Americancele gatesc - 2
Raspunsuri - Pagina 7
CRISMIR spune:
RAMONA,mersi de reteta!..am sa o fac zilele astea,sunt tare curioasa sa vad daca se intareste,
ANDRADA,interesant!!!
CARMEN,suna bine meniul tau,...mie imi place la nebunie orezul...iar lui barbate'miu ciorba de fasole...si nu am mai facut de mult,hmmmm...cred ca asta am s afac zilele astea...mersi de idee!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Pai spune cum le faci, nu ne lasa asa. Am facut si eu collard greens cu chorizo. Am uitat cum se numea reteta, ceva brazilian. Se poate face cu collard greens sau cu kale. Am incercat ambele variante si una a fost mult mai buna - daca mi-as mai si aminti care!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Daa.... vreau si eu reteta de collard greens ca ma tot uit la ele in magazin dar nu stiu cum se fac. Am auzit si eu ca sunt foarte bune.
Ramona pentru orez am aruncat in cratita legume ce aveam prin casa (ceapa, mazare, ciupercute,morcov, ardei gras, vreo doua rosii - alta data am pus si dovlecel sau vanata) le-am inmuiat putin cu ulei de masline si apoi am pus orezul si apa cat sa le acopere, sare si piper si le-am lasat cam 20 de minute pe foc, la sfarsit am pus patrunjel verde tocat si gata. Pui pe gratar langa si e mniam-mniam vorba fiica-mii.
Crismir cu placere..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
RAMONA,mersi de reteta!..am sa o fac zilele astea,sunt tare curioasa sa vad daca se intareste,
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Nu se intareste, garantat! Daca nu-ti place trimite-o overnight, scap si eu o zi de gatit.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Collard greens le indoi pe jumatatea lunga tai maduva aia groasa, tai patrate de un inch, le pui pe foc citeva minute cu aioli (maioneza de usturoi cu ulei de masline si patrunjel). Eu am mai pus si niste brocolli aburit.
La fel faci si brocolli rabe,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
crisspoliss spune:
Si pe mine ma bate gandul sa gatesc collard greens, dar am inteles ca nu sunt asa de bune fara sa pui ceva afumaturi (picioare de porc sau aripi de curcan afumate). Si merg excelent cu salata de rosii crude si ceapa...
Tocmai am aflat ca se pot gati si frunzele de la sfecla rosie tot in genul collard greens ca in reteta de la Andrada.
Ramona J spune:
Bine ai venit pe forum. Interesant! Da, reteta mea braziliana are si chorizo. Dar mie-mi suna bine si cum zice Andrada.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Am pus brisket la cuptor. Fata de reteta Andreei am adaugat putina sare si am taiat o ceapa mare.
In seara asta fac prima parte. Miine il pun la cuptor cu sos (il fac in casa).
The best thing you can do for your children is to love your wife.
uta_ciun spune:
eu am descoperit recent plantains...am fost tare mirata ca desi arata ca bananele su un gust total diferit, mult asemanator cu al cartofului
pina acum am facut "mofongo" (arata exact ca un piure de cartofi)
- se decojesc plantains-urile
- se taie rondele groase cam de 1 cm
- se prajesc pina se fac golden-brown
- si piseaza capt un piure ( sau se dau prin food processor)
- se condimenteaza cu sare, piper si usturoi tocat
si supa crema de plantain
- se caleste niste ceapa cu usturoi
- se decojesc plantains
- se taie rondele, se prajesc dar nu atit de mult ci doar pina re rumenesc putin
- se adauga chicken broth, se da in clocot
- tot amestecul se da prin food processor
- se mai fierbe pasta cu lapte sau iaurt si inca niste chicken broth, totul in functie de consistenta dorita
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/