Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 19
b_irina_c spune:
Miflore Vladut nu mai are pampers ziua de mai bine de 1 an, in schimb ii pun la somn... Inca face cand doarme si eu n-am vointa necesara sa ma trezesc noaptea daca va cere pipi... asa ca ma complac in continuare in situatia asta.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Bine ai venit, Simodina!
Valen, ce haioasa e Sarah!
Diana, la multi ani cu intarziere!
Marinela, ai rabdare un pic, o sa vezi ca o sa se adapteze bine!
Nici Dinu nu avea azi chef de gradinita, dupa 3 zile pauza nu s-ar mai fi dus, ne-am intalnit cu Miruna care-si ascunsese fata cu mainile si ii spunea: Dinu, nu te vad! Iar el era tot cu mainile la fata, se ascundea si el in semn de protest.
Miflore, eu cred ca ii place s afaca regulamentar si de-asta face des. Dinu e invers, face de 3 ori pe zi, in afaara de noapte cand are pamper. El nici nu bea multe lichide, e cam ca mine, pt mine treaba cu 2 l pe zi de apa e de neinteles, eu beau 2 pahare pe zi si nu par deshidratata de loc. Iarna ce sa mai zic...
O zi buna!
miflore spune:
Multumesc frumos!
Am inteles cu pampersul de noapte, ala il mai tin cu siguranta, dar ala de pranz? Pentru alea 3 ore?
Bineinteles c-o sa vad cum merge treaba si de peste zi....si in functie si de asta...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata la maiaza
!
Mihaela, felicitari pentru succesul cu pampersul! Miruna a purtat ieri chiloti, si as'noapte, si azi (refuza pampersul). Noi am fost la galati in weekend, si de vineri noaptea cind am intrat in casa socrilor a inceput sa se ceara la toaleta. Acasa insa nu vrea sa faca.
Antonia, vezi ca Miruna a 'imprumutat' un Patrick mic, cred ca de la fermoalul rucsacului lui Dinu; il poti recupera din rucsacul ei (nu cred ca o sa i-l dea de buna voie
).
Nadina, multumesc foarte mult pentru detalii! Asa vazusem si eu pe site, o piscina minuscula pentru copii. Dupa review-ul tau, incerc sa ma orientez catre bulgari
. Sarcina usoara in continuare!
Acum 2 saptamini am fost la Iasi, si miruna a lipsit de la gradi in vinerea respectiva, nu avea cine sa o duca; si dupa vineri si simbata state acasa, duminica mi-a facut capul calendar sa o duc la gradi; ma bucur ca s-a obisnuit cu weekendul de 2 zile. Ieri a plins dupa galati, i-au placut dunarea si vapoarele si elicea, si mai ales bunica care ii face pe plac
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Haha, i-l fac cadou daca s-a atasat asa de tare!
Ioana, felicitari!!! E grozava Miruna si ii e caracteristic parca modul in care a procedat, cand nu vrea ceva poti sa stai in cap iar cand vrea merge struna totul! Asa ca trebuie sa ai incredere in ea ca stie ea ce face!
Ioana75 spune:
Antonia, face ce vrea ea, ok, dar sa faca la toaleta
. Stau cam stresata cind o stiu cu chiloti si vad ca se urca pe salteaua mea de dormit
.
BiuMil spune:
Mihaela, noi punem pampi si ziua la somn, mai mult pt ca s-a intamplat sa faca chiar aproape de trezire...iar noaptea, nici eu nu am energie sa ma duc sa il verific, asa ca e mai bine cu pampi! acum am inceput si noi operatiunea kk la colacel...ca el nu vroia decat in pampi...iar cu picaturile suntem la fel!
fetele din America, ce site-uri de shopping online recomandati? eu nu stiu decat de babycenter, dar mai vroiam ceva pt comparatie!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kid2003 spune:
Hello, din nou la subiectul Pampers...Sa vedeti progresele noastre din weekend. Impulsionati de niste prieteni care au venit vineri seara in vizita si ne-au impuiat capul cum ca daca nu reusim pana in 3 ani, apoi va fi mai greu, sambata dimineata am pus chiloti...Ta-su a tinut mortis...Mai avea putin si se punea el cu kuru' pe tzucal sa ii arate fie-sii cum se face pipi la oala. Eu ma amuzam intr-un colt. Ora 11 primul pipi pe covor, cearta, (de genul binecunoscut, "esti fetita mare, e rusine, azi nu primesti ciocolata, primesti ciocolata cand faci pipi la olita si cand canta olita").
Ta-su umbla cu tzucalul toata ziua si o imbie pe fie-sa la fiecare 10 minute "hai tati sa faci pipi aici sa vezi ce o sa se bucure olita, o sa cante de bucurie si mami o sa iti dea ciocolata". Copilul devenise agitat la un moment dat. Mergea prin casa cu mana tinandu-su strans pasarica (precum fotbalistii la lovitura libera) si striga "Veau ciocolata, veau ciocolata"...Nici vorba de pipi.
Adoarme...cu un scutec d-ala patrat sub ea. Se trezeste pe la 4, totul uscat.
Deja ta-su intrase usor in panica. Copilul mergea tinandu-se in continuare de obiectul muncii... Indarjirea nu mai era, ma ruga (tatal) sa ii pun copilului pampers ca face blocaj renal "Nu vezi ca se tine, nu a mai facut de la 11".
Inca o incercare "Alexandra daca vrei ciocolata asaza-te pe oala si fa pipi". Copilul se aseaza cu tot cu chiloti si in secunda 2 olita incepe sa cante. Eu, ta-su, pisica, bunica incepem dansul de bucurie al pipiului. Copilul se scoala si aplauda bucuros, cu chilotii uzi-uzi si cu dara de pipi dupa ea. Pupa lumea pe dsoara Goe care primeste 4 patratele de Milka si un Kinder Pingui de fericire. Dupa ce mananca satisfacuta, se aseaza din nou pe oala "Mami, veau pipi. Cata (canta) olitza". A stat 20 de minute fara sa mai faca, dar a mai prestat o data inainte de culcare...Peste noapte Alexandra nu face pipi, de doua nopti doarme fara pampi si nu face (dar si inainte gaseam pampersul uscat, pur si simplu nu face ea peste noapte).
Nu meritam inca felicitari...Ieri a facut tot de 3 ori pipi, o data la oala si de doua ori pe ea. Iar kk s-a abtinut, de vineri nu a mai facut, cred ca de frica...de gura lu' tasu (face ocluzie intestinala copilul) i-am pus pampers de dimineata si am trimis-o la gradi...Sa vedem!
In alta ordine de idei, Nadina, eu votez cu un patut de lemn...Avem si de fas dar nu doarme la fel de bine in el, salteluta este f subtire (trebuie sa cumperi o salteluta noua si groasa, deci investitie), copilul la treapta de jos e f aproape de podea (iarna e cam neplacut, e la 10 cm de podea si trage un pic de jos), plus ca fashaie...Alex fashaia la patul ala pana se trezea din somn de-a binelea. Noi l-am folosit doar in deplasari, nu l-as fi suportat zi de zi...Vezi ca la Ikea au patuturi de lemn (pal, ce-o fi) f f ieftine. Pentru un an merita sa iti iei apoi il dai altui copil!
Va pup si felicitari sincere dezpampersatilor. Ioana, eu cred ca Miruna urmeaza, ai sa vezi. La ea merge cu coarda sensibila "esti fetita mare si o sa rada copiii de tine". La Alex merge cu ciocolata, recompensa, ca la circ ![]()
bb2
miflore spune:
Hahaha, ce m-am mai distrat!
Si la noi usor cu felicitarile, inca nu le meritam, avem de lucru...![]()
Bianca,
! S-ar putea ca si Ana sa faca kk in pampers deocamdata.
Nadina, uite cum te dezinformam legat de patut. Asa e, trebuie cumparata o salteluta ca aia existenta e f. subtire. Si treapta de jos e cam jos, intr-adevar. Ce se uita lucrurile-astea, domle!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
kid, succese in continuare
. Eu am incercat cu recompense, nici vorba sa functioneze, le cerea insistent fara sa faca la toaleta
.
Nadina, eu am patut de fis, Miruna a dormit in el 1 an si un pic, Smaranda inca doarme in el. Eu sint multumita; Miruna a dormit in el asa cum era, pe salteaua aia subtire (si buna - eu nu i-am gasit defecte
), dar Smarandei i-am cumparat saltea de la ikea (60 lei) sa-i pun, pentru ca salteaua initiala nu mai era dreapta.