Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
ramomar spune:
Buna dimi mamici si bucurii,
La multi ani draga mexxa
, sa-ti dea Doamne Doamne multa putere si in primul rand sa-i dea puiului mic multa , multe impliniri, fericire si tot ce-ti doresti tu sa devina realitate! Imi pare rau ca boala puiului mic s-a agravat; ma rog pt el sa scapati cat mai repede si sa nu mai aveti asemenea probleme!
mey mey ce de sarbatoriti pe aici
La multi ani si o casnicie minunata pt Roxana si sotiorul ei!, dar si pt cele doua plimbarete
lilina +sotior si itzy +sotior
! (va zic in avans, dar am sa va felciit si maine) Sa fiti fericiti si impliniti pana la adanci batraneti!
alexutza felicitari pt bebelinaaaaaaaaaa!!!
wow ce mult ma bcur pt voi!
xandrutza bine ai reaparut! 
Sandra m-a terminat gargarita cu palarioarele ei
Mie mi-a placut in mod deosebit poza 22!![]()
lexi sa stii ca si eu am aceiasi problema cu Patry, daca a inceput sa zica multe cuvinte inca de la 8 luni, acum nu mai vrea nici in ruptul capului, sau daca 2-3 zile zice un cuvant, apoi iar se incapataneza si zice "nooo, noo", dar ii merge gurita pe limba ei toata ziua ![]()
despre meci nu mai zic nimic ca sunt suparici![]()
pupici!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
Cristina tinem pumnii sa se adapteze repede Vladic la cresa. Sa ne zici cum a fost!
princess mare dreptate ai despre fetele astea cucuiete
, cat au fost la mare a fost destul de pustiu fara ele!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Alexutza ma bucur mult pt voi ca va fi fetita, este ce va doreati...Bag seama ca pana acum burticile noastre vor avea ce si-au exact ce si-au dorit ...perechi
Xandrutza
bine ai revenit...te-ai odhinit la mama acasa nu?![]()
Princess tu esti o dragutza mereu
. Rares ce mai face? A fost microbist cu tati?
Ramo 
Sephora si Mamilili... mai poftiti-mai poftiti pe aici! Mamilili eu ma gandeam ca tu tre sa fii plecata in Austria sau Elvetia de nu mai dai semn de viata...la meciuri desigur![]()
Sybille oare ce face? Stiu ca si ea urma sa nasca in iunie parca, odata cu Roxana...nu-i asa?
Roxana te sun sa stabilim pt joi.![]()
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
Itzyyyyyyyyyy fata, AMR one day untill the partyyyyyyyy
Yeeeeaaahhhh man!!!
...Dezmat pe mese

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
MamiLili spune:

La multi ani, Mexxa! 
Lilino, ai mis iu tu, beibi! However, din cauza ta a ratat Romania calificarea???????
Ai facut matanii si-ai pus pomelnice?
Fiti pe faza, pregatesc niste poze...
Cristina, adaptare usoara la cresa! Sigur va fi totul bine si Vlad se va acomoda repede. Ce face Daria? Ati scapat de colici?
Alexutzo, felicitari pentru
! Despre placenta, vezi la Bucuresti ce zice doftoru'. ![]()
Portocala a strivit natzionala... 
![]()
Mi-am amintit un banc, asa, ca sa fac haz de necaz. N-are legatura cu fotbalul dar vi-l scriu ca pe mine ma amuza:
"Fiul pleaca in tabara si-i scrie tatalui o scrisoare:
No money, not funny! Sonny
La care tatal ii raspunde:
How sad, so bad. Dad"
princess spune:
Lexi, lasa fata ca o sa vorbeasca ea curand! Rares repeta dupa noi tot ce ii spunem, dar inca nu vorbeste in propozitii sau vorbeste dar noi nu prea pricepem nimic! Cred ca suntem grei de cap!
Gety, ce faci? Cum mai sunteti cu gatul tu si Maria?
Alina, Rares nu a fost microbist aseara pentru ca s-a culcat odata cu gainile adica la ora 8 din cauza ca nu dormise la pranz si era rupt de oboseala! Insa la meciurile anterioare a strigat cot la cot cu tati si cu prietenii lui microbisti! In rest, e un mare bandit! Face pozne tot timpul, scrie peste tot, pereti, canapele, se scrie pe maini, pe picioare, pe burtica...Prin parc saluta pe toata lumea, adica face pa pa la oricine se uita la el, face cu ochiul (de fapt, cu ambii ochi), da pupici, explica pe limba lui si gesticuleaza de iti vine sa-l mananci tot! ... Cu olita, daca am grija sa il pun destul de des nu mai face pe el, a inceput sa arate cand face, adica trage de pampers sau de chilotei, oricum cred ca este cale lunga pana vom scapa de tot de pampers. Cu mancatul, ca de obicei, stam prost, dar nu ma mai agit, m-am consolat! La kile, la fel, dar vad ca el este plin de viata si asta conteaza cel mai mult!
Uite si cateva poze cu nazdravanul:
www.flickr.com/photos/ialina74/show/with/2589755068/" target="_blank">aici
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
xandrutza_76 spune:
La multi ani Andreea! Va doresc toate cele bune si multa, multa sanatate!!
Lili, sunt pe faza ![]()
Multumesc tuturor de reprimire!
Itzy, da, am huzurit la maica-mea, nu am facut mai nimic; am stat, am dormit, am mancat ce-am vrut ![]()
Monica, foarte ochioase visinile alea.
Ma duc sa vad poze cu Rares.
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Lili, astept pozele cu Blondutzul!...A,si abia astept intalnirea voastra, tu cu cele doua cuscre bucurestence! Sa faceti muuuuulte poze cu ocazia asta! Banuiesc ca o sa fie si Xandrutza gravidutza prezenta, nu?
Eloise, tu ce mai faci? Cum mai este Vladut cu copilasii in parc? Mai plange?
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
MamiLili spune:
Princess, sa-mi stea inima-n loc si alta nu! Ai si tu alpinist acasa, vad ca Rares e mare amator de cocotzari pe birou. La kile cred ca ne luam de-o mana, stagnam la 10 inca de la 1 an dar mananca de sparge.
Mai nou, am inlocuit gustarile gen covrigei / pufuleti cu seminte decojite Nut Line, sunt mult mai sanatoase, ii ajuta si tranzitul intestinal, sunt tare multumita c-am descoperit aceasta varianta. In rest, mananca o multime de cirese, banana uneori, rosii, castraveti, ceapa
, pepene verde. Capsunile nu-i plac, nici portocalele.
Sa va povestesc o faza tare: intr-o dimineata a ramas M cu taxu acasa (M inca dormea). Cand m-am intors, taxu zice "a mancat un ou intreg". La care eu ma gandesc bucuroasa ca l-a spalat pe M pe dinti si i-a pregatit ou sa manance, cand de fapt a venit explicatia: "un ou Kinder, de-al tau". Cateva minute cat a stat taxu la baie au fost suficiente ptr M sa gaseasca oul si sa-l manance pe nerasuflate. I se potrivesc astfel versurile din poezia "Zdreanta":
"-Unde-i oul? A-ntrebat gospodina
-L-am mancat
-Stai asa ca te dezvat, fara matura si batz..."
GETY spune:
Cred ca e timpul sa ma intorc la servici, ca nu ma mai satur de atata somn!
Buna ziua si de la noi.
Suparata din cauza meciului de ieri. Nu indraznim sau nu putem mai mult. Nici eu nu mai stiu.
Cred ca o iau din loc, plec la tata cu Maria.
Mai am de aspirat prin casa, dar n-am nici un chef.Ne mai citim cand revin.
Asa creste Maria Diana