrebarile care te intereseaza . |
ti-am lasat adresa mea de mess in PM. Sper sa putem lua legatura cat de curand.Vineri termin tratamentul si sper ca nu voi mai dormi mergand.
Mult noroc sa-ti dea dumnezeu ptr sufletul tau bun.Si un bebe sanatos si gras!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
diaconmaria spune:
Buna....
Am mai incercat sa va intreb diverse lucrui dar banuiesc ca nu ati stiut si de asta nu mi-ati raspuns![]()
Luna aceasta fac prima IA si mi-a dat sa fac menopur 2 fiole dizolvate intr-o fiola de solvent in burta subcutanat.
Intrebarea mea ar fi daca voi ati facut subcutanat sau intramuscular in fundulet....Si daca fac intramuscular isi pierde din efect????
In seara asta ar trebui sa fac prima injectie...
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
Moniland spune:
diaconmarian, eu injectia subcutanat am facut-i in burtica. O poti face chiar tu si nu e deloc greu.
RalMar spune:
Mie dr. mi-a spus ca injectiile pentru stimulare se fac numai subcutanat, iar zona o alegi unde doresti. Daca vrei sa le faci singura cel mai comod e in burtica, daca le face altcineva, le poti face si in alte zone (maini, picioare). Eu am facut in brat, ca pe un vaccin.