Buna fetele.
In primul rand iaca poze cu maimutele mele.
http://picasaweb.google.com/home?tab=mq
In al II lea rand sa ma laud si eu ca renuntam usurel la pampers,Eva are mai bine de o saptamana de cand folosim pampers doar la somn, dar nu prea vrea sa-l faca pe kk la oala adica din 4 kk 2 la oala si 2 la pampers.Azi la gradi dupa 2 saptamani de stat acasa a mers fara pampers si am vesti ca a cerut si a si vrut acolo la wc ca imi era teama ca vrea oala ei.
Noi nu am scapat nici de biberon 
Va pup si bafta tuturor cu asta.
Ioana, ca m-ai intrebat...la ortoped nu am mai ajuns. L-a vazut dr C si a spus ca nu e de ortoped, ca e psihologica treaba...adevarul ca i-am spus de 2 ori ca daca mai schiopateaza il duc la spital si mergea f bine dupa aia
acum e ok...in schimb acum e cu laringita de o saptamana, cat de cat ii trecuse, dar de aseara iar cu febra, dimineata avea si frisoane, asa ca o sa mergem la dr sa vedem ce si cum...aia mica a lui sora-mea a facut pneumonie de la o raceala gradinareasca lungiiita cu dragul AC si cu piscina peste...
Kid, in primele zile si Milan se tinea...s-a tinut si 6 ore. E bine ca am vazut ca poate. Acum plecam in masina cu el fara pampi fara grija....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005