Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

miri, da, da da-i si-n seara asta.

mama di tutti, t povestesti asa frumos... adica maximizezi partile bune si minimizezi partile rele, neuitand totusi sa le mentionezi ca informatie. de-aia vrem mereu sa mergem unde ai fost tu. cred ca si despre Gherla poti sa spui ceva incitant si pitoresc. te admir pe bune pentru cum abordezi excursiile si viata in general. altfel, oricat de mult caut iluminarea spirituala, in veci nu voi putea gusta cortul. am fost o data, la 14 ani, am jurat ca nu ma mai culca nimeni pe pamant in viata mea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by anda77

meems, expunere motive incaltaminte: numarul unu rochia are prea multe falduri (chiar daca ele curg pe corp din pricina materialului) ca sa mai poti purta ceva incaltaminte care acopera degetele. ar imbatrani mult combinatia. deci te-ai oprit bine la sandale. numarul doi pentru aceeasi concluzie este ca la umerii complet dezgoliti trebuie sa complet dezgolesti si degetele de la picioare vara in secolul nostru.asheeea. dupa ce am stabilit ca trebuie sandale cat mai dezgolite, decupate, minimaliste in material, sa ne gandim la culoare.

eu personal as combina tot cu aramiu sau auriu foarte stins, cum ai ochit si tu, dar trendul anul asta zice sa combini cu crem sau bej galbenul ala. la tinute de zi acelasi galben se combina anul asta cu bleumarin la tinute navy sau alb-negru deodata (gucci).
daca ai tupeu, poti incerca ceva de genul asta:
http://www.net-a-porter.com/product/30624 la care pui un plic negru simplu

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Saru-mana tanti Anda
In nici un caz nu ma gandeam sa port pantofi, sandale cat mai "dezgolite" vroiam de la bun inceput. N-o sa-ti vina sa crezi, dar primul instinct a fost sa port sandale bej. Insa m-am gandit ca as fi prea stearsa, asa ca mi-am amintit de sandalele de culoarea bronzului care zac inca in cutie la mine in dulap ca nu am apucat sa le port. O sa am un plic de aceeasi culoare. Acum tre' sa caut accesorii.
Duminica o sa merg asa la o nunta, daca arata bine o sa repet figura la intalnirea de 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda nu-i chiar asa... adica intr-un fel este.
Ideea e ca eu imi selectez cu grija destinatiile, ma duc in locuri in care presupun ca mi-ar placea. Deja-s destul de batrana ca sa stiu cam ce-mi place si ce nu. Marele noroc e ca Virgil are gusturi asemanatoare, dar recunosc ca eu sunt "capul rautatilor" cu calatoriile.
Nu-i chiar asa in sensul ca nu-mi place oriunde. Pe de alta parte, in orice iesire caut ceva interesant, sa-mi placa.

Cu cortul - iti place sau nu-ti place. Mie imi place ca ma simt rupta total de tot ce inseamna viata de zi cu zi, civilizatie, mult mai aproape de natura si de "simple life" pe care chiar o gust.

Sar de la una la alta: anda jos palaria la tratatul despre incaltari!
meems, distractie placuta!

Mergi la inceput

Lavi, multumesc

Noki, din nefericire ai avut dreptate cu meciul... Gata, ma intorc la lucru. Nu mai trebuie sa debitez motive pentru a lipsi de la servici ca sa stau acasa sa vad meciurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Meems , i-mi place rochia ta, sunt sigura ca vei arata foarte bine

Lavi , am vazut pozele, am ras cand am vazut cum doarme Nati iar peisajele sunt superbe, mai ales cele de la Vidra (cele cu zmeul). Daca poti si nu uiti sa o intrebi pe sora ta de camping noi am vrea si ecva conditii : apa curenta, dus, wc si sa fie lumina in zona nu bezna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

era prea frumos sa mergem mai departe

meems- place rochia mult de tot.

mandy- ce bandit mic ai!

lavi- frumos mai povestesti de viata la cort!si noi mergeam si la mare si la munte in fiecare vara( mamamia si la predeal)ce vremuri.mie imi placea mirosul de cort.
mama ,ce cald mai era , cand ne intorceam de la plaja in cort!!!!!!!

ina-

miri-sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, ce acatiste sa dau, poate ca m-au ajuns ceva "blesteme" de la voi ca iar imi facu poetul seara asta o criza de personalitate ca nici la prima repriza nu s-au putut uita vecinii din curte...

mama di tutti, pentru cum savurezi simple life te admir, vb srios. si mie imi place dar cu jumatati de masura. adica jur ca-mi place sa merg desculta prin iarba, chiar merg des la bran, dar p-orma as vrea sa ma spal de verde intr-un jacuzzi (nu spune ca numai parvenitii se spala pe picioare in jacuzzi, doar fac o figura de stil sa-mi intelegi masura mea cu simple life-ul), imi place sa ma uit mesmerizata la o dimineata pustie si muta pe malul marii, dar sa ma uit dintr-un sezlong cu perne, ador noptile reci si albe iarna la munte, dar le ador de la geamul hotelului inimp ce am picioarele cufundate in mocheta pufoasa, noua (greu de gasit de-asta la munte la noi), imi place sa ma bag la vaci in grajd sa simt miros de lapte cu spuma combinat cu miros de vacuta, vorbesc serios, dar sa ma urc p-orma in masina mea cu bradut la schimbator. nu pot sa traiesc fara comfort pufos, innebunesc. ma mai duc cu atv-ul la munte, ma umplu de noroi si-n gura cu o satisfactie de nebuna, dar p-orma trebuie sa fac dus si sa ma parfumez in 10 minute ca altfel imi pierd mintile. asa sunt,nu stiu daca e bine, de-aia te admir cum te pliezi tu pe orice conditii, si bune si rele si te bucuri de ele. as vrea sa fiu ca tine.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna dragi mamici,

Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.

Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.

Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.

Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Pumba, no dress yet? Vroiam sa-ti zic ca, pentru bilete de avion te poti uita si pe bookingbuddy.com - daca nu stiai inca de site-ul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

meems-nope.mai caut.ma cunosc astia de la mall, deja.tot sper sa gasesc,ceva ,ceva nici eu nu stiu ce.
mersi pt site.

Mergi la inceput