Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mi-a mirosit a bunatati si-am aparut urgent

Andreea, sunt alaturi de voi si sper din suflet ca aceste clipe grele sa devina doar amintire cat de curand.

Itzy, super tare faza!!!

Multumim ca ne-ati vizionat pozele!

Abia astept la randu-mi sa-l vad pe Vladut tuns baietzeste.

Noi am fost ieri la circ...fiasco total, M s-a speriat asa de tare la inceput de clovni incat urla ca din gura de sarpe si tremura tot. Ne-am plimbat pe-afara vreo ora si-am reveni abia cand a inceput numarul cu animale (crocodili, rechin, pinguini, foca, pelicani, serpi etc). Cred ca doar foca l-a incantat cat de cat... Sper sa nu ramana traumatizat de aceasta experienta.

Roxana, fiindca nu stiu cand pot intra pe net, iti urez de pe-acum nastere usoara si refacere rapida!

Titaneselor, la multi ani fericiti impreuna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

vesti noi despre victorasul si mami:

victoasul este pe vine, totul pregatit, am facut testul de stres si mi-a aratat ca au inceput si contractiile. daca nu se intampla nimic zilele astea, cu toate ca este posibil, luni mergem si provocam nasterea. asa incat, maxim luni facem cunostinta cu victorasul!!! yupiiiiii!!!!

dariutza s-a trezit azi cu putina febra, sper ca nimic grav. poate fi de la dintisori, ca parca are gingia rosie. sper sa nu fie altceva. plus ca ieri a fost cam maraita si azi-noapte s-a trezit plangand, ceea ce nu oi s-a mai intaplat in ultimul timp.

itzy, tare rau faza cu ... coi coi doi!

alexutza, felicitari pt bb-lina! sa fiti sanatoase!

cristina, sper sa treaca cat mai repede colicile dariutzei!

va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Moooama, ce tratatie! Saru-mana, itzy!
Rox, Maria doarme asa si-asa dar totusi e mai bine, ma simt mai bine.
Mexxa, tinem pumnii, Doamne ajuta!
Fug ca am treaba, dar revin mai tarziu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua fetele
am intrat sa va salut s sa ii spun andreei multa bafta la operatie
nu am citit decat ultima pagina
ma laud s eu ca darius in sfarsit a ajuns acasa la mama mea s ma simt un pic mai linistita
mi se transmite ca e fericit s nu imi simte lipsa
s deja a inceput sa faca la olitza fara probleme s fara sa te rogi de el sa stea acolo
cristina sa ii treaca dariutzei repede colicii s vlad sa se simta bine la cresa sa fii s tu linistita
izzy multumesc de bunatati
fug sprew servici ca sunt in criza de timp
scuze am mai vrut sa mai raspund s nu stiu cui
va pupez s sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, multumim pentru tratatie! Va doresc distractie placuta diseara, tie, Lilinei, Roxanei si sotilor vostri!
Roxana, ma bucur ca mai ai de asteptat atat de putin! Diseara mai mergeti sa petreceti cu fetele? Sau stai in patuc?
Lili, imi pare rau ca l-au speriat clovnii pe Mathi.
Lexi, spor la treaba!
Elenia, ma bucur ca Darius a ajuns cu bine la mama ta.
Beatrix, pupici lui Eric.
Alexutzo, tu cum te mai simti?
Abia astept sa vad si eu poze cu Vladut tuns.
Gety, voi ce faceti?

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ma bucur ca v-a placut ce v-am oferit! Atat va trebuia sa comentati ca nu va place... pt ca am stat toata noaptea sa gatesc si sa pregatesc...nu mai pot de oboseala...ufff

Eu am niste restante din capitolul trecut la poze. Le-am vizionat pe toatee....numai copii frumosi si mamici grozave.

Tasia absolventa...foarte frumoasa si foarte fotogenica esti! Bafta multa la licenta! Si eu te admir ca ai facut fata cu brio in acesti 2 ani. Bravo tie.

Lyana si tie la fel...Si acum la a doua facultate...jos palaria!

Mexxa sunt cu gandul la voi astaazi! Frumoase pozele de 1 iunie si de la motz...sebi este un scump...si va fi bine!

Ramo mi-ai facut ziua cu pozele cu tine la Praga. Este prima destinatie in care am fost singura...la o bursa in facultate...o scoala de vara....Mi-a placut atat de mult Praga incat am plecat cu lacrimi in ochi de acolo...a fost si cu multe-multe peripetii...tipic pt mine...Am numai amintiri frumoase...Tot asa aglomerat era, pliiin de turisti? Si pozele de la Amsterdam mi-au placut mult.

Sephora ...superbe pozele de la nunta clientei voastre...si ei - mirii, si fotograful a fost maestru....dar si rochitza ff frumoasa. L-am vazut si pe scumpicul tau strengar...

Alina M. casa de piatra fratelui tau, frumoasa printesa ta in rochita de voal dar si cavalerul Dragos.

Am mai vazut-o si pe Maria (Gety) - ce i-a crescut deja parul...si cuplul Narci-Mathias...2 frumosi.

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele

Xandrutza - sunt bine, au trecut starile alea nasoale, acum ne luptam cu caldura, sunt in plina actune a operatiunii olita...cat despre bebe - am hotarat ca tot In Buc sa nasc si mi-am facut programare la Tutu...tu cum esti???cum rezisti pe caldurile astea??

Lili - nasol tare ca s-a speriat, de-acum s-ar putea sa ramana un punct sensibil, spun asta ca stiu o fetita care la petrecerea ei de 2 ani a avut invitat un clovn - asa de tare s-a speriat si urlat..incat in 2 ore s-a terminat si cu petrecerea si cu invitatii si cu totsi acum la aproape 4 ani, daca vede persoane excesiv de rujate si care mai si rad..tremura si parca incepe sa planga!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilina, uite reteta:

Blat: 5 oua, 10 lg zahar, 3 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Bati spuma albusurile cu zaharul, adaugi pe rand galbenusurile si faina, cacaua, praful de copt (cernut cu faina). Eu am folosit 7 oua, 7 lg faina, 14 lg zahar, 4 cacao deoarece mi s-a parut cam putin pentru tava pe care o am eu.
Crema: 1 pachet margarina (sau unt), 6 linguri zahar pudra, 1 esenta de rom, 100 g stafide, 3 pliculete ness. Freci spuma margarina cu zaharul pudra, ness-ul si adaugi stafidele pe care le-ai tinut putin in esenta de rom. Eu la crema asta adaug si o portie de crema de vanilie (pe care am pus-o la tarta), mi se pare mai fina.
Tai blatul in doua, insiropezi si il umpli cu crema pregatita.
Sirop: 4 lg zahar, 1 plic ness, esenta de rom, 300 ml apa. Le dai un clocot.
Glazura: 50 g ciocolata neagra, se topeste cu 2-3 lg apa si putin ulei sau margarina. Eu am folosit glazura de cioco de la Dr.Oetker.
Poti pune frisca deasupra.

Prajitura facuta de mine

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

merci xandrutzo, azi ma duc la shopping si maine ma pun pe copt. mai aveai tu o prajitura (una mai deschisa la culoare), cu ce era ???

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lilina un'te duci bre la shopping? ca n-ai timp azi!

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput