Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mada ii pare rau dar m-am si intors la constanta caci sotul avea treaba multaaaaaaaaaa.....m-am intalnit cu mihaela de la aspirante si e o draguta.....mi-as fi dorit mult sa ne vedem....dar lasa ca mai vin si poate anunt mai devreme.....

eu ma simt putin mai bine dar am luat paracetamol ca sa ii revin....caci altfel nu se mai putea.....

anadomnica referitor la ce ai intrebat sa stii ca mie nu mi s-au pozitivat niciodata testele decat acum cand sunt gravi....si chiar daca primele linii duble au fost pale pana la urma s-au facut rosii ca cealalta.....am auzit ca mai sunt si erori.....dar cine stioe....

urez multa bafta fetelor care fac interventii.............

a inceput postul aziiiiiiiiiii
nu uitati
noi maine avem hram la biserica.....nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.....
eu tin postul sa ma impartasesc....

6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami atenta ca intotdeauna cu noi ne reamintesti lucrurile importante in viata. Iti doresc post usor si impartasanie binecuvantata. Am inceput si eu saptamana cu gandul sa postesc, si ma rog sa reusesc, fiind prima data cand incerc sa tin acest post al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Sper sa ajung si eu la spovedanie pe la o joi sau vineri. Doamne ajuta

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

fetelor da ce este lipsa asta de comunicare pe aici???? toata lumea e plecata la mare??? in concediu???? sau din cauza calduri?????

6+

Camelia

Mergi la inceput

Despre post:
"Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel

Astazi, 23 iunie, incepe Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Anul acesta dureaza doar sase zile. Acest post este randuit de Biserica in cinstea celor doi apostoli si in amintirea obiceiului lor de a posti inainte de a intreprinde acte mai importante (vezi Fapte 13,2 si 14,23). Totodata, prin tinerea acestui post se cinstesc darurile Sfantului Duh, care s-au pogorat peste Sfintii Apostoli la Cincizecime; de aceea, in vechime, acest post se numea Postul Cincizecimii.

Despre vechimea acestui post marturisesc, in secolul IV, Constitutiile Apostolice. Marturii ulterioare se gasesc la Sfantul Atanasie cel Mare, la Teodoret, episcopul Cirului, la Leon cel Mare, care numeste postul acesta Postul de vara sau al Cincizecimii. Se pare ca la inceput, postul acesta era tinut numai in cercurile monahale si abia mai tarziu s-a extins si la credinciosii din lume.

Spre deosebire de celelalte posturi, care au o durata fixa, Postul Sampetrului are o durata variabila de la an la an, deoarece inceputul lui (fixat aproximativ prin sec. VI) e in functie de data variabila a Invierii lui Hristos. Postul incepe luni, dupa Duminica Tuturor Sfintilor si tine pana in ziua de 29 iunie (inclusiv, daca aceasta sarbatoare cade miercurea sau vinerea, dezlegandu-se in acest caz numai la peste si untdelemn). Durata lui este deci mai lunga sau mai scurta, dupa cum Invierea din anul respectiv a cazut mai devreme sau mai tarziu. In chip normal (daca Invierea Domnului s-ar sarbatori in rastimpul indicat de regula consfintita la Sinodul I Ecumenic, adica intre 22 martie si 25 aprilie), ea variaza de la 8 zile (durata cea mai scurta, cand Invierea cade la 25 aprilie) pana la 42 de zile (durata cea mai lunga, cand Invierea cade la 22 martie). Dar in actuala situatie a Bisericii noastre (ca a tuturor Bisericilor ortodoxe care si-au indreptat calendarul, mentinand insa Pascalia stilului vechi, a calendarului neindreptat), Invierea fiind sarbatorita de fapt intre 4 aprilie si 8 mai, durata Postului Sfintilor Apostoli se scurteaza, de la 28 de zile (durata cea mai lunga) pana la desfiintare (in anii in care Invierea cade dupa data de 1 mai). Asa s-a intamplat in anii 1945 si 1956 (Invierea la 6 mai), cand Sfantul Sinod a hotarat ca postul sa se tina in cele trei zile dinaintea sarbatorii Sfintilor Apostoli Petru si Pavel ( sarbatoarea cazand inaintea Duminicii Tuturor Sfintilor, in seara careia trebuia sa lasam sec). Aceeasi situatie am avut-o si in anul 1983 (Invierea la 8 mai), cand postul a fost numai de doua zile (27-28 iunie)."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Anadomnica, multam de galerie, esti o draguta.Imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta, dar sa stii ca am o prietena buna care desii era insarcinata nu i s-a pozitivat testul decit de prin luna treia, oricum daca nu si nu, sper sa fie cit mai repede , doamne ajuta.
Azi am facut inseminarea, intr-adevar a mai crescut si foliculul, dar mai ales endometrul, de la 7,4 simbata , la aproape 11 azi, s-a mirat si Cocei ca a crescut asa mult intr-o zii jumate, eram tocmai la fix, la ovulatie, mi-a aratat pe monitor, cum incepea sa se scurga foliculul, asa ca doamne ajuta.Am vb cu dinsa sa-mi dea si lista cu analizele care trebuiesc repetate ptr fiv-ul din toamna, ca sa nu mai pierd atunci timpul, mi-a zis ca ma grabesc, ca se va prinde acum si nu o sa mai fie nevoie, tare bine ar fii, om vedea.
Io va pupacesc pe toate, merg sa ma pun in pat, ca sint rupta,

Mergi la inceput

meda ai sa vezi ca luna asta va fi cu ochisori. Asa sper eu din toata inima. Ce frumos ca ai vazut in "timp real" spargerea foliculilor... ce sa spun decat... putina rabdare si sa fie vesti cu ochisori in 2 saptamani. Doamne ajuta .
Despre mine, multumesc de incurajare, inca nu m-a invadat armata rosie, insa... sunt tare dezamagita de test. Eu pana acum nu prea faceam deloc teste, ci doar daca se intampla sa intarzie CM o zi doua, insa acum... nu's ce mi-a venit ca am facut cu 3 zile inainte... of, of, of... tare speram sa ma bucur. Acum nu zic nimic, inca sper si ma rog din inima sa fie cu ochisori totusi. Doamne ajuta. Ei, dar daca nu va fi acum, oricum sigur va fi curand, si sigur va fi si la voi, iubitele mele, pe care abia astept sa va desenez cu burtici pe lista de . Nadajduiesc sa tin postul acesta curat si asa mai creste si speranta in inima mea.
Va iubesc pe toate si va doresc din toata inima cat mai multe teste pozitive. Galeria mea e neobosita si va incurajeaza in continuare, uite:

Pentru toate, ganditi pozitiv, rugati-va cat de mult posibil si savurati din plin toate bucuriile vietii.
Un pupic dulce, dulce, dulce pt. fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Ah, cat de dragute sunteti!!! Meda, sa dea Dumnezeu!!!! Noi tinem pumnii strasi-stransi!!!

Anadomnica, saru'mana ca de obicei pentru informatii si pentru tot! Am citit pe nerasuflate ce ne-ai trimis despre acest Post, caci eu nu stiam nimic inainte (stiam doar ca-i Post...). Si eu sper sa fiu binecuvantata sa-l pot tine si cu asta, sper, ma vor mai lasa in pace si tot felul de ganduri aiurite (ingrijorari, imaginatie inutila) care m-au incercat in ultimul timp.

Cami, vad ca esti la fel de vesela si de prezenta S-o tii tot asa ca face bine la BB!!!

Anadomnica, si eu zic ca inca mai e posibil sa fie ceva... si cu testele astea.... chiar dc e greu sa te abtii uneori mai bine, zic si eu, sa le faci mai tarziu decat mai devreme si sa-ti piara cheful. Poate-poate... Iara daca nu, sunt sigura ca in curand..... Cat imi doresc sa primim toate darul!!!!!! Si repedeeeeeeee, ca eu sunt berbec!!!! Cu rabdarea nu prea stau bine

Va trimit un brat de flori TUTUROR si multi multi pupici , cva doresc multa sanatate si Vesti Bune si inima plina de nadejde... caci soarele va straluci!!!

Am descoperit azi in Sapte Seri, carticica mea de capatai , un pasaj foarte frumos care apartine dlui Mircea Cartarescu... il reproduc in ceeace mi se pare mie esential, deci destul de distorsionat (de catre mine), asta pentru ca partile pe care le-am scos nu erau prea vesele si nu s-ar fi potrivit deloc in discutia noastra... Sper sa nu se supere nimeni si sper ca voi sa va bucurati de frumusetea pasajului pe care l-am lasat intreg:

De fapt, credeam pe-atunci... ca n-aveam sa public nimic... Ca nu s-a intimplat sa [...] mi se pare si acum un miracol. De vina pentru el e in primul rind un fel de incapatinare care-a fost mereu motorul scrisului meu: n-am fost nici mai talentat, nici mai inteligent decit multi dintre cei care-au ramas in urma, nepublicati si anonimi, dar am mers mai departe, trecind peste orice, in pofida oricui, am inaintat mereu in propria mea himera.

As inlocui "himera" cu vis si iata un discurs motivational exact pe gustul meu Eu chiar m-am simtit incurajata, nu numai in visul cu BB, ci si asa in general.

Presupunand ca v-am facut ca de obicei capul calendar, ma retrag... dorindu-va o saptamana minunata si multe Vesti frumoase aici la noi!!!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

medaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sa fie intr-un ceas bunnnnnnnnnnnnnnnn si eu fac galerie pt tineeeeeeee....sa iti ajute Dumnezeu si sfintii petru si pavel pe care tocmai ii vom sarbatori........ma voi gandi la tine...m-am gandit tot week-endul....

anadomnnica rab dare....cat despre teste cu o liniuta eu stiuce mare e dezamagirea.......dar si cand apare a doua e bucuria si mai mareeeeeeeeeeeee

6+

Camelia

Mergi la inceput

ana iti urez si tie o saptamana de post usoara si cu impartasanie daca se poateeeeeeeeeeee.......sa auzim ca ne-am impartasit cat mai multe la sfarsit de saptamana.....

va pup si va urez noapte buna
6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor,
Mult succes celor cu inseminarea si multa rabdare celorlate
Citesc in fiecare zi ce scrieti si ma bucur sa vad ca v-ati hotarat sa tineti postul. Cum a spus si Cami, sa dea Dumnezeu sa ne impartasim cat mai multe in aceasta Duminica. Celor insarcinate mai ales le-as recomanda sa se impartaseasca cat mai des, iar mamicilor sa-si duca bebelusii in fiecare duminica sa participe la aceasta Sfanta Taina. Am vazut mult bebelusi impartasiti si i-am vazut cat de calmi si de linistiti sunt apoi, ce efect minunat are asupra lor trupul si sangele lui Iisus Hristos.
Va pup si nu uitati ca astazi este dezlegare la peste. Multa sanatate

Daca ne-am gandi in fiecare zi la moarte, am fi mult mai buni.

Mergi la inceput