Americancele gatesc - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aoleu, mi-ai amintit de salata de dovlecei, ce mai mancam in ro, faceam cum zici tu dar fara vinete, caleam dovleceii in ulei si putina apa, si-i muiam bine acolo, apoi ii faceam pasta, adaugam ceapa taiata fin, sare si putin otet. imi place mult dar aici n-am gasit "gustul" ala la dovlecei, am incercat si galbeni si zuchini si nik.
si ca sa fiu in ton ieri am facut salata de vinete, asa ca asta mancam azi si mici la gratar(am facut o gramada de pasta pt ziua lui philip si-acum numai am scos-o din congelator), toate astea acompaniate de o salata de rosii.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cu ce ai facut micii? ai amestecat o gramade de carnuri diferite? parca data trecuta am pus miel si porc si pui, si am pus tot felul de condimente in ei, dar mi-au iesit cam uscati..dupa aia mi-a zis cineva sa pun putina apa minerala..si parca mai era ceva. ..nu-mi amintesc ce, ca sa iasa mai pufosi

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am facut miel cu vita, 1 parte miel al 2 parti vita si eu ii amestec mult cu cate putin beef broth si intra mult, numai ca tre sa ai rabdare la amestecat. le-au placut americanilor invitati.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CRISS,mersi pt reteta...si sti cum este vorba aia,"cate o bordeie atatea obiceie!"..noi asa facem cu otet,eu de cand ma stiu le mananc asa,dar...ficare cum ii place

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu fac mititei, dar stiu ca mama face o zeama de oase pe care o adauga. Dar e mai simplu cu beef broth!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Criss, uite reteta care am dat-o eu la americani, e tradusa, dar originalul era romanesc, of course

2.8 kg meat (beef, lamb, pork)
375gr suet
5gr thyme
40gr baking soda
60gr salt
5gr pepper
100ml bone soup (or just plain water)
25gr garlic

Se amesteca cele trei carnuri sau cate vreti sa puneti cu suet-ul macinat (eu cumpar bucata itnreaga de carne si o macin). Se face un mujdei de usturoi in care se dizolva baking soda si sarea, apoi se adauga la amestecul de carne. Se pun si restul de ingrediente, se da la frigider pana a doua zi. Se poate folosi si apa minerala in loc de apa plata, asa cum ai citit. Cica iasa mai pufosi, eu nu am incercat. Cimbru pun din ala romanesc, nu american, daca nu ai mai bine nu pune deloc ca nu au acelasi gust.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CamiM
[

si ca tot ma plang de kg de pierdut azi am stat mai toata ziua in bucatarie ca maine e aniversarea noastra de casatorie.. si am facut printre altele un dobos...

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Scuze de intirziere, happy anniversary, sa faci dobos si la aniversarea a 50 de ani de casnicie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

eu azi am gasit prune d'alea lunguiete si am luat cu gandul sa fac galuste cu prune, in premiera anul asta. Sper sa ma lase al mic sa robotesc in bucatarie...

Mergi la inceput

Ce pofta mi-ai facut! Eu am facut o singura data, au iesit nemaipomenit de gustoase, dar sint "too much work".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona multumesc frumos si sa aveti si voi parte de cat mai multe si frumoase aniversari!!

Lucasmom da si spre noi cu niste galuste cu prune ca asa mi-e de dor de ele...
Serios daca ai o reteta buna (a se citi cat mai usoara) scrie-o aici ca poate o incerc si eu.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput