Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
Flore, ce domnisoara frumusica...
Deea, mamaana, acs, Bambo, danutz , multumi ca va ganditi la noi. 
acs, admirat pozele da la petrece. Frumusei foc, dar tunsulici e....super.
In ceea ce priveste cresa, Stefy a facut progrese de cand merge acolo. Mi-ar pare rau sa nu o mai pot duce. O sa vedem la sfarsitul tratamentului ce spune doamna doctor, dar ea se simtea bine acolo.
Daca as mai avea unul mai mic, probabil ca m-as gandi ca ce aduce de la cresa ar da si micutului, dar ea e singura....Si inca odata spun, nu sunt convinsa ca microbul e de la cresa. Si cum spuneai si tu sunt copii care stau acasa si sunt bolnavi.
dianocica, ce frumos povestesti despre joaca in parc. Pentru cei mici e tare distractiv, dar mami... trebuie sa fie... fresh.
In ceea ce priveste vaccinul, nici eu nu am de gand sa-l administrez Stefaniei. Consider ca inca nu sunt suficiente rezultate ca sa fiu sigura ca ii fac un bine copilului.
Dia, multumim. Multa sanatate Oanei si voua si Adei, bebinutei... Speram ca azi sa fiti mai bine. Stefy a acceptat foarte bine sa bea sarurile de rehidratare de la Humana. Altceva refuza. Acum au si cu chimen dulce si ei asta ii place cel mai mult. Ea de mica a baut ceai de chimen.
Donia, si Stefy urca scarile la fel, daca o tin de manuta. Daca nu, se tine singura de balustrada si urca un picior, apoi pe celalalt si apoi la fel pina termina toate treptele, eu fiind in spatele ei ca mi-e frica sa nu se dezechilibreze si sa se duca jos. Urca de vreo saptamana singura. Cu mine urca de pe la un an.
Cu ciresele, la inceput ii scoteam eu samburele si a vazut cum fac si acum ii pun ciresele pe masa si un paharel alaturi si ii spun sa puna samburii acolo. Baga cireasa in gura, o rupe, o scoate, scoate samburelul cu mana si o baga inapoi. Se murdareste pina la urechi, dar asamananca ea cirese. Dar de obicei, i le tai bucati mai mari si le baga in gura cu furculita ei.
Felicitari pentru cetatenie.
madaluta, nu cred la Briana sa fie candida. Dar cand mergi la control intreaba, cred ca am mai scris, la Stefy era si in gurita. Era alba, parca era data cu .... nu stiu cu ce ....
dandusa, multumim pentru retete.
Flore, sigur ai sa te descurci. Dumnezeu nu da omului mai mult decat poate duce. Eu sambata cat am stat cu Stefy la Reanimare in perfuzii, am zis ca .... nu mai rezist. Dar Ne-a ajutat si am trecut si peste asta. Ai sa vezi ca o sa fie bine.
Sa nu credeti ca Stefy e mai cuminte decat Darius sau Alessia. Si ea e la fel. Cand vrea ceva vrea si gata, iar cu cei mici e la fel. Calare pe ei, sa-i mangaie, sa-i imbrace.... e jale. E greu cu bebei cu diferenta asa mica de varsta. Si nici eu n-am fost mai cuminte. Eu am parfumat-o pe sora mea in ochi cand aveam doi ani si ea avea 3 luni. Deci ce pretentii sa am la Stefy?.....
Am inceput mesajul asta.... cu mult timp in urma. Odata l-am pierdut ca a inchis Stefy calculatorul, pe urma s-a oprit curentul... acum sper sa reusesc sa-l trimit.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
flore si vei avea :) stiu eu 
teme
scarile -cand asa, cand asa. daca sunt treptele mai mici, gen in fata unui bloc, atunci alterneaza. daca urcam in casa le urca cu acelasi picior.
ciresele fara samburi, mi- frica sa nu i se puna in gat. am auzit de iulia cu samburi in kk dar eu nu am curaj.
tuns de 2 ori, o data zulufii de la spate cu foarfeca, a doua oara tot, tot cu foarfeca. tot insemnand...cat s-a putut. acum e cam ciopartit, nu mai zic cat de frumusel era cu plete, dar ii era atat de cald...si transpira asa tare, i se lipea parul ala de fata, de ceafa, de urechi...of. de o sapt doarme gol pusca, cateodata pampers, si tot transpira, in cond in care eu ma simt confortabil daca trag patura pe mine spre dimineata. si e casa nu bloc, et 1 din 3, gradina in spate...e super ok in casa, chiar si ziua, fara AC. dar e calduros rau. offf...tre' sa tund si restul :((
dandusa si d ma dispera cu masinile ca a noastra. noroc ca nu-s dese. mai nasol e ca am avut o perioada cu masina in service si am mers cu a unui prieten. un matiz albastru. de care e pliiiin. si evident ca il recunoaste si pe ala.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
iulia-stefy spune:
Deci cu mancarea, pe care dansa o refuza categoric pina acum doua zile, vad ca s-a rezolvat. Nici inainte de varsaturi nu manca, decat cu rugaminti. Dar de aseara e jale. Urla pa-pa, pa-pa de mama focului cand se apropie ora de masa. Povestea s-a repetat si dimineata si la pranz. Nu stiu cat va tine. Dar a ajuns sa ceara mancare si nu-mi vine sa cred. Mananca ... imi i-a lingurita din mana, ca ma misc cam greu si isi indeasa pe gat .... Da Doamne sa tina minunea.
In parcare la noi, mai e o masina la fel cu a noastra, si aceeasi culoare, dar din cele doua, nimereste de obicei pe a lui tati. S-a intamplat odata s-o aleaga pe cealalta, dar am zis ca din cauza ca a noastra era murdara....
Cred ca de acum e bine, ca a inceput iar cu nazbatiile. Cat eu sunt prin bucatarie, scobeste prin dulapuri, scoate tot.... azi dimineata a luat din baie un sampon si si-a pus in cap. Deci afara n-am mai iesit, ca a trebuit s-o spal pe cap...Eu am zis ca a pus putin, dar cand am dat cu apa a facut o spuuumaaaaaa.....
Nu mai e copilul lesinat de acum cateva zile.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
flore26 spune:
TEME:
SCARILE - nu avem inca, dar vom avea la mansarda, si mi/e cam frica...acum urca doar scarile de la topoganul din curte, care e mic, si topoganul din parc, care e mare...se tine singura, cu amandoua maini, si nu ne lasa sa punem mana pe ea21+
Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
IULIA-STEFY, DIANOCICA, MADALUTA 

multumesc pentru incurajari...ma simt tare bine cand vad ca nu sunt singura care crede ca o sa fie bine...altii inca ma condamna pt bebe2
...nu ca fac, dar de ce acum...
21+
Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Laura13 spune:
salutari mamici!
tema cu scarile: le urca de manuta, f rar singurel, doar la topogan. cand asa, cand asa, vizavi de alternatul picioarelor.
tema cu ciresele: fara samburi, i le-am dat si intregi, dar nu le baga in gurita ci musca din ele. o data si dupa aceea lua alta.
tema cu tunsul: l-am tuns cu masina, cu 1, de 2 ori, nu cred ca il mai tund asa scurt, poate o data vara asta daca mai e nevoie.
flore cine-s idiotii care te condamna? asa de curiozitate. stii ca va fi bine, da? se vede pe alessia ca va fi bine si cu doi si cu mai multi. important e ca tu si nicu sa stiti asta, restul dati-le la c.r ![]()
dianarus eu stiam ca testele pt alergii se fac dupa 2 ani. adica, ca abia atunci is relevante, dar eu stiu....daca fetele zic altfel asa o fi. multa sanatate. cum e cu munca?
dianocica sorry, n-am citit f atent, dar voi ce ati patit??
dia offf, de asta imi e si mie frica in concediu. Doamne ajuta sa treaca repede, sa nu fie nimic grav si sa va intoarceti sanatosi.
iulia-stefy scuip-o sa n-o deochi
. ma bucu tare mult ca papa, e un semn ca se face bine.
dandusa sarut mana de retete, ultima voi incerca sa o fac si eu.
va pup, ma intorc la ale mele.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
stiti k azi e ziua clientului MiniBlue ?- cumperi de 50 ron si mai poti lua ceva in valoare de 50 ron. Cumperi de 100 ron si mai poti lua ceva de 100 ... haideti, fugiti la cumparaturi....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
dianocica spune:
quote:numai la haine
Originally posted by madaluta
stiti k azi e ziua clientului MiniBlue ?- cumperi de 50 ron si mai poti lua ceva in valoare de 50 ron. Cumperi de 100 ron si mai poti lua ceva de 100 ... haideti, fugiti la cumparaturi....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Lavinia_P spune:
Salutare,
Ieri am scris regulamentar...s-a evaporat mesajul..
Dia,
Sanatate multa ,multa!Si abia asteptam sa vii sa ne arati pozele..of Doamne!
(si totusi spusele pediatrei se adeveresc cumva)
Donia,
Ce fain cu forma asta de baby sitting...si Cristinel e barbatel,nu plange.![]()
Scarile mici,le urca cu ambele picioare..astea mai inalte,nu.
Dianocica,
La cat de frumusel e d,nu are cum sa ii stea rau tuns.De ce nu ai rugat-o pe Dandusa sa se ocupe?Ia sa vedem si noi opera ta?Ne pui poze?
Ktrinel,
Fain loc de joaca...imens...si Julia carliont e tare dulce...si mi-au placut costumatiile.
Flore,
Daca ai posibilitatea unui ajutor,te vei descurca..poate macar o menajera la curatenie si mancare...Am vazut-o si eu pe Flore cu falcutze
.Alessia a avut rinita alergica?Cum ati scapat?
Chinico,
faine poze si faina Beoaca..Ce aparat foto aveti?
Sanatate multa la dinte si ureche!
Asiza,
Bine ca macar aveti vesti bune..stiu cum e cu analzile astea..noi le facem la 6 luni..Cum ti se pare romanica acum?
Ne-am pus AC.
Care mai aveti Ac?Cum il tineti?Nu v-au racit fulguletzii?
minunea mea
Lavinia_P spune:
Merge pe varfuri
...asa mai exerseaza...
dandusa,
Chiar cum sa o lasi desculta in parc...poate a facut pipi vreun catel bolnav sau a scuipat o flegma un tbc-ist,sau altele din astea...cum sa calce Crinuta pe acolo?I-au trecut bubitele?
I-ai explicat ca tati te iubeste cand te pupa?Poate crede ca iti face vreun rau...![]()
Iulia steffy,
Imi pare rau ca ati ajuns in spital..stiu cum e acolo....
Sa fiti mai atenti cu hidratarea data viitoare.Cica asa e dupa antibiotice...mananca de nu e adevarat.Am patit-o si noi dupa Cefort.
minunea mea