"Jurnal de divort"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Oooo, Maru, e uitat. E dureros pt el ca s-a folosit de pretextul legat de copii - sa vorbim despre programul de vizita, asta tot dupa atata timp in care n-a facut-o niciodata, chiar mi s-a parut dubios - ca sa spuna de fapt ce a iesit. Asadar nicicand nu va putea exprima ceea ce isi doreste, asa cum n-a reusit niciodata de fapt.

Daria, noi suntem bine, din ce in ce mai uniti, avem libertate, liniste. Mai sunt greutati, insa incerc sa nu le resimta ei, desigur. Nu le lipseste nimic, slava Domnului. Incerc sa tin chestia asta cu lipsa lui sub control asa cum pot, cum consider eu acum, doar si eu am crescut asa. Nu stiu ce sa zic, stii ca si eu am temerea asta mare ca si tine cu complexul acesta. sunt inca chestii pe care ei si le mai amintesc - urate :( Mi se mai spune sa le vorbesc despre el. Daca ei nu-l pomenesc, eu consider ca nu trebuie s-o fac. si doar ce zic ei, atat. De pilda acum, in prima jumatate de vacanta (adca pana la 1 august, e extrem de mult pt doi copii asa mici, dar asta e justitia noastra corupta) ar trebui sa fie la el, dar ei nu vor, i-au spus-o de vreo cateva ori pana acum saptamana asta. Si el inca ne mai sacaie cu chestia asta, dar va intelege candva, cred. Eu nu pot obliga copiii, mai mult, Stef nu are vacanta.
Mi-as dori sa fac fata la situatia asta mai bine. Mariuca inca mai vorbeste de un tatic bun pe care si-l doreste si mai nou face si Stefu analiza copiilor din desene care au mama/tata/mama si tata. Insa nu imi mai e la fel de greu cum imi era acum 1 an cand ei pomenesc toate astea, acum stiu ce sa le raspund fara sa mai stau pe ganduri.
Suntem bine, sanatosi si ce e important e ca speram sa fim si mai bine.

Va multumesc si va doresc numai bine!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Un licurici vesnic in amintire

Mergi la inceput