Americancele gatesc - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:


Am pus aici pozici cu tortul de crema de zahar ars si cu tavalita.
Sa nu radeti, ok?
quote:



Arata apetisant. Tortu-mi aminteste de parajiturile mele. Fratele meu - mare amator de dulciuri de orice fel imi zice "ce-mi plac mie mamaligutele tale...". Din experienta: orice "mamaliguta" poate fi salvata daca o imbraci in frisca...

Eu la tortul asta pun pe fundul tavii zahar brun, unt, apoi jumatati de mere - Granny Smith sunt cele mai bune - curatate, dau la cuptor putin, pana se inmoaie, apoi torn crema pentru zahar ars si aluatul de pandispan si mai tin pana se coace pandispanul.

La mama tortul asta arata superb dupa ce-l rastoarna. Pune frisca, rade ciocolata si racit e un vis... La mine se face de multe ori "rapa" dar ramane super gustos. Ca sa nu se lipeasca pun hartie de copt pe fundul tavii si pe margini. Si e vital sa nu desfaci tortul cald. De fapt mie de aici cred ca mi se trag toate. Nu am rabdare sa se raceasca si o fac de oaie pe ultima suta...

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am facut pork tenderloin. Reteta e banala, dar a iesit foarte fraged si gustos. De obicei am emotii cind trebuie sa gatesc carne fara os sau fara grasime, dar de data asta chiar am nimerit-o.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am facut varza a' la cluj!!!!
A iesit ff buna...am folosit varza murata kosher, si a iesit acra cum ne place!!!!




“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu mai gatiti nimic???
Azi am facut peste la gratar cu cartofi natur in smantana si marar (de pe balcon) cu mujdei si salata de rosii si castraveti!!!!




“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu sint in pauza de gatit. Avem mincare indiana, de la restaurant. In weekend cred ca o tinem si noi cu gratare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi 2 seri la rand am facut picnic pe iarba in curte. in prima seara am adus eu pizza iar ieri ma mancat hot dog. oops, nu chiar healthy dar ne-am distrat de minune. azi am sa fac o ciorba de vita si diseara voi pun un beef brisket la slow cooker sa se faca peste noapte.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu n-am facut beef brisket niciodata si chiar am cumparat unul. Dar nu gatesc la slow cooker. Cum il faci?


The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

VALI,si eu fac tavalite,hihihi,mi-au placut si ale tale,arata super!!!...la noi sunt preferatele sotului,dar mi-e cam lene sa le fac ca i-au timp pana le tavalesc pe fiecare
Am vazut ceva in albumul tau,se numesc:"turtite",sper ca am scris corect...ce sunt alea,cum le faci?!


RAMONA cum ai facut porcul?...eu de fiecare dat am probleme ca-mi iese uscat...am incercat in diferite feluri si ma omoara cand il vad cum iese...in Ro nu era asa...ceva nu fac bine...tu cum il faci?





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Porcul asta nu iese deloc uscat, e simplu de facut si zic eu ca-i si gustos.
Pentru fiecare lb. de tenderloin:
1 garlic clove, minced
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/4 lingurita cimbru (thyme)
1 lingura ulei

Le amesteci si le dai bine pe carne, apoi o pui in punga si o lasi citeva ore la frigider. Incalzesti un pic de ulei la medium-high si pui carnea acolo, o intorci pe toate partile - cam 7 min. in total.
Eu am facut direct in vasul oval de cast-iron, apoi am adaugat apa cit sa fie de 1/2 in. in vas, am pus capacul si am dat la cuptor la 350F cam o ora.
Ramine si un sos bun, asa ca am facut mashed potatoes si o salata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, eu am pus brisketu' in slow cooker cu barbecue sos si suc concentrat de portocale si l-am gatit la low pt 11 ore. a iesit f fraged, il punem in buns, mai adaugam barbecue sos si gata. sa fiu sincera mi-a placut mai mult cand l-am facut in cuptor, mie nu-mi place cum iese papa in slow cooker desi e tare practic.
in alta ordine de idei cred ca intr-o viata anterioara am trait in asia pt ca-mi place tare mult mancarea lor si mai ales cea indiana si arabeasca.
in we, pe langa ciorbita de vita, brisket si salata de vinete, am mai facut o mancare indiana cu carne de miel tocata, ceapa, cartofi, curry din belsug si lapte de cocos. ffff buna.

philip&andreea

Mergi la inceput