Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
princess spune:
Lili, am vazut suporterul inflacarat! E dulce foc! L-am zarit si pe Vladut si pe Eloise! La noi situatia este invers, adica nu papa mai nimic, dar pune cate 100-200 g pe el in fiecare luna! Uite, ideea cu semintele decojite mi se pare buna, o sa incerc sa ii dau si eu! De care ii dai, de floarea soarelui? Si Rares papa fructe si legume, ii plac dar astea nu prea ingrasa! ... Cu cataratul pe birou, noi i-am pitit scaunul de la birou si acum nu prea se mai catara, dar este mai nasol pentru noi ca stam in picioare pe langa birou! ... Si mai are o dambla, domnu' Rares: sare in pat! Se distreaza asa de tare la faza asta, iar mie imi sare inima ca mi-e frica sa nu cada, mai ales ca avem calorifeul langa pat! E nazdravan tare!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
itzy-bitzy spune:
Pricess...mey dar ce strengar ai...nici ochii nu-i stau bine in cap...tot cu liceencele nu?
. Eu cand ii vad cocotati pe nazdravanii vosstri pe mese, scaune si dulapuri imi sta inima in loc...ca ii stiu asa imprevizibili ...Mi-ar fi si teama sa ii spun stai acolo, nu te misca..ca acum o ia la fuga si pica jos
. Tu arati excelent...zici ca esti si tu o liceanca...o pustoaica![]()
Mamilili ...ce microbist infocat ai! Foarte frumosi... banda de nazdravani...Stefanel, Vladut si Mathias...ma uitam la ei ce mari au crescut...Eloise si Lulla ce mai fac? Ceapa si usturoi verde mananca si fii-mea ![]()
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
mexxa spune:
Multumim pentru sustinerea voastra si pentru toate urarile voastre.
Stiam ca si de data aceasta o sa fiti alaturi de noi.
Multi pupici.
Revenim mai tarziu.
Ma simt mai bine azi....am inceput sa ma pregatesc pentru ce va urma....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Buna, mamici!
Offf, dupa ce ca eram suparata, mesajul Mexxei m-a facut sa-mi dea lacrimile.
Mexxa draga, iti urez din suflet la multi ani, sanatate multa pentru voi toti si sa dea Dumnezeu ca incepand de azi sa nu mai aveti niciun fel de probleme!

Alexutza, felicitari pentru bebelina!
MamiLili, foarte frumoase poze, chiar mi-era dor sa-l vad pe Mathias!
Princess am vazut poze cu nazdravanul, avem si noi o cataratoare acasa, Maria se catara pe grilajul de la patutul ei, dar pe dinafara. Alpinisti ii facem.
Itzy, lilina si Roxana, casa de piatra si sper sa ne cinstiti cu o cupa de sampanie si cand veti aniversa nuntile de diamant!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Roxana01 spune:
La multi ani Andreea, sa fii sanatoasa si sa ti se faca puiutzul bine!
Tare rau faza cu Mathias si cu oul! la inceput, cand citeam, ziceam, mama, ce tata responsabil! lui Tudor trebuie sa-i las totul la indemana, nu are veleitati de bucatar si ma gandeam uite un sot care face ou copilului. cand colo... Kinder!!!!
Itzy, Lilina, dragelor, multumim frumos de invitatie! venim si noi sa ne sarbatorim cei 3 ani de casnicie cu voi!!!! dar, fetelor, daca e vorba de dans pe mese, va rog, vorbiti sa gaseasca o masa cu structura de fier si lemn dur, sa ma tina si pe mine!!!! ca doar n-o sa va las doar pe voi sa dati din buric!!!!

va multumesc tuturor celor care ne-au felicitat pentru ziua casatoriei!
se pare ca victorasul ma va lasa sa ma destrabalez maine la restaurant. oricum, maine dimineata merg la medic, sa vedem ce ne mai zice. maine intram in 39 sapt
va pupam
lilina spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
[Itzy, lilina si Roxana, casa de piatra si sper sa ne cinstiti cu o cupa de sampanie si cand veti aniversa nuntile de diamant!de
cu mare placere, daca nu cumva ne strangem de gat pan' atunci
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
anangel_lexi spune:
Apropo de catarat, Maria noastra a luat cosul de jucarii, l-a rasturnat, l-a dus in sufragerie, l-a pus cu fundul in sus, s-a urcat pe el si de pe el pe masa. Evident ca a si cazut de 2 ori dar nu se invata minte. Oriunde vrea sa se catere acum, ia galetusa de nisip sau orice obiect pe care se poate catara (cosul l-am urcat in pod intre timp, scaunele din sufragerie stau toate la perete) si se cocoata. In bucatarie acum cateva zile s-a urcat pe scaun (avem din acelea pliante), si statea bine mersi intr-un picior si cu manutele in aer. Mi-a stat inima cand am vazut-o. Era buna de pozat cu dedicatie speciala pentru mephala ![]()

de
ramomar spune:
Am vazut cel mai frumos suporter al Ro de pana acum
, m-am bucurat sa-l vad si pe Vladut, dar si pe Stefanel
, iar tortul lili arata delicios
, iar faza cu kinderul mi-a placut mult. Mi-era dor de postarile tale si ma bucur ca azi am avut parte de ele! 
De cataratorul mic ce sa mai zic
, e un frumos si un smecher! princess si Patricia si-a facut obiceiul sa zboare in pat, mai nou isi ia si avant si se lasa pe spate, aproape ca se da peste cap, dar de multe ori nu se uita unde e si ajunge chiar pe marginea patului, asa incat mie mi se face inima cat un purice
fetele
care stiti ceva agentii de turism bune, astept un PM. Mercic
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mephala30 spune:
Mexxa.
Alexutza, felicitari pentru
.
Xandrutza, bine-ai revenit, multumesc de aprecieri.
Daca nu e nicio problema, mai pune o data linkul cu Narci si Mathias,
.
Lili, faine pozele cu M. Eu ii dau seminte de mult timp...in ultima perioada, cand i le dau, il supraveghez, caci am vazut cum si-a bagat cateva in nas,
. Deci, mare atentie!
Ou kinder papam si noi, ii plac tare mult specialitatile astea pt. copii.
Princess, am vazut poze cu Rares cel frumos si neastamparat. Si tu esti o mamica frumusica, arati minunat!!!
Lexi, Teo ridica mainile in aer cand ii fredonez cantecelul: "Bate vantul frunzele/se-nvartesc moristile..."
Oricum, a fost tare de tot Maria,
.
Roxana, Lilina, Bitzy,
fericiti alaturi de jumatatile voastre! Love, love, love...hahaha!
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
mexxa spune:
Am mai intrat putin la voi....
Bagajul de spital e gata....de acum asteptam moentul.
De la ora 6 dim nu mai are voie nimic sa bea/manance.
Va fi dus la sala undeva in jurul orei 12....cel putin asa a zis anestezistul.
Azi nu am chef sa fac nimic....insa fac ce fac si imi dau lacrimile.
Viata ne pune la multe incercari....insa poate va fi bine odata si odata.
Va pup...merg sa fac o lista cu ce trebuie sa mai iau la mine, k sa nu uit..macar sa le am pregatite apoi sa mi le aduca sotu la spital.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )