FIV=pacat?
Buna
In urma cu o luna de zile am facut o fertilizare in vitro. Am reusit sa raman insarcinata, dar sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani.
As vrea sa incerc din nou in toamna, dar ...
Ma tot intreb daca este bine ce fac, daca asta e drumul pe care trebuie sa-l urmez.
Oare nu il manii pe Dumnezeu prin nerabdarea, disperarea mea?
Ar trebui sa am rabdare? Iar daca imi este dat voi avea candva pe cale naturala un copil?
Este moral ce am facut?
Pe de alta parte ma gandesc ca Dumnezeu mi-a aratat drumul acesta, deci nu poate fi gresit. Iar varsta si problemele de fertilitate pe care le am atat eu cat si sotul meu nu ne lasa alta optiune.
Daca este cineva dornic sa ma ajute cu un sfat este binevenit.
Va multumesc si astept.
Sorina
Raspunsuri
cici spune:
Eu nu-ti tin predici religioase , eu doar intreb: daca ajungi sa ramai insarcinata,sufletul pruncului nu vine de la Dumnezeu?
valentinag spune:
De ce sa fie pacat!Atata timp cat procreerea se produce in cuplu,trebuie sa profitam de orice descoperire a stiintei,ca doar n-o sa stam inca in evul mediu!Eu una am vb cu un preot si mi-a spus fix ce ti-am zis!
Si pana la urma fiecare spune ce-a facut si ce n-a facut,cand s-o vedea cu el si-o sa hotarasca el atunci daca a facut bine sau rau!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
szivarvany spune:
Eu iti doresc succes la urmatorul FIV, sa reusiti si sa aveti bb cel mult asteptat si dorit !
DD nu se supara pe cei care-si doresc copii, care lupta pt a-i avea !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
sorina_sz spune:
Va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
Nedumerirea mea este: daca mi-a daruit Dumnezeu un sufletel (si sunt convinsa ca fara ajutor divin nu s-ar fi prins bebe), dar la luat atat de repede inapoi, nu ar trebui sa inteleg ca nu asta e calea? Care este mesajul, lectia pe care ar trebui sa o invat? Imi este testata credinta si rabdarea sau imi este indicata directia?
Poate nu imi este dat sa fiu MAMA sau poate copilasul altcuiva (adoptie) imi va intregi viata.
Nu pot sa ma abandonez sortii. Trebuie sa lupt. Dar cum?
Sorina
szivarvany spune:
Selectie naturala.
Sunt sigura ca DD te va ajuta pana la urma ! Asa cum au reusit si alte fete dupa multi ani, vei reusi si tu !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
marius spune:
Sufletul tau ce spune? Asculta-ti sufletul. Un lucru te intreb. Unde ai gasit tu cu certitudine un raspuns altundeva decat in sufletul tau? Nu te indoi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Field_mouse spune:
quote:Dumnezeu = dragoste infinita, nu manie, razbunare, pedeapsa.
Initial creeata de sorina_sz
Oare nu il manii pe Dumnezeu?
Si chiar crezi ca in lumea asta se poate intampla macar un singur lucru impotriva vointei Lui?
Nu te mai macina degeaba, nu te mai simti vinovata. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par...
Iti doresc multa sanatate, liniste sufleteasca si noroc!
J G spune:
quote:
Originally posted by Field_mousequote:Dumnezeu = dragoste infinita, nu manie, razbunare, pedeapsa.
Initial creeata de sorina_sz
Oare nu il manii pe Dumnezeu?
Si chiar crezi ca in lumea asta se poate intampla macar un singur lucru impotriva vointei Lui?
Nu te mai macina degeaba, nu te mai simti vinovata. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par...
Iti doresc multa sanatate, liniste sufleteasca si noroc!
Tot tot se intampla cu voia lui? Violurile, crimele, abuzurile asupra copiilor? Si asta face sens pentru voi...?
Scuze pentru offtopic.
Sorina, nu-ti incarca mintea cu probleme inexistente, incearca sa ramai pozitiva, e foarte important pentru scopul tau! Mult succes la FIV-ul urmator.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
irina.c. spune:
din cate stiu Biserica Ortodoxa Romana nu s-a pronuntat oficial asupra acestei proceduri,dar exista semne de intrebare asupra moralitatii eiun punct de vedere ortodox gasesti aicihttp://www.crestinortodox.ro/Fertilizarea_artificiala-365-22023.html Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Field_mouse spune:
quote:Da. "Nu se misca fir de par fara de voia Mea"
Originally posted by J G
Tot tot se intampla cu voia lui? Violurile, crimele, abuzurile asupra copiilor? Si asta face sens pentru voi...?
Si da, constientitez ca suna groaznic