"Jurnal de divort"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

gratiela, ce-a fost a fost, viitorul este inainte!
copiii tai te au doar pe tine ca sprijin, reper si familie - e o responsabilitate mare si regretele, lacrimile, intrebarile si nostalgiile despre ce-ar fi putut sa fie nu te ajuta, ba din contra!

asa ca nu te mai intreba daca, cum si de ce s-a ajuns aici, asta este si asa a fost sa fie (si, sincer, eu cred ca tot raul e spre bine, pana la urma...). incearca sa gasesti ceva care te preocupa si iti ocupa gandurile, nu stiu, te plimbi, citesti, faci curat, renovezi, te uiti non-stop la filme (evident, vb de timpul liber, atat cat il ai). incearca ca in fiecare moment sa fii ocupata cu ceva care sa-ti solicite atentia, astfel sper sa nu te mai gandesti atat de des la dezamagirea prin care treci!

daca te ajuta, scrie aici, pe DC, din jumatate in jumatate de ora - sigur NOI , una sau alta, mai multe sau mai putine, vom fi aici sa te ajutam sa te ridici, sa depasesti acest impas!!!

PS pt ca la un moment dat parca te intrebai daca si cum ii afecteaza asta pe copii... am avut colegi de liceu ai caror parinti erau separati, si sincer erau mult mai bine crescuti si maturi si ... in fine, MULT MAI decat o gramada care au crescut cu 2 parinti!
nu (numai) asta conteaza! important este felul cum iti apropii copiii, cum ii indrumi in viata, ce exemple de viata le dai...
sa reusesti sa fii o mama care a luat un sut in fund si totusi continua sa TRAIASCA zi dupa zi, chiar si cu zambetul pe buze (macar atunci) cand copiii o vad...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga Gratiela, sper ca esti bine, asteptam vesti

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

gratiela
nu stiu cum sa te incurajez pt ca deja au facut-o fetelepot doar sa te sfatuiesc sa NU UITI DE TINE pt ca tu contezi cel mai mult,contezi pt copii tai si pt tine ca fiinta pt ca trebuie sa vezi si partea plina a paharului!ai doi copii minunati,sanatosi care te iubesc si au nevoie de tine!sa nu uiti asta niciodata!
parintii mei sunt divortati si inteleg perfect ceea ce ti-se intampla!
multa sanatate si liniste sufleteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Gratiela...da un semn...cred ca fetele asteapta...
Eu te-am pandit toata ziua....

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Libera...un cuvant in a carui definitie am crezut, insa nu am inteles-o niciodata in termenii in care o traiesc acum, azi, sau incepand de azi..O prietena buna mi-a spus azi: "trage o gura adanca de aer si gata. lucrurile vor intra in normal."
Ce inseamna normal? Care este normalitatea mea acum? Intelegeam acest cuvant altfel pana acum, asa cum intelegeam si "libertatea"; era normal sa am o familie, era normal sa avem un camin, sa ne iubim copiii impreuna cu toate fibrele fiintelor noastre, insemna armonie, intelegere, iubire, respect, comunicare. Dar doar pentru mine...
Si acum lucrurile intra in normal..Stiu ca TREBUIE sa invat si acest normal, stiu ca am alaturi doua suflete pure care ma vor ajuta sa invat acest normal, il vom invata impreuna si daca acesta e pretul libertatii, daca asta inseamna libertate, daca acesta e pretul pentru a trai "in liniste si pace" (e expresia lui Stefanut, poate o sa va mirati), eu il platesc!
Pe langa "jurnalul" acesta mai tin unul al ..."abc-ului noului normal", este un jurnal al micilor bucurii ale celor trei prieteni: Stef, Maria si mami. Am sa scriu si aici bucuriile ultimelor 2 zile - face parte din terapia pe care am inceput-o - sa invat din nou sa ma bucur, sa invat sa descopar din nou bucuria lucrurilor marunte:
alaltaieri am facut ultimele cumparaturi pentru gradinita: prosopele, sapunel, servetele. Mariuca, draga mamei, mi-a amintit la iesirea din magazin ca nu am cumparat pampersi pentru Stefi. Scumpa mamei, ce grija are de fratior! Si ce memorie! Am trecut pe la leagan, ne-am dat taare, precum super pinguinii, am hotarat ca acasa sa facem clatite pe care sa le mancam cu miere si cu nesquik uitandu-ne la Sirene. Ajunsi acasa si-au asezat lucrusoarele cu mare grija si entuziasm in rucsacele lor frumoase, portocalii, le-am facut poze, apoi am facut clatitele, programul de seara si somnic pufos!

Ieri l-am cunoscut pe acest om deosebit: http://www.editiaspeciala.com/stiri/2007-01-29/Opt-ani-in-templu-ca-sa-devina-shaolin-25893.asp. Mi-a dat incredere prin ce mi-a spus, macar o parte din cea avuta candva in mine, in sufletul meu.

Bucuria zilei de azi...prima zi de gradinita! Ne-am petrecut toata dupa amiaza impreuna, ne-am jucat, am facut puzzle si am citit multe poezii, ne-am uitat la "masinute" dar mai ales au mancat mult mult de tot! Cred ca au fost cam infometati la gradi :(
Somn usor tuturor!

Emilia, Anamaria, Maru, Lara, Sorana,

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

strumfi2004,

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

strumphi, mi-ai facut o pofta de clatite nauca...ce ma fac acu?
stii ce? ce descrii tu acolo e tare confortant, nu situ cum sa scriu, nu lipseste nimic in peisaj, nu simti nevoia unui "nene"

sunt alaturi de tine, asa ca asteptam cu drag postarile tale...

cat despre normal, gandeste-te ca de fapt particularul e normal, ca anormalul e normal...nu am timp sa divaghez acum sa iti explic toata filozifia asta pe care am inteles-o aici in Canada: suntem atat de diferiti incat suntem la fel

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Gratiela, cat de greu trebuie sa fi fost inainte, daca acum este atat de liniste.

Normalul meu nu a fost niciodata la fel cu la celorlalti.
De multe ori lumea se uita la mine ciudat pe strada...ultima data a fost cand am iesit cu rolele cu Adi ... familia mea nu este perfecta asa cum se lauda altii cu familia lor...dar este normalul meu de acum...la fel din experienta am invatat ca normalul asta se poate schimba ... important este sa fim destul de tari sa ne adaptam la noul normal...

Scrie aici...sigur iti va fi mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Va multumesc!

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Succes la gradinita puilor tai si sa aveti cat mai multe zile de-astea ANORMAL de senine.

P.S. Mamicile divortate si suparate pe viata nu se pot inchide in templul Shaolin.

alice

Mergi la inceput