Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetele.
In primul rand iaca poze cu maimutele mele.
http://picasaweb.google.com/home?tab=mq
In al II lea rand sa ma laud si eu ca renuntam usurel la pampers,Eva are mai bine de o saptamana de cand folosim pampers doar la somn, dar nu prea vrea sa-l faca pe kk la oala adica din 4 kk 2 la oala si 2 la pampers.Azi la gradi dupa 2 saptamani de stat acasa a mers fara pampers si am vesti ca a cerut si a si vrut acolo la wc ca imi era teama ca vrea oala ei.
Noi nu am scapat nici de biberon
Va pup si bafta tuturor cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, ca m-ai intrebat...la ortoped nu am mai ajuns. L-a vazut dr C si a spus ca nu e de ortoped, ca e psihologica treaba...adevarul ca i-am spus de 2 ori ca daca mai schiopateaza il duc la spital si mergea f bine dupa aiaacum e ok...in schimb acum e cu laringita de o saptamana, cat de cat ii trecuse, dar de aseara iar cu febra, dimineata avea si frisoane, asa ca o sa mergem la dr sa vedem ce si cum...aia mica a lui sora-mea a facut pneumonie de la o raceala gradinareasca lungiiita cu dragul AC si cu piscina peste...

Kid, in primele zile si Milan se tinea...s-a tinut si 6 ore. E bine ca am vazut ca poate. Acum plecam in masina cu el fara pampi fara grija....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Agri, nu pot sa vad pozele.
Eu de ce nu dorm inca???

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput