Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Din pacate experientele mele fotbalistice sunt cele care m-au determinat sa dau pronosticul de "luat bataie". Trist e ca am avut dreptate.

Andache+Lavi- da' un cort cu dush, covoare moi, plasma si laptop cu wi-fi nu exista?

Lavi- astept cu maaare interes ruta promisa. Sigur ca vreau sugestie de traseu. Dupa ce o faci, evaluez costurile si daca ma incadrez in 1000 de euro go for it! Ai si ceva adrese de pensiuni? Ca m-am uitat pe niste hoteluri si m-a luat cu durere de inima...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,
Mandy...asta da faza facuta de Kriszti...sa gaseasca el tocmai butonul de alarma..
Lavi bine ai revenit!Ce frumos stii sa pove despre locurile pe unde ai fost.Chestia cu cortul pe mine nu m-a atras niciodata si nici nu cred ca o voi incerca vreodata,dar cum ai descris toata excursia mi-a placut mult.
Despre Andreea am o veste ....de cateva zile cere la olita toata ziua..ceea ce e o maare realizare pentru ca pana acum facea doar dimineatza si seara la olita in rest doar ne anunta ca face,iar ultimele nopti au fost "uscate" dimineatza deci suntem pe drumul cel bun cu dezpampersatul....vreau eu sa sper.
Ieri am ajuns acasa si m-a asteptat un maldar de moloz din renovari si am vrut sa ma apuc cu spor sa strang,cand colo Andreea numai dupa mine mami in sus mami in jos vreo ora de imi venea sa ma urc pe pereti.Pana la urma a calmat-o maica-mea si a dus-o cu tricicleta si asa am reusit sa fac si eu ceva...Doamne ce noroc am cu ea!

Va pup.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata dragelor. Eu iarasi am pierdut sirul discutiei, ca am fost iarasi in deplasare la un loc cu verdeata dar fara net, deci acum recuperez.
Vazut rochia galbena,frumoasa si vazut pantofii propusi de Anda, superbissimmi, exact pe gustul meu, i-as cumpara chit a nu am la ce sa ii port, dar acolo sa ii vad in duplap pentru desfatarea sufletului meu......
Eu il astept pe sotul risipitor sa se intoarca de la Marele campionat. Aseara dupa meci erau toti tufliti de rezultat, nu a avut nimeni chef de vorba. Era de asteptat de altfel. Poate mi-a luat o pereche de pantofi ca aia din poza.....Asta e din ciclul vrabia malai viseaza.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

helo, hello!
Intrasi sa va zic ca suntem bine, alerg toata ziua, ma mir ca abia ne descurcam doua (eu si soacra-mea) cu doi copiiadevarul e ca mi-am dat seama ce legata de casa sunt in conditiile actuale. Ieri savuram si eu prima inghetata pe anul asta in masina (dupa un circuit dupa mobila) si suna soacra-mea ca plange Maria de juma de ora de dorul meu. iaca, ma batu D-zeu pt poftele mele

cand apuc trag cu ociul la voi, sa fiu la curent cu toate, deh, femeie polivalenta

Super fetele frumoase de Ripley!

Leea superbisima in tunica ei rosie, parca erai la majorat!

lavi, sa va fie de bine iesirea cu cortul. SI eu sunt fana dormit in aer liber, abia astept sa mai creasca plozii sa pastem si noi nitica iarba verde la cort.

CristinaN, cu siguranta ne vedem in iasi daca suntem in zona.

Meems, bestiala rochia, printesa ai sa fii!

am tuns-o pe Maria azi, ii sta super bine, ,mult mai bine decat cu par lung.

pupu si ne auzim

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou, helou.

ha, ha, IOANA sa vezi cum suna Cristi dupa mine daca-s plecata mai mult de 40 minute din casa ca nu stie ce sa-i mai faca lui Alex. care evident, plange dupa mine.
numai zic ca daca ies, nu se poate singura. Vlad numa daca ma aude ca plec, deja topaie ca vine si el. si nu indraznesc sa-l las acasa sa urle.

LAVI ma inebunesti cu povestirile tale. vad cu ochii mintii fiecare peisaj ce-l descrii. nici sa nu te gandesti sa pleci undeva si sa nu ne povestesti.
cu implicarea....e de genu': ce sa le fac daca vin dupa tine? si da, cred ca ar putea sa iasa seara cu Vlad afara, dar este super nazdravan, a inceput sa se catere pe peste tot si mi-e ca-i sare lui Cristi "mustarul".
dar o sa incerc sa-i trimit la plimbare.

vazut poze de Daria care-i o motzata si jumatate, rochia lui Meems absolut superba, citit cronica Andei despre pantofi/culori si am ramas muta (unde si cand ai timp de citit, de informat, de studiat piata, moda???)
ma duc sa vad si alte poze.
poate mai revin.

PS: vreau si eu o ciorbita de zarzavat sau de pui, cu bors si leustean ....si nu am timp sa-mi fac...cine da de bogdaproste???

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy la fel si eu cu ciorba! Poate ma apuc totusi in week-end, mai ales ca a aparut si fasolea verde, numai buna de bagat in ciorba...

anda pai sa nu-ti inchipui ca eu rezist la infinitin cort. Imi place la cort si ma simt chiar bine in urm situatii:
- in varf de munte unde n-ai alta posibilitate de cazare decat eventual cabana (si decat cabana jegoasa muuult mai bine cortul meu curat);
- o noapte-doua in week-end sau in tranzit intr-o excursie.
Mie nu mi-ar place vacanta la camping, de exemplu.

O singura obiectie am la ce ai zis tu: plimbarea cu ATV-ul. Poate e fain ca aventura, nu stiu ca n-am fost, daaar, nu asa experimentezi muntele. ATV-ul face zgomot si gaze de esapament. Farmecul muntelui e sa-l bati cu piciorul, sa auzi linistea, cantecul pasarilor, paraul, sa simti mirosul florilor, al brazilor, al fanului cosit, sa te opresti sa culegi o mura, o fraguta sau afina... sa gafai urcand si apoi sa te opresti sa admiri privelistea, in vale, cu satisfactia ca ai fost in stare sa urci pana acolo.

Si daca treci de zona alpina, cu paduri de brad, ajungi in zona jnepenilor si a pietrei. Nu mai e decat linistea, pustiul, toata lumea dezlantuita ti se pare la un Pamant departare.

Asta poti sa experimentezi si daca stai la un hotel de 4 stele sau la o pensiune dar trebuie sa te departezi de zona accesibila celor care urca pe munte cu casetofonul urland, cu slapi sau pe tocuri, care vorbesc tare, arunca gunoaie pe jos si isi verifica non-stop mobilul de semnal. Cei care se simt mult superiori a tot ceea ce e in jurul lor, in superioritatea lor inselatoare de oameni, care, chipurile, stamanesc natura. Cand ar trebui sa se bucure smeriti de ceea ce ea le ofera.

(Scuze ca-s asa vehementa, dar partile negative nu vi le-am spus: plin de gunoaie prin padurea de la marginea lacului unde ne-am jucat cu zmeul, superba padure deasa de brad cu covor gros de cetina uscata pe jos, presarat cu puzderie pungi si pet-uri; langa cortul nostru au venit sa faca gratar si niste olteni cu laptopul dupa ei care canta manele; au facut un foc de tabara pt care au taiat cu salbaticie aproape toate crengile unui bradut tanar , noroc ca pana ne-am intors de la plimbare au plecat pe la casele lor)

Mergi la inceput

catutza camping amenajat a gasit sora-mea anul trecut unul la Bran si unul la Darste, langa Brasov, dar cel de la Darste era cam aglomerat si cu manelisti. Mai era unul la Sarata Monteoru dar la fel, plin ochi de manele.

Ei au mai stat cu cortul si prin curtile oamenilor; exista oameni care iti inchiriaza curtea pt asa ceva, iti pun la dispozitie masa in curte, dusuri, etc.

In schimb i-a placut f mult in campingul de pe insula Pag, Croatia .

noki evaluez situatia cartofilor care fierb sa vad daca am timp sa bag planul acum.
Deci, specificatiile "clientului" ar fi:
1. de vizitat orasele faine + parcul de la Plitvice
2. de facut si cate o plaja/baie in mare din cand in cand, dar nu asta e principalul scop al concediului
3. clientul se deplaseaza fara la boufnitse din dotare si nu-l deranjeaza sa faca multi km in prima si ultima zi
Corect?

Mergi la inceput

Dap, Lavi, cam astea-s conditiile nebufnitesti...cati km sunt pana acolo si care e traseul?

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Hai ca daca tot nu scriu fetele on topic, tragem noi niste povesti turistice.
Lavi, amu am vazut pozele. Foooarte, dar foooarte fain. Unde e Obarsia asta? Scuza-mi ignoranta....Cati km pana acolo?
Io ma pregatesc psihic pentru inceputul in tromba al vacantei - de saptamana viitoare - adica vreau sa zic al week-endurilor libere de dupa sesiune...asa ca trebe sa-mi fac planuri de week-enduri in afara Bucurestiului. Unul va fi dedicat Sibiului, probabil cel viitor.Asa Tania, Maria si Coralia, get ready!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Perioada: ti-as sugera inceputul lui septembrie, e vreme excelenta de vizitat si inca poti face baie in mare linistit.

Cazare: pe toata coasta se gaseste cazare la particulari la greu, din asta cred ca traieste jumatate din populatie. Nu are rost sa rezervi dinainte pentru ca gasesti din plin acolo si e mai bine sa vezi cu ochii tai. Asta e valabil cu exceptia lunii august cand e cam full si gasesti mai greu. Daca te duci fara copil chiar nu ai de ce sa te stresezi. Peste tot sunt case pe care scrie "Sobe/zimmer/rooms", sageti cu aceasta inscriptie, samd.
Noi am gasit conditii f bune; curat, dragut. Intr-un singur loc ne-am grabit, am luat prima oferta libera si la o privire mai atenta era mobila un pic veche si ceva praf pe ici pe colo. Te orientezi intai sa arate casa bine din exterior, intri, intrebi, daca iti place bine, daca nu, nicio suparare. Majoritatea stiu germana (avantaj Adi) dar si cu engleza te descurci cat de cat.
Nu mai stiu unde avem pozele pe net, daca vrei iti pun niste poze cu ce am de la cazarile noastre.

Ideea de traseu:
-ziua 0: Bucuresti - Zagreb (daca voi mergeti B-Viena intr-o zi puteti si B-Z); cazare la zagreb rezervata din timp pt ca e oras mare si nu e aceeasi situatie ca pe coasta
-ziua 1: plimbare Zagreb; deplasare la Plitvice, cautat cazare pt 2 nopti
-ziua 2: vizita Plitvice
(aici poti scoate o zi. Sari vizitarea Zagrebului, pleci de dimineata la Plitvice, te cazezi si fugi sa vizitezi parcul. Noi am stat 7 ore in parc, a meritat)
-ziua 3: deplasare la Zadar, cazare in zona pt 2 nopti; vizitat Zadar
-ziua 4: plaja de dimineata in zona Zadar; dupa amiaza vizitat Sibenik si Primosten
-ziua 5: deplasare si cazare in zona Split; vizitat Split
-ziua 6: plaja de dimineata; dupa masa vizitat Trogir
-ziua 7: deplasare catre Dubrovnik, cazare in zona; pe drum, oprire la Omis (canion) si unde peisajul obliga la oprire :) cina cu fructe de mare la Mali Ston (zice-se ca aici sunt cele mai bune din Hr, si oraselul e super)
-ziua 8: plaja de dimineata; dupa amiaza vizitat Dubrovnik
-ziua 9: Dubrovnik - Bucuresti, prin Bosnia.

Cam in jur de 1000 km in prima si ultima zi.

Nu-ti recomand cazarea in orasele mari: Split, Dubrovnik ci mai degraba pe langa, in "statiuni"/sate pe malul marii; e mai ieftin si mai misto sa stai acolo. In Dubrovnik - orasul vechi sunt preturi mai mari la mancare, inghetata, parcare. Daca parchezi f aproape e f scump.

Mergi la inceput