Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pentru mamicile interesate, s-a deschis un subiect la generale cu incurajari pentru mexxa si Sebicu!
Itzy, super tare faza cu scoicile!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

Sper ca nu ne-ati uitat complet , suntem bine, sanatosi, ocupati cu.... plimbarile si joaca. Recunosc, n-am mai intrat pe forum de zile bune. Am vorbit azi cu Andreea, ii spun si aici LA MULTI ANI! si tin maine pumnii stransi pentru Sebicu, sa decurga bine operatia, si sa scape de problemele pe care le are la urechiusa!

Singurele vesti despre noi: am tuns buclele baiatului :(, l-am tuns baieteste. Acum arata mai... obisnuit. Ca un baietel obisnuit. E adevarat ca pentru mine e special (unic/deosebit/minunat etc ) oricum (nici n-are rost s-o mai spun) dar imi pare rau dupa pletele lui. O sa pun si poze cand le voi descarca.

A! Si cat is eu de ne-microbista... sunt dezamagita de meciul de ieri, si de alegerile locale si de alte chestii de genul asta. Dar noi sa fim sanatosi!

Va pup! Revin...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Inca o data va multumesc pt sustinerea voastra.

Este trecut de ora 12...si inca nu am somn...ma simt foarte agitata...
Am incredere ca va fi un succes aceasta operatie.

Va pup si voi tine legatura cu fetele carora am nr de tel.

Multa sanatate...ca daca nu avem sanatate degeaba avem orice altceva in loc.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata

Inainte de a pleca va zic ca am vizzionat toate pozele cu bucuriile din acest capitol.Sunt minunate.
Va invit la o canita de

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Andreea - suntem langa tine, indiferent cum te putem ajuta si daca o putem face, suntem aici!!!Doamne ajuta!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza.

Mexxa - Doamne ajuta sa fie bine

Am vazut si eu pozele cu Cosminuta, Daria si Roxana si Mathias cu gasca de la Iasi Sunt curioasa sa vad noul look a lui Vladut. Cu ce l-ati tuns?

Pimele ore la cresa au fost ok, nu ne-a simtit lipsa, nu ne-a bagat in seama cand i-am spus ca plecam. Sa vedem azi ce-o fi. Mi-a spus educatoarea ca multi copii incep sa planga din a doua saptamana, cand realizeaza de fapt ce se intampla. Mi-i o groaza de numa...

MamiLili- Daria e in continuare colicoasa, doarme foarte putin, in reprize de cate 10-15 minute, ieri, de exemplu, de la ora 10 dimineata pana la ora 9 seara a dormit in total o ora si jumatate. ce sa zic...astept sa creasca.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Andreea, suntem alaturi de voi! Doamne ajuta!
Cristina, sper sa nu-si schimbe Vladic parerea despre cresa iar pe Daria s-o mai lase colicile.
Lilina, caut reteta si revin.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

AdrianaMica, Vladone avea febra 38, si punea des manuta in gurita, baga cate 2-3 degete si zicea "ditzii...diztziii" noi am crezut ca-l dor dintii dar cand ne-am uitat in gura lui am descoperit aftele (bubite mici cu puroi) pe buza inferioara in interior, pe limba spre varf si sub limba si in spate, pe cerul gurii, inspre gingie/masele
am dat la inceput cu glicerina cu nistatin si tantum verde pana am discutat cu pediatra. ma gandesc ca poti sa-i dau si cu dentinox sau calgel ca anesteziaza locul si poate sa manance mai bine. Multa sanatate va dorim si speram sa nu fie stomatita. Aveti grija cu igiena mainilor si NU MAI MERGETI LA NISIP !!!! unde isi fac toti maidanezii nevoile !!!!!

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza si de la noi!
Andreea, doamne ajuta sa decurga cu bine operatia, Sebi sa se refaca cat mai repede si sa nu mai aveti vreodata astfel de probleme! multa sanatate va doresc!
N-am recuperat nimic din urma, am rasfoit repede in diminineatza asta capitolul asta si am vazut ca am restantze o gramada de poze! in pauza de masa o sa ma delectez cu ele! raspund la ce mi-a ramas in cap ca sa zic asa!
incep cu Andreea, careia ii spun cu intarziere, La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri!
de asemenea, Itzy, Lilina, Roxana, La cat mai multi ani fericiti alaturi de sotii si copii vostri!
Sephora, ma bucur ca Matti este bine si ca-i prieste la Roman! cred si eu ca am inteles ca e tare frumos acolo!
Lexi, sper ca esti mai bine si ca Maria si-a mai revenit cu somnicul!
Cristina, tin pumnii sa se acomodeze usor si fara probleme Vladutz la cresa! Dariei ii doresc sa-i treaca colicii cat mai repede!
alexutza, felicitari pt bb-lina!
Adriana, sanatate cu Dudu sa nu aiba nimic grav!
Scumpik, felicitari pt examene! succes si spor la scris lucrearea de licentza!

tre sa fug dat revin!
pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutareee

Va poftesc cu mic cu mare la:

www.fabfoodpix.com/images/showcase/full/chinese-food-ff002063.jpg" target="_blank">mancarica

www.fabfoodpix.com/images/full/fF000977.jpg" target="_blank">bauturica

un cocktail de sampanie

www.fabfoodpix.com/images/full/fF003138.jpg" target="_blank">o inghetata

o cupa de sampanie si o felie de tort

Pofta buuuna !!

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput