oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30
Raspunsuri - Pagina 15
gabrielarusu spune:
Buna Annita_31
Scuze pt. intarziere dar acum am vazut mesajul tau, disera cand o sa ajung o sa scriu exact ce tratament ia dat dr. Cauni, acum sunt la serviciu si nu am reteta la mine.
Sanatate maxima va doresc si implinirea dorintei de a fi mamica cat de curand.
sper viitoare mamica
ellanik spune:
Buna! Am citit postul tau in legatura cu sotul tau.Sincer ma bucur sincer ca ati reusit sa faceti bb cu asa putini "codani".Si la noi este aceeasi problema.La spermograma au iesit 600.000/ ml iar a spermocultura nu a ieist nimic.Putini, cam inerti si cam dubiosi.Anul trecut sotul a luat branca ursului si din motive aiurea a intrerupt.Am zis ca poate iese.Se marisera valorile de 5 ori in 3 saptamani.Acum ia din nou branca ursului, vit E si i-am comandat niste pastile Maxima se numesc si sunt naturale si am auzit ca fac minuni.ideea este ca noi nu vrem niciun trat hormonal.Voi ati facut vreun tratament anume ?aveti o reteta anume?Mi-a dat sperante postul tau si de aceea ti-am scris.O zi minunata sa ai si sa iti traiasca puiul iar voi sa fiti sanatosi!
gabrielarusu spune:
Buna Anita
Tratamentul dat dr dr. pt prostatita cronica este :
Zanocin 400mb 1cp/zi 30 zile,
Flamexim 20mg 1cp/zi 10 zle, Bioseleniu+Zinc 1cpx2/zi, Serene 1cp/zi 6 luni, deci dupa acest tratament sotul meu nu mai are prostatita cronica este in dimensiune normala sa vazut si la spermograma ca nu mai are leucospermie, dar avem totusi oligoastenoteratozoospermie severa acum urmeaza tratam cu multi maca vit C, zinc si panaxginseg 3 luni . Inainte si dupa efectuarea tratamentului sa faca eco. prostata. Dc mai ai nelamuriri nu ezita sa ma intrebi.
Sanatate maxima si noapte buna.
sper viitoare mamica
ruxandrab spune:
Salut
Noi am refacut spermograma dupa 2 luni de tratam cu Gonal si Undestor si rezultatul este mai bun, in sensul ca nr. sperm. a crescut de la 8 mil. la 18 mil., adica ar fi destul de bun pentru inseminare. Acum sotul meu trebuie sa mearga saptamana viitoare la medicul lui sa ii prescrie tratamentul pe care sa il urmeze in continuare.
1+ ![]()
evanescence spune:
roxana
super ma bucur pt voi,eram sigura ca trat asta e bun.....succes in continuare
Aveti sanse si natural ![]()
"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
sunshine4ever spune:
Roxana sotul tau are oligo din pct de vedere hormonal? Si Gonal si Undestor i-a recomandat urologul? Si pe ce baza.Ma intereseaza ca nu mai stiu ce sa ii fac sotului, urologul i-a zis ca e pe baza hormonala si asta e sa ne grabim cu fivul ca cu timpul va fi mai rau, dar dr nu se gindeste ca la noi banii nu curg.
in asteptarea unui ingeras
ruxandrab spune:
magduta10 da, sotul meu are o problema hormonala in sensul ca FSH este mai mic decat limita normala si Testosteronul este aproapte de limita minima, iar tratamentul cu Gonal si Undestor a fost recomandat de endocrinolog.
Inainte sa mearga la endo, i-am aratat spermograma doctoritei mele, Diana Cocei si mi-a cerut hormonalele imediat. Din ce am inteles de la dansa e foarte important daca FSH este mai mic sau mai mare decat limita normala. Daca e mai mic, cazul nostru, de obicei raspunde bine la tratament. Daca e mai mare decat limita nu stiu...
1+ ![]()
sunshine4ever spune:
Ruxandra multumesc, sotul meu este cu fsh chair al limit amax admisa, si cu testosteron aproape de limita max admisa. Sa aveti mult succes, in continuare.
in asteptarea unui ingeras
sun_flower04 spune:
Buna tuturor,
nu am mai scris de multa vreme pentru ca tot incerc sa ma pacalesc pe mine.
Poate va aduceti aminte ca si noi avem problema asta si eram destul de disperata. Nu intelegeam nici foarte multe despre subiect, prietenii nu prea stiu cum sa reactioneze si evita subiectul....etc.
Am fost prima oara la dr. Moisa, care ne-a cerut o mie de analize (pe care le-am si facut dealtfel), inclusiv cariotip genetic, ca mai apoi sa ne spuna ca nu stie cauza si ca asta e. Sa mai facem o spermograma peste vre-o 3 luni ca poate a fost ceva temporar.
Intre timp am aflat de dna. dr. Dinu-Draganescu, tot de la o "aspiranta" ca noi care a reusit si m-am programat la ea.
Este o tipa foarte ok, a avut multa rabdare sa ne explice ce se intampla, care sunt potentiale cauze, ce pasi trebuie urmati, etc. Am mai facut o alta mare gramada de analize, inclusiv anticorpi antiseprmatici si inhibina B si acum, cu toate analizele gata (si toate foarte bune) mergem sa ne dea un verdict. Ma rog doar sa nu ne incadram in alea 40% din cazurile de infetilitate cu cauza nedeterminata.
Eu nu i-am administrat inca nici un tratament sotului, de frica, recunosc, pentru ca stiu ca mai toate plantutele folosite au efecte hormonale si pentru ca nu erau analizele gata mi-a fost frica sa nu "stric" ceva daca e bun. Dr. Moisa ne-a recomandat si noua Spermotrend,insa nu am inceput sa il luam. Vreau sa o intreb si pe dna. dr. Dinu inainte pentru ca pare a nu fi mai mult decat un supliment nutritiv.
Am sa va tin la curent cu evolutia noastra.
Va pup pe toate,
Ana Maria