"Jurnal de divort"
In divort, cu 2 copii mici, inglodata in datorii pana peste cap, incurcaturi cu casa, singura, fara nimeni - parinti, frati, rude, nici macar prieteni - a avut grija el sa-i indeparteze. Dar stiu ca trebuie sa lupt. Nu?
Raspunsuri
blue eyes spune:
Nu te judeca nimeni, suntem aici sa te sustinem. 
Sa le luam pe rand:
1. divortul se va sfarsi
2. doi copii mici au nevoie de tine
3. creditorii pot astepta, nu?
4. la casa nu stiu ce sa zic
5. singura cuc; nu pierde speranta, vei gasi alti prieteni
6. depresia se trateaza si nu mai e o rusine
Daca te conforteaza, cunosc situatia si stiu ca se iese din ea. Eu mi-am gasit prieteni dupa ce m-am eliberat. Parinti sau rude nu am avut aici.
Fruntea sus si drept inainte! Copiii tai au nevoie de o mama puternica, stabila pe care sa stie ca se pot baza in viata. Pentru ei merita sa traiesti si sa lupti. Curaj!
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Tethys spune:
Strumfi2004, nu esti chiar singura! Ne ai pe noi drept prieteni virtuali
. Si decat deloc, e bine si asa... ai cu cine vorbi, de la cine cere sfaturi, suport (macar moral), ceva sprijin de la cei care au avut experiente similare, etc. ... Stiu ca acum ti se pare greu si de neiesit din situatia in care esti dar, in timp, vei reusi! Ai sa vezi
. Curaj si fruntea sus!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
szivarvany spune:
Noah cum fras sa nu ai pt ce ???
Esti sanatoasa, fizic ???
Ai doi copii perfecti ???
Ai doi ochi mari sa vezi in jur ???
Noah io zic ca azi trece ... e o zi kkcioasa, cel putin la noi ploua ... dar maine ... maine va fi mai bine !!!
Fruntea sus !
Cumva va fi, pt ca nu are cum sa nu fie !
Daca te ajuta, nu esti singura in situatii din`astea de-ti vine sa te arunci pe geam ... dar sunt atatea lucruri pt care merita sa iti revii, sa lupti, sa mergi mai departe !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
GeorgetaR spune:
Curaj! Fruntea sus! Sigur ca ai pentru ce trai! Copiii tai chiar au nevoie de tine! Tu sigur ai sa gasesti puterea sa treci mai departe, ei, fara tine, nu.
Incearca sa termini cu divortul cat mai repede, stiu din experienta ca te secatuieste, te stoarce de puteri, si la mine a fost mult mai simplu, inca nu aveam copii! Abia dup-asta te poti ocupa (mai)linistita de problemele materiale. Dar intre timp nu uita de pitici. Chiar daca ti se pare ca vazandu-i pe ei nu vei uita niciodata relatia ta sfasiata, tot in ei poti gasi putere sa mergi mai departe. Esti singura si nu ai prieteni, nu te iubeste nimeni? Poti discuta cu noi cat vrei, te poti descarca aici, iar de iubit... copiii tai te iubesc neconditionat, chiar daca ai probleme si te simti depresiva.
Ai sa vezi, chiar poti sa treci peste asta!
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
strumfi2004 spune:
Multumesc pt incurajari! Nu sunt nici sanatoasa fizic (si se pare ca nici altfel, nu?), da, copiii sunt perfecti, minunati, frumosi tare, dar ce se va intampla cu ei? Vor suferi ca fetita lui Rufus.. Sau ca cea din noul topic de la "parinti"... Daca acum sunt atat de bulversati si nu inteleg nimic..
szivarvany spune:
Deci dupa postarea lui Rufus am facut depresie.
Dar mi-am revenit.
Sunt sigura ca e varsta !!!
Eu zic sa ai grija de tine, de puii tai, pt ca va fi bine !
Poate, undeva acolo afara, e un barbat care exact asa o familie isi doreste cum sunteti voi acum !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
GeorgetaR spune:
OK, poate ca vor suferi ca fetita lui Rufus, poate nu...
Dar daca tu clachezi acum ce se va intampla cu ei?
POZUTE
kariguld spune:
in orice sfarsit e un nou inceput!!!
viata merge inainte orice ar fi, oricate ti s-au intamplat pana acuma.
gaseste lucruri marunte de care sa te bucuri, banalitati care iti fac placere, care iti readuc zambetul!
pentru copii tai, merita sa traiesti, merita sa invingi aceasta stare!
eu zic ca nu te judeca nimeni, de ce ar face-o cineva?
Kari
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by kariguld
eu zic ca nu te judeca nimeni, de ce ar face-o cineva?
Kari
Si, char daca te judeca, ce-ti pasa!?
POZUTE
strumfi2004 spune:
Stiu pe propria-mi piele ce inseaman sa cresti fara tata. Poate jumatate din problemele mele sunt cauzate de complexe, frustrari, chiar traume din copilarie legate de asta. Si atunci cum sa suport eu ideea ca si ei sa creasca la fel?? Nu pentru asta am visat, am luptat, am daruit tot ce aveam mai bun, m-am lasat deoparte (ca persoana, femeie, cariera) 3 ani jum cat am stat acasa sa cresc 2 copii fara ajutor. Ce le pot oferi? Nu de o mama trista, depresiva, care plange tot timpul - am ajuns sa ma incurajeze ei!!! - abatuta, ingrijorata, obosita, au ei nevoie!
"un barbat care exact asa o familie isi doreste cum sunteti voi acum"
Barbat?? Care? Cine si-ar lua responsabiltatea altuia in carca? Daca cel care le era tata i-a lasat..Cine se poate gandi la asta acum?? Eu nu! Sa nu mai aud de barbati!
Divortul- care incepe luni - stopeaza inca alte 3 luni! Pana in sept, ca urmeaza vacanta juristilor! Asta am aflat ieri.