Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

donia, e poveste lunga: dupa ce am vorbit 1/2 an de bazinete, a luat biletele de pe internet, cu locuri aiurea, si abi aacum doua zile a sunat si a rezervat alte locuri la dus cu bazinete cu tot
pentru intoarcere mai incercam ca erau rezervate, dar inca nu platite
la juramant e chiar impresionant - eu am fost cu 1 saptamana inainte sa nasc, asa ca am fost noi cetateni inaintea fetitelor

Mergi la inceput

cu scarile - le urca si coboara pe burta de pe la 8 luni; mai nou, Stephanie le coboara in picioare si mi-e o FRICA ca Isabelle coboara imediat dupa ea si de cele mai multe ori e pe burta si are viteza mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am luat si rezultatele la ex corpo si sant negativenu va imaginati cat de fericita sant...,exudat si sumar de urina nu mai fac pana nu mi s-o pune iar capsa cu gurita mirositoare...
trimitem multe valuri de energie pozitiva si multa,multa sanatate fulguletilor bolnaviori

ps:da' am asa niste nervi din cauza mamei...,eterna poveste...nu-i pasa si nu-i pasa...nu mai pottt sa ignorrrr da' nu mai vreau sa sufere copii mei din cauza nervilor mei pricinuiti de ea...

Lavinia,
n-ai mers in viata ta desculta?stii sigur ca n-ai calcat in cele doua chestii descrise de tine?si s-a intamplat ceva neobisnuit?
sa nu mai zic ca un caine sau un paznic prost crescut poate sa-si lase "amprenta" si in nisipul in care se joaca copii zi de zi...sa nu mai zic de jucariile de la nisip care mai trec si prin gura fara sa poti face nimic...sau de pietricelele pe care le aduna in galetusa una in galeata una in gura la lins...
toate astea fac parte din viata nostra...,daca am putea evita tottt ar fi monoton...
de curand n-o mai las desculta in parc,dar in sosete,da!si de si-o da singura sosetele jos,n-am sa sar ca arsa...,asta e...

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

si tema cu tunsul: le-am taiat bretonul numai de vreo 3 ori; ma gandesc cum sa fac sa le tund mai mult ca nu stau de loc (inca le tin in scaunele de masa cand le tai unghiile...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Duminica plecam in concediu. Deci: La revedere! De-abia astept :) Ne "reauzim" peste o saptamana si ceva.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by acs

Duminica plecam in concediu. Deci: La revedere! De-abia astept :) Ne "reauzim" peste o saptamana si ceva.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

vacanta placuta...vreme superba...sanatate...si distractie la maxim.

21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc pentru raspunsuri la teme si pentru felicitari
Scuze ca n-am observat tema cu tunsul, poate si pentru ca la noi inca nu e cazul, are par putintel inca. Poate ar trebui sa ii tund motul, ca toata lumea il remarca, dar inca nu m-am hotarat.

Concediu placut pentru ruxandra si acs, sa va bucurati si sa fiti sanatosi cu totii!

Nu mai stiu ce era... azi sunt cam in butoi, ca tocmai ce am realizat ca Roxana va termina scoala marti si e si ea atat de trista, ca la toamna n-o sa mai mearga acolo si o sa ii fie dor de prietenii ei. Si asa imi vine sa plang... de fapt tot lacrimez pe aici... stiu ca o sa-si faca prieteni noi, dar asta nu ma ajuta, ca o sa-i si piarda pe cei de acum, va fi mai greu de pastrat legatura... si e atat de iubita la scoala, si... Ea imi zice "Mama, eu le spun ca o sa fie ultima zi de scoala pentru mine, iar ei spun ca si pentru ei e la fel, dar ei nu inteleg ca eu n-o sa ma mai intorc aici la toamna" si e asa trista
Chestia e ca ne-am mutat atat de des in ultimii 4 ani si am lasat in urma o gramada de oameni, eu simt ca nu mai pot, parca acum nu e important atat pentru mine, dar simt atat de tare durerea ei Of, iar ma apuca plansul...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

aaaauuuu..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu...
:)))))))):))))

ete scart.:). ca ma inghitit doi ibuprofeni si gata.:)
am supravietuit, si ca prin minune, mi-a trecut urechea!! :)) mi-or fi extirpat otita, vorba doniei :))
antibiotice, ibubrofen, paracetamol(astia de aici un un fix cu paracetamolul, inaninte de pda in data x tot cu paracetamol ma imbiau..) fara lapte, fara cafa :(((...
maine la control.
candva la scos fire.
am mancat juma de kil supa, bea e pe coclauri cu piromanul, eu am dormit de am rupt....

temele.
bea urca scarile alternand picioarele de mult, initial le urca in 4 labe.

care tema mai era?
a.
ciresele fara samburi, sunt mici si parca numa' buni de ramasi infipti in gat..

dia asa se intampla, schimbare de mediu, schimbare de alimentatie, de apa, agitatie...nasol ca si voi adultii va simtiti rau,e mai greu de avut grija de ai mici.
sanatate si voua si bebinutilor.

ma duc sa fac umbra pamantului degeaba. undeva prin casa.

normal ca editez.
donia ia latura pozitiva ....de acum inainte nu va mai mutati, asta in primul rand, apoi daca v-ati tot mutat inseamna ca aveti foarte foarte multi prieteni, chiar daca imprastiati...
roxanica o sa uite de durerea ei cand incepeti cu activitatile de vacanta din judetul niagara:) si o sa se integreze foarte bine intre noii colegi la toamna, tocmai pentru ca are exercitiu.

ruxandra concediu placut, si acs la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Donia

Bamboletta, nu se pot face ochelarii cu ceva banda elastica? Uite cam www.kidcentral.ca/images/items/glasses/pink_glasses.jpg" target="_blank">asa.

Teme: am observat ca de vreo 4-5 zile Cristi urca scarile folosind picioarele alternativ, stangul, dreptul, stangul, dreptul... Daca il tin eu de mana, ca daca se sprijina singur nu are suficient echilibru. Stiam ca asta se intampla mai tarziu, aveti idee? La voi cum e?
Am vrut sa mai intreb de cirese, voi le dati cu tot cu sambure?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

1.f buna ideaa cu ochelarii dar nu cred ca sunt la noi
2.si Antonia la fel urca scarile ,acum le urca farasa o mai tin eu,doar stau in spatele ei pregatita de atac
3.nu prea ii plac ciresele ,doar se joaca cu ele i le-am dat si cu samburi si fara

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Ne-am pus AC.
Care mai aveti Ac?Cum il tineti?Nu v-au racit fulguletzii?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

noi folosim AC acasa si in masina,il tinem la 22 grade si orientat in sus,deocamdata nu avem probleme
imi este dor de voi poate facem o iesire cu toti fulguletii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput